در مورد سوال دوم میشه دقیق تر راهنمایی کنید ؟
[2 - چه جوری میشه برند دیسک های بازی رو تشخیص داد ؟ (ورباتیم یا ... ) ] در زمان خرید .
من شنیده بودم play box از ایرانیها خیلی بهتره ...
در مورد سوال دوم میشه دقیق تر راهنمایی کنید ؟
[2 - چه جوری میشه برند دیسک های بازی رو تشخیص داد ؟ (ورباتیم یا ... ) ] در زمان خرید .
من شنیده بودم play box از ایرانیها خیلی بهتره ...
آره ! به حرف فروشنده ها گوش نکن اصلا ! منم اون اوایل که 360 گرفته بودم ! 2 سال پیش طرف میگفت اینارو ببر ( همون PlayBox ) مال مالزیه اصله 8 تومن میدم ! اورجینال ! این حرفشون منو کشته ! تجربه ثابت کرده بدترین نوع دیسک playbox هستش ! اصلا میزاری تو کنسول صدا 2 برابر میشه !نقل قول:
آقا شرمنده هی تکرار می کنم ( فردا آخرین امتحانه ، میخوام برم 7-8 تا بخرم) چه جوری دیسک های ورباتیم رو تشخیص بدیم ؟
راستی قیمت هارد 20 گیگ فابریک رو هم اگه زحمتی نیست لطف کنید ...
من اصلا حواسم نبود به اون یکی جواب بدم ! والا نمیدونم چجوری بگم راحشو ! راه علمی بلد نیستم !نقل قول:
هارد 20 من قیمت گرفته بودم حدود 50 تومن بود ! هارد نداری شما ؟! Arcade گرفتی ؟!
آره ارکیده
اگه هارد بگیرم و بازی ها رو بریزم رو هارد نوع دیسک مهم نیست دیگه .... درسته ؟
ولی فکر نکنم 50 تومن باشه ( اختلاف آرکید با پرمیون 60 گیگ حدود 60 تومنه ) که هم هارد 60 گیگ داره ، هم هدست . اون وقت یه هارد 20 گیگ 50 تومن ؟
یه فروشنده بازی با انصاف هم میشه معرفی کنید ؟ ( بازی هاش رو ورباتیم باشه )
چرا نمیشه عزیزم .نقل قول:
آدرس میدم بیا واست درستش میکنم که نوه نتیجه هاتم باهاش بازی کنن !!!
آموزشی داری واسم بزاری ؟؟ من فقط با iprep رو بلدم عزیز !!!نقل قول:
ببین دوست خوبم اکثر شرکت هایی که بازی رو کپی میکنند بدون عکس هست وشما به راحتی میتونی نوع DVD رو تشخیص بدی .نقل قول:
بعضی ها هم هستند که با عکس میزنند و دیگه مارک DVD معلوم نمیشه .یکی از دوستان گفته که رنگشون با هم فرق داره پس اگه فبلا دیده باشی میتونی تشخیص بدی که نوع برند DVD چی هست.
(منظور از رنگ DVD قسمت رایت شده هست نه پشتش )
نقل قول:
آره در واقع میشه گفت تا 99 % دیگه مشلکی بوجود نمیاره.
آخه الان که دیگه هارد 20 گیگ تولید نمیشه !! بعدشما شما با هارد 20 گیگ 2 تا یا حداکثر 3 ت ابازی رو میتونی رو هارد بریزی !!!
ولی قیمت باید همینی باشه که نوید جان گفت.
تو پاساژ ولیعصر زیاده .
دوستان بالاخره قرار شد پریموم جاسپر سفارش ژاپن (نه ساخت ژاپن) بخرم. چطور میشه از روی کارتن فهمید جاسپره در ضمن توپترین بازیای xbox کدومان؟
مواظب باش یه موقع بهت چینی نندازن !!!نقل قول:
از روی کارتن نمیشه باید زمان ساخت دستگاه و درگاه آداپتور رو ببینی .تو چند صفحه ی قبل عکس هست.
دوست عزیز همه xbox ها چینی هستن حتی اونایی که تو آمریکا هستن. یه سری به سفارش اروپا یه سری امریکا و یه سری دیگه واسه asia/japan ساخته شدن همشون چینی هستن؟ کجایی داداش؟نقل قول:
مواظب باش یه موقع بهت چینی نندازن !!!
بله منم میدونم !!!!نقل قول:
ولی این حرف بازار گرمیه یه سری از فروشندگان هست که با این حرفها میخوان امثال شما رو گول بزنن !!!
تمام سفارشات از طریق خود ماکروسافت انجام میشه .یعنی هرکی میخواد باید اول به ماکروسافت سفارششو اعلام کنه !!!