تعلق میگیره به دو شرط : 1- شما متولد قبل از 1372 باشین 2- پدر شما بالای 6 ماه در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشته باشن!نقل قول:
Printable View
تعلق میگیره به دو شرط : 1- شما متولد قبل از 1372 باشین 2- پدر شما بالای 6 ماه در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشته باشن!نقل قول:
این جبهه ی داوطلبی هست؟ پدر من تو دوران سربازیش 6 ماه جبهه بوده. و بقولی اجباری بوده. خودمم متولد 71، تعلق میگیره؟:n37:نقل قول:
آقا شما بسیج فعال بودی ؟ بدون کارت سبز بسیج و با 6 ماه بسیج عادی میشه اقدام کرد یا مسخرمون میکنن ؟ :n02:نقل قول:
دوستان این که میگن بدون پارتی واسه تحصیل کرده ها سپاه خوب نیست و اذیت میشید صحت داره ؟؟ چجوریاست کلآ ؟
شما تکمیلی داشتید؟نقل قول:
نگفتن کی جواب پذیرش می یاد؟
تو شهر ما که سپاه گفته بود ثبت نام جهت پذیرش فقط به صورت اینترنتی صورت می گیره منم دو ماه قبلش ثبت نام کردم و برگ اعزام اسکن شده براشون فرستادم (تکمیلی ندارم) ولی تا الان خبری نشده :n35:
البته خودم هم رفتم سپاه ولی روی در و دیوارش زده بودن ثبت نام جهت پذیرش سرباز فقط به صورت اینترنتی صورت می گیرد و از مراجعه حضوری جهت پیگیری خودداری کنید منم دیگه نرفتم دنبالش :n29:
لیسانس کامپیوتر اعزام اسفند
دوستان به شددددددددت سرباز زیاد شده امروز باز رفتم پلیس به اضافه 10 برا تعجیل که اسفند برم گفت برو خدارو شکر کن اردیبهشت ثبت شدی چون تا یک هفته دیگه اردیبهشت هم پر میشه طرف اشنا بود.. پادگان اموزشی مرزبانی ناجا سراب نیلوفر کرمانشاه 1800 نفر ظرفیت داره امار ماه اسفند 2100 نفر هست و بیش از اندازه پذیرش کردن اردیبهشت هم همینطوره ..من رفتم برا واکسن یه 40 نفر تو صف بودن واقعا همه حجوم اوردن و شک نکنید این به نفع اونایی میشه اسفند و اردیبهشت میرن کمتر پست میخوره بهشون.
من شنبه هفته قبل تعجیل زدم (6 دی ) قبول نکردن منم تاریخ اعزامم اول اردیبهشت هستش . تازه الان خوبه چون تا آخره این ماه یه سری از دانشجوها امتحاناشون تموم میشه و نهایتا تا وسط بهمن نمره هاشون میاد و فارغ التحصیل میشن و اونا هم میخان بخاطر همین قانون 24 ماه که گذاشتن زودتر دفترچه بفرستن .نقل قول:
امیدوارم الان که یکم سرباز نسبت به قبل بیشتر شده همه شرایط خدمتشون بهتر بشه .
البته به نظر من اینکه الان همه هجوم آوردن که برن سربازی باعث میشه سال های بعدی کم بودن سرباز بیشتر احساس بشه چون خیلی از افرادی که به هر دلیل قصد نداشتن برن سربازی مثل اونایی که میخاستن ادامه تحصیل بدن با این قانون 24 ماه نظرشون عوض شد که این خودش باعث میشه سال های بعدی خیلی سرباز کم تر بشه .
من اعزام مجدد بودم . آموزشی دریایی شهید نامجو، اعزام مجدد هم همون جا افتادم، سوم دی ماه رفتیم دو هفته مرخصی دادن امروز هم یگان ها مشخص شد اکثرا جنوب کشور حتی بعضی از متأهلا، لباس هم فقط به کسایی دادن که تا حالا لباس نگرفته بودن مثل امریه ها ما که رفتیم
الان سرباز زیاد شده چون هم اضافه خدمت سنواتی بخشیده میشه و هم این که سال آینده خدمت 24 ماه خواهد شد ولی فقط یه مقطع کوتاه اوضاع این طوره و بعد از چند ماه باز به اوضاع سابق باز خواهیم گشت!
ولی به نظرم سازمان وظیفه ترفند خوبی به کار برد که هم به نفع مشمولین غایب هستش هم برای مقطعی بحث کمبود نیرو حل میشه و برادران ما در خدمت کمتر اذیت میشن:n02:
تنها دعام اینه که هیچ جوونی به خاطر خدمت سربازی در زندگیش به مشکل بر نخوره و وقتی هم به خدمت میره شرایط خوبی تجربه کنه!
هنوز که هنوزه شبا وقتی میخوابم به یاد سربازایی هستم که الان دارن روی برجک ها با اسلجه پست میدن:n28::n28:
کسانی که در مرزها هستن که دیگه شرایط بدتری رو دارن:n30::n30:
واقعا جوانانی که غیبت میکنن و یا به هر نحوی خدمت رو دور می زنن مدیون این برادران عزیز هستن که به جای اونا باید چندین شب متوالی نگهبانی بدن:n37:
اگه همین فردا بفرستی احتمال 80 درصد اره اردیبهشت میری اما معطل کنی میفتی تیر ولی تمدید راحته میتونی تو تاریخ پیشنهادی بزنی تیر ماه تو پلیس+10 میتونه بزنه تیر اگرم نزد تمدید میکنی راحتنقل قول:
والا من خراسان جنوبیم .. نصف تیپ رفته چابهار 3 ساله چابهار دست سپاه خراسان جنوبیه ... اونایی که پذیرش میشن نصف نصف تقسیم میشن بین چابهار و کل استاننقل قول:
من آره دوره تکمیلی جدید که دو قسمت 30 روزه و 15 روزه شده رو 30 روزش رو تو شهرویور رفتم و الان فقط با دوره تکمیلی افسر پذیرش میکنن ..سرباز صفر برای پست دادن میخوان که بدون تکمیلی هم قبول میکنن البته الان همه پست میدن ولی خوب ..سرباز صفر دوره تکمیلی رو حین خدمت میره ...دوره تکمیلی به صورت 30/15 روزه اولین بار امسال تو شهریور انجام شد ولی خاطرم هست گفتن برج 8 میخوان یه دوره دیگه برگزار کنن که نکردن ... یه شرطی هم داره این دوره جدید گردانی که دوره 30/15 جدید رو برگذار میکنه فرد مورد آموزش حداقل 6 ماه بسیج فعالی که با پارتی میشه دورش زد و اینکه 6 ماه بعدش هم باید در خدمت گردان اموزش دهنده باشی شاید هفته ای یه جلسه 2 ساعته بزارن
تحصیلات تو سپاه معنا نداره فقط و فقط پارتی اونم برای اینکه جای خوب بیفتی ...سرباز کم باشه فرمانده دستور بده همه باید پست بدن .. طرف با ستوان 3 بودن داره 24/48 پست میده کجای کاریی .... تو سپاه پذیرشش منوط به دوره تکمیلی هست واسه همین خیلی کم سرباز داره البته طرف ما اینجوریه ...افسر پست برجک میده به راحتی ... ..اون قدیم بود افسر ماهی یه بار پاس بخش میشد ..خدا بیامرزه اون دوران رو
ما که دستی باید میرفتیم تحویل میدادیم ..چون به هر حال باد هوا که نیست باید مدرک داشته باشی و تحویل بدی ... توصیم اینه حتما تلاشت رو بکن اگر مخوای شهر خودت بیفتینقل قول:
شما که لیسانس کامپیوتری به هر حال یه جایی تو دفتر به کار میای باقی رشته ها هیچ تضمینی نداره
من دقیقا 26 آذر مدارک ارسال کردم و 29 آذر درخواست تعجیل زدم خوشبختانه 6 دی رفتم جواب مثبت بود و افتادم برج 12 امسال ... همش به این فکر میکردم که هر جور شده این درخواست تعجیل رو تو دی ثبت نکنم شاید رحمی کردن و گفتن مثلا تا اخر اذر درخواست تعجیل ها قبول ..این فکر رو با خودم داشتم هر چند هیچ تضمینی هم بهش نبود ..دل گرمیم بودنقل قول:
چیزی که من تو این دو سه هفته متوجه شدم اینه که سیستم نظام وظیقه (برای ارسال دفترچه) خیلی بی نظمه و حتی پلیس +10 هم خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد و همیشه اگه میخای یه سوالی از پلیس +10 بپرسی باید چندتا مرکز مختلف بری تا مطمئن بشی جواب درست بهت دادن . من حدود یک هفته قبلش رفتم پلیس +10 اون موقع میخاستم دفترچه بفرستم (تقریبا آخر ماه آذر بود) هر سوالی میپرسیدم درست جواب نمیداد بعدشم گفت دیگه تعجیل نمیزنیم سیستم بسته شده و جواب نمیدن و به ما گفتن دیگه برا کسی تعجیل نزنین!!! بعدشم رسیدیم به هفته اول دی که بیشترش تعطیلات بود و من کار برام پیش اومد نهایتا آخر هفته رفتم یه پلیس +10 دیگه که در کمال تعجب گفت نه اصلا همچین چیزی نیست هنوز میشه تعجیل فرستاد!!! اینکه تعجیل قبول کنن یا نه هم باز کاملا شانسیه چون شما آخر آذر فرستادی قبول کردن اما من روزی که رفتم بهم گفتن درخواست تعجیل قبول نکردن از اون مرکز پلیس +10 سوال کردم گفت از سه چهار هقته پیش تا حالا هرچی تعجیل فرستادیم هیچکدوم قبول نکردن . چیزی که جالب بود میگفت تا قبل از برج 12 بازم سر بزن شاید درخواستتو قبول کرده باشن!!!! واسه همین میگم سیستم بی نظمی داره معلوم نیست چی به چیه!!نقل قول:
به هر حال امیدوارم خدمت راحتی بگذرونی منم برام بهتر شد که تعجیل قبول نکردن چون عمل چشم انجام دادم چند ماه باید استراحت کنم
سلام دوست من شما کجا افتادی به سلامتی ؟ فقط بند پ دارها افتادن شمال ؟ کسی بود شانس آورده باشه از این بابت ؟نقل قول:
شما هم ارتش بودی؟ به ما هم لباس ندادن! یه استوار بود توضیح میداد میگفت اولین دورس به اعزام مجدد لباس نمیدن. به ما که رسید آسمون تپید. :n28:نقل قول:
من 7 دی تعجیل زدم از 1 اردیبهشت افتاد 1 اسفند!نقل قول:
ستاد نیرو نبود؛ از یه سردار که فرمانده لشکر هست پرسیدیم که همچین حرفی زد.نقل قول:
نمیدونم ولی فکر کنم طرف نظر شخصی خودش رو گفت و حرفی که زد موضع نظام نبود :n02:
پیگیری نمیتونم بکنم، توی یه مراسم دیدیمش؛ فکر نکنم بشه اطلاعات دقیقتری گیر آورد
این طور که از شواهد و قرائن بر میاد چندان هم کمبود سرباز نداریم!نقل قول:
شما کِی مدارکتون رو فرستادید؟ 20م که همین شنبه بعد هست! یه روزه میشه انجام داد؟
چکار باید انجام بدیم؟ دقیقاً چه مدارکی میخواد؟
دوستان درسته که اگر تا 22 بهمن خودمون رو معرفی کنیم غیبتها بخشیده میشه؟متولد 68 هستم فکر کنم 6 ماه اضافه خدمت دارم.
گفتم که هیچ حساب و کتابی نداره این سیستم نظام وظیفه خیلی قبل تر از شما حتی ماه آذر تعجیل فرستادن برا اسفند اما قبول نکردن خودمم که 6 دی فرستادم گفت جلو درخواستت نوشته خیر اما بازم سر بزن !!!نقل قول:
فکر میکنم اگه الان از بین افرادی که تاریخ اعزامشون اسفند هست کسی بره و تمدید بزنه تاریخ اعزامشو به تاخیر بندازه اون موقع به اصطلاح جا باز میشه و یکی از افرادی که تعجیل زده جایگزینش میکنن (تنها دلیلش به نظرم این میتونه باشه)
بله دوست عزيز، شما اگه تا 22 بهمن برين پليس + 10 و مداركتون رو تحويل بدين اضافه خدمتتون بخشيده ميشه، اما سعي كنين زودتر اقدام كنين و نگه ندارين روزاي آخرنقل قول:
موفق باشيد
جواب منم بدین :Dنقل قول:
هفته ديگه كه دفترچه بفرستين تاريخ اعزام شما برج ٢ ميشهنقل قول:
بله درخواست مي تونين درخواست تعويق بدين
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بعد این که دفترچه فرستادمنقل قول:
برگه سبز چه مدت بعد میاد ؟ (آخه من واسه سرباز معلمی میخوام :D)
برگ سبز یا همون برگ آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی رو همون موقعی که مدارکتون را به پلیس +10 تحویل می دید به شما تحویل میدن. (داخل برگ سبز تاریخ اعزام نوشته شده)نقل قول:
نقل قول:جناب شما مطمئن هستین ؟نقل قول:
آخه بعضیا میگن دو هفته ای طول میکشه :n26:
آقا یه توضیحی در مورد کسری جبهه پدری میدین؟
من الان پدرم رفته برای گرفتن کارت ایثارگری میگن که باید پاشه بره دزفول نامه بیاره. الان هر کسی که کسری گرفته رفته از منطقه جنگیش نامه آورده؟ راه دیگه ای نداره؟ اصلا 2 ماه کسری ارزش داره؟
يك روز هم مهمه ، چه برسه به دو ماهنقل قول:
پدر شما بايد از يگان خدمتىش نامه داشته باشه تا شما بتوانيد از كسري جهبه استفاده كنيد
شما مي تونيد بعد از ثبت مدارك در سامانه درخواست برگه اعزام به خدمت المثنى كنيد كه در ان تاريخ اعزام درج شده خود اصل برگه بين ١٠ تا ١٢ روز بعد به ادرس پستى شما ارسال ميشه.نقل قول:
سلام دوستان تاریخ اعزام به خدمتم1.2.94هست.قصد دارم برای اخذ امریه اقدام کنم.میخواستم بدونم امکان داره همزمان به دو ارگان دولتی مثلا قرارگاه خاتم و آموزش پرورش تقاضای امریه بفرستم و در صورت قبولی در یکی از اونا به امریه برم و یا در صورتی که در هر دو قبول شدم در مرحله ارسال مدارک یکی رومنتفی کنم؟اینکار منعی نداره؟؟
خير زيرا اونا به شما جواب قطعى نميدن كه بعد از شما مدارك بخوان ، اگر شما واجد شرايط هر ارگان باشيد مدارك رو از شما ميگيرن و تا نزديك هاى تاريخ اعزام به شما اطلاع نميدن كه ايا درخواست امريه شما پذيرفته سده يا نه ، نظام وظيفه هم اگر بفهمد كه شما براى از دو جا امريه گرفتيد ، امريه شما را باطل مى كندنقل قول:
ولی دوستانی که امریه قرارگاه خاتم گرفتن میگفتن که از قرارگاه بهشون زنگ زدن گفتن که برای فلان قرب و فلان قرب نیرو میخوایم اگر مایلید مدارکتون رو بفرستید...از طرفی امریه آموزش و پرورش همبه این صورته که اگر با شما موافقت بشه تاریخ اعزام رو به تعویق میندازن تا برج 4 و برای گزینش معرفی میشید...با این تفاسیر نمیشه اول برای قرارگاه خاتم اقدام کنی و همینطور آموزش و پرورش...اگر خاتم قبول نکرد بری دنبال آموزش و پرورش؟؟؟از طرفی بعضی از دوستان گفته بودن که از طرف قرارگاه باهاشون تماس گرفتن و گفتن که شما قبلا کد خوردی و نمیشه براتون اقدام کرد...برای مثال من اگر کد یکی از ارگان ها رو زودتر بخورم اون یکی ارگان نمیتونه امریه رو ثبت کنه؟؟نقل قول:
من مدرک مهندسی برق قدرت دارم و تاریخ اعزامم یک اردیبهشت 94 شده....دارای 5 الی 6 ماه کسر خدمت بسیجی هستم ولی متاسفانه دوره تکمیلی رو نگذروندم...بین انتخاب امریه سرباز معلمی و رفتن به پادگان و استفاده از کسری خدمت و امریه خاتم موندم...از طرفی تک پسر هم هستم و این امکان وجود داره که برای خدمت شهر محل سکونت خودم بیفتم...از طرفی هم توی بعضی کامنت ها دیدم که بعضیا گفته بودن از کسر خدمت حین امریه قرارگاه خاتم میشه اسفاده کرد ولی برای آموزش و پرورش نه...من آشنا دارم وامریه سرباز معلمی گرفتنم قطعیه و مشکلی ندارم ...الان بین این سه موندم ...اگر جای من بودید کدوم یکی رو انتخاب میکردید؟؟
تا جايى كه من ديدم و شنيدم قرارگاه خاتم با كسى تماس نمگيره بگه كه ما به امريه نياز داريم و مدارك تون رو بفرستيد بلكه برعكس شما بايد حضورى مراجعه كنيد و از شرايط ان ها اگاه شويدنقل قول:
سلام
وقتی که یه هفته ده روز قبل از اعزام میفهمی کجا افتادی در اون روز مشخص-مثلا 1 اردیبهشت-باید خودتو به پادگان معرفی کنی؟
دیگه لازم نیس مثل قدیم به نظام وظیفه مرکز استان بری و اونجا تقسیم کنن؟
در صورت داشتن 6 ماه کسری بسیج و 4 یا 9 ماه کسری ایثارگری آیا میشه پذیرش گرفت؟!اگه آره از کجاها؟ دقیقاً باید چکار کنیم؟ یکی گفت اینترنتی هست؛ سایتش چیه؟!
خاتم من شنیدم زنگ میزنه اگه بخواد... در واقع قرب های زیر مجموعه اگه نیاز داشته باشن تماس میگیرن بعد مدارک میره به اون قرب ها و اونها میفرستن برای مرکز ... اینا همش شنیده ها هست البتهنقل قول:
دوستان آخرین قوانین کسر خدمت فرزند ایثارگران و عضو بسیج رو کسی لینکشو داره؟
دوستان سامانه اینترنتی وظیفه عمومی بعد از فکر کنم بیش از دو هفته درست شد
ولی هنوز برای من بروز رسانی همون 8/22 هست
سلام
بنده اعزام مجددم با مدرکم فوق لیسانس(ستواندوم). افتادم مرکز آموزش نظامی جواد الائمه لشگرک. شنیدم مرکز آموزش درجه داری کادری هاست.
1- میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه چجور جاییه؟
2- چهارشنبه که رفتم اونجا سرباز دژبانی میگفت 5 شنبه ها و جمعه ها اینجا تعطیله. واقعا اینجوریه؟ آخه لویزان یا ستاد کل ارتش تعطیل نیستن
سلام
اگه موقع ارسال مدارک برای نظام وظیفه مدرک نداشته باشیم و بعدا میشه در حین خدمت مدرک نحصیلیمون رو به یگان خدمتی مون که سپاهه تحویل بدیم ؟ایا تاثیری تو خدمتمون داره؟
يعني چي مدرك نداشته باشيد!نقل قول:
در هنگام ثبت مدارك در سامانه نظام وظيفه به وسيله كاربر پلي +١٠ اخرين معافيت موقت تحصيلي شما را مي خواند ، بدون اون اصلا امكان نداره
بابا حضوری چیه...ثبت نامش اینترنتیه...اتفاقا بعد از ثبت نام خاتم تماس میگیره و جواب رو میده...الان چند سال که به همین منواله...تو خود سایتش هم نوشته که باهاتون تماس میگیریم...اگر فرضرو بر تماس خاتم گذاشت به نظر شما میشه برای هردو امریه همزمان اقدام کرد؟؟؟