[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا نمیری از یه شرکت دیگه اینترنت بگیری؟نقل قول:
سلام. برو تو cmd این دستور را وارد کننقل قول:
tracert 8.8.8.8
بعد ازش یه عکس بگیر بزار تو تاپیک.
من امروز خط اول رو برام تخلیه کردن. زنگ زدم به شاتل و پارس آنلاین میگن سرویس فقط ۱ ساله.
میخوام شکایت کنم به تنظیم مقررات.
آمار آسیاتک رو فردا میگیرم.
Sent from my ST15i using Tapatalk
والا مخابرات چند سری خراب شده بعد خوب شده فعلا صبر دارم میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
من اسیاتک گرفتم روی یه خطم 512 و خط دیگه 10 مگ هر دو تک کانکشنشون مثل همه اسیاتک فقط دانلودش خوبه پیجش بدرد نمیخوره کلا نت اوضاعش خوب نیست فردا درخواست تخلیه یکی از خطامو میدم یا های وب میگیرم یا مخابرات خود مخابرات از همشون بهتره کلا خوزستان نتش داغون شده دوستان اوضاع های وب چطوره این روزا به نظر شما چیکار کنم های وب بگیرم یا دوباره برگردم مخابرات؟
اینا همشون یکی از یکی بدترن خوزستان بهتر از مخابرات پیدا نمیکنی گشتم نبود نگرد نیستنقل قول:
گیت وی اسیاتک چنده؟نقل قول:
بله مخابرات بهترین مسیر ها و بیشترین پهنای باند رو در اختیار داره ولی متاسفانه پشتیبانیش خیلی ضعیف شده تنوع سرویسی هم نداره و شرکت هایی که الان هستن زیاد به کاربرا دیگه اهمیت نمیدن قبلا اواسیس که بود اوضاع اینترنت مخابرات اینجوری نبودش این روزها هم پینگ اوضاعش خوب نیست سرعتها هم مشکل دارننقل قول:
- - - Updated - - -
10.201.145.7نقل قول:
هر شب قطع میشه نت تک کانکشن واسم مهمه نه سرعت دانلود همش میگن صبور باشید مرکز مخابراتی مشکل داره نمیتونن خدمات بدن مشترک نگیرن
یعنی چی هر شب قطع میشه؟:n13:نقل قول:
این تستایی که من دیدم از نتت گذاشتی از مخابرات که قبلا داشتی بهترن
مثل اینکه یادت رفته مخابرات و گروه 5.223 و 37 و تستای دانلود 0.25 که هر روز میزاشتی اینجا:n09::n02:
میگن مرکز مخابراتی مشکل داره هر شب 1-2 ساعت 4 ساعت قطع میشه بعد وصل میشه یک روز در میون دو روز در میوننقل قول:
اینم اسیاتک فعلا یه نامحدود دارم اسیاتک نزدیک به دوماه و نیم ازش مونده کلا همشون یه جورن یه مخابرات هم دوباره میگیرم سعی میکنم روی 2.185 باشه با دوستم صحبت میکنم یکاریش کنه 10 مگ اسیاتک هم جمعش میکنم
فامیلمون هم آسیاتک داشت تخلیه کرد تک کانکشنش افتضاح بودپراکسی یا روش کار نمیکرد یا اینقدر کند بود که صفحه هم باز نمیکرد اونم ماهی 40تومن میداد اصلا نمیصرفید ترافیکش هم سریع تموم میشد الان مخابرات افتاده رو 37.221باز بهتر از اسیاتکه حداقل سرعت تک کانکشن خارجش فوله فقط با سایتای داخلی مشکل داره برعکس اسیاتک که اونم با پراکسی حل میشهنقل قول:
این چیه دیگه؟:n19:نقل قول:
با این وضعیت همون گروه 5.223 مخابرات غنیمتیه:n19::n31:
این همون خط و مرکزی نیست که قبلا گفتی مال دوستمه؟:n02:
بله الان اوضاعش بهتر شده مشکل پهنای باند بود درستش کردن الان بهتر شده ولی زیاد خوب نیست تست سرعت 512 نامحدود برنزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این از مخابرات بهترهنقل قول:
الان بری مخابرات میفتی گروه 5.223 و 37.221 که سرعتشون همون 0.25 هست
برا منم سرعتش 0.25 بود تو هم توی همون گروه بودی
یه اشنا دارم قراره واسم ردیفش کنه بیوفتم روی 2.185 حالا ببینم چی پیش بیاد دوتاخط دارم خلاصه یکاریش میکنم فعلا یه خطم اسیاتکه دوماه و خورده ای دیگه داره مخابرات هم روی خط دیگه میگیرم ببینم بلاخره موفق میشم یه نت خوب داشته باشمنقل قول:
10 مگت سرعت شبانه داخلی و خارجیش چنده؟نقل قول:
بچه ها من تخلیه کنم
بعد روز بعد از تخلیه دوباره سرویسی سفارش بدم
گروهم عوش میشه؟
به نظرتون چیکار کنم از دست این گروه!؟
میخوام 2 مگ 50 گیگ ماهیانه بگیرم
برای اینگه گروه عوض بشه باید پورت عوض بشه پس فقط اینکه درخواست تخلیه بدید کافی نیست و باید صبر کنید چراغ adsl روی مودم خاموش بشه بعد دوباره ثبت نام کنیدنقل قول:
الانم یه مدتیه همه دارن گروه 5.223 و 37 میفتن و بازم بعد از تخلیه به احتمال زیاد همین گروه بیفتید اما بازم اگر بچه ها اطلاعات جدید تری دارن راهنماییتون میکنن
گروه ما که امارشو گرفتم کلا 100نفر هم فکر نکنم توش باشه اصلا خیلی خلوته در عوض گروه 37.221فاجعه شده
یعنی تنها راه هجرت به پارس آنلاین یا صبانته!؟نقل قول:
اینطور فایده نداره !؟:n28:
آی.پیم 37.221
این وضعیت خطم:
SNR Margin (dB): 36.8 30.1 Attenuation (dB): 24.0 15.0 Power (dBm): 15.8 12.1 Attainable Rate (Kbps): 19976 1572 Rate (Kbps): 3072 509 K (number of bytes in DMT frame): 97 17
ببین تخلیه کن وقتی که لینکت پرید و خط کامل تخلیه شد برو تو پارتاک ثبت نام کن یه سرویس یک ماهه بگیر هزینه رانژه هم ازت نمیبره مدرکی هم نمیخوادنقل قول:
اینکه فکر کنم وضعیت آپلودهنقل قول:
اما دانلودت هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه
سرعت شبانتون چنده؟
از کجا معلوم تو همین گروه نیفتم باز!؟نقل قول:
سرعت 230 تا 250، بعضی شبا چندساعتی 340 هست ( یکی دو شب در ماه )نقل قول:
ولی روز مرتب 320-350 هست
ستون اول دانلوده، ستون دوم ( سمت چپ ) آپلوده
خب دیگه خودت و شانست یا میفتی یه گروه دیگه یا همین گروهنقل قول:
حتما خطت نویز داره و لینک میپرونه که شبا اسمی میشه اتفاقا گروهتون فریه شبانش اسمی نمیشه من خودم چند شب تستش کردم
شبانه نداره فقط تستی اینترانت گرفتم قبلش خوب نبود مجبوری 10 مگ 4 گیگ گرفتم زیاد خوب نبودش ترافیکش تموم شده دیگه شارژش نمیکنمنقل قول:
نه اصلا نویز ندارم، منتها قطع و وصلی زیاده کلافه شدمنقل قول:
بازی آنلاین که حروم
اتچ میل که حروم
کلا نمیدونم چرا
قبلا خیلی خوب بود ( دو سال پیش )
سرعت شبانه اگر 240 میده خوبه راضی باش:n31:نقل قول:
خطت هم روی 3 مگ بسته شده بیشتر از 340 نمیده بگو 10 مگ ببندن
شبانه هم اسمی میشه اینجور که مشخصه
یعنی 10 مگ اینترانت گرفتی؟:n13:نقل قول:
منم همین کار رو کنم؟ :n24:نقل قول:
الان امیدم از شاتل و پارس بی پدر و مادر ناامید شد با حرفشون...
بیا فرشاد راجب اینکه میگفتی شبانه سرعت خراب میشه امشب بیدار بودم گفتم یه تستی واست بکنم چون اکثرا این موقع من خوابم و ساعت 9 اینا بیدار میشم و تا 10 یه 5-4 گیگ میزنم بر بدن:n31:
این تست ساعت 4 قبل از شروع تایم رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هم ساعت 4:10 هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد میخوام ثبت نام کنم اینطوری میشه ! تکلیف چیه ؟ جواب بده لطفا :n27:
512 اینترانت 40 گیگ گرفتم سرعتش خوب نبود تغییر سرویس دادم به 10 مگ4 گیگنقل قول:
سرویس 2مگ
- - - Updated - - -
مگه تخلیه کردی؟نقل قول:
آخه سرعت کمه، شما خطتون رو 5 مگ بسته شده راحت با همین 2 مگ، 5 مگ استفاده میکنین، منم میخوام تخلیه و رانژه دوباره کنم ببینم میشه یا خیرنقل قول:
خداییش اگه ترفندی دارین یا چیزی هست بگین که هزینه ای پام نیفته و الکی تخلیه و ... نکنم
چون قصد داشتم اول یه ده مگ بگیرم بعد بسوزونم 2 مگ بگیرم
فقط بخاطر سرعت که بره بالای 500
خوب همون 10 مگ 4 گیگ سرعت شبانه داخلی و خارجیش چند بود؟نقل قول:
من مخابرات نیستم از آسیاتک اینترنت دارمنقل قول:
ترفندی که نداره مگر اینکه آشنا داشته باشی که بتونه گروهتو عوض کنه
بعدشم وقتی شبانه اسمی میشه دیگه چه فرقی داره خط روی 5 باشه یا 10 یا 3 مگ؟
هر موقع شبانت درست شد برو دنبال افزایش سرعت
الان اکثر گروه های مخابرات شبانه اسمی میشن اینجا فکر کنم فقط فرشاد و avava هستن که شبانه اسمی نمیشن که همون گروه 2.185 هستن
شبانشون اسمی نمیشه گروهشون فریه گیت ویش هم 78.39.193.66 خودم تستش کردم چند شب اسمی نشد با پراکسی سرعتش فوله و هیچ مشکلی نداره ولی بدون پراکسی سایتای ملی رو باز نمیکنهنقل قول:
بله چند ماهی هست ! الان چه کار باید بکنم ؟ تشکر :n01:نقل قول:
نکنه فامیلتون که تازه اومده مخابرات افتاده همین گروه؟:n02:نقل قول:
سلام
اغا من و همسایمون آسیاتک بودیم و اومدیم زیر نظر مخابرات ولی از همون اول لینک نداشتیم و نداریم
مال من 3 روز وصل شد بعد پر کشید و رفت دیگه هم وصل نشد
هرچیم زنگ میزنم اینور اونور هی میگن پیگیری میکنیم
راه حلی سراغ ندارین ؟