یه سوال
این وی پی ان از نظر تکنیکی چه تغییری اعمال می کنه که سرعت به این نحو تغییر می کنه؟
یعنی شاتل اومده و تنظیم کرده که برا بعضی از سایت های دانلود ، سرعت عمدا پایین بیاد که با وی پی ان میشه اونو پیچیوند؟
Printable View
یه سوال
این وی پی ان از نظر تکنیکی چه تغییری اعمال می کنه که سرعت به این نحو تغییر می کنه؟
یعنی شاتل اومده و تنظیم کرده که برا بعضی از سایت های دانلود ، سرعت عمدا پایین بیاد که با وی پی ان میشه اونو پیچیوند؟
حتما همین طور هست دیگه.حتی به جای دامنه اگر ای پی اون سایت ها رو هم بزارم باز هم سرعت بالا نمیره.مگه اینکه با وی پی ان دانلود کنمنقل قول:
شاتل رو چنان نشوندم سرجاش که دیگه از این بازی ها در نیاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب زدم به سیم آخر دوباره زنگ زدم به آرانیک قسمت مدیریت
همایون نبود ، یه زنی بود. بهش گفتم این چه وضعشه چرا تو روز روشن دارین حروم خوری میکنین و ...
بعدش نشست رب ساعت برام توضیح دادن که شما سرویستون شیر هست و ما به خاطر این که پهنای باند زیادی
داریم در طول روز به صورت اختصاصی بهتون میدیم ولی شب دیگه حقتون رو بهتون میدیم که جای گله هم نیست.
بعد بهش گفتم چرا به شعور من توهین میکنی اگه شیر بود بالا و پایین میشد
نه این که رو عدد 22 قفل بکنه نه یه کیلو بیشتر بشه نه کمتر
بعد هم گفتم به خاطر این کم فروشیتون فردا میرم تعضیرات و ازتون شکایت میکنم
آخر کار هم یه داد بلند زدم و گفتم اَه (طوری که خودم سرم چنان درد گرفت که رب ساعت بعدش از سردرد مجبور شدم بخوابم
،بدبخت زنه هم بدجور ترسید:31:)
ولی حالا که بلد شدم از خواب، (ساعت 4 ) میبینیم سرعت دانلودم شده در سطح سرعت نور :31:
بچه ها بهتون پیشنهاد میکنم وقتی سرعتتون رو کم کردن نترسین و یه داد مرگبار :31: سرشون بزنین تا کارتون ردیف بشه.
نمی دونم جریان چی بود یهو از ساعت 3 سرعت رفت رو 240نقل قول:
دمت گرم دیگه با زبان بی زبانی مسخره میکنینقل قول:
سرعت خودمو می گمنقل قول:
تا ساعت 3 از 15 بالاتر نمی رفت بعد یهو ترکید:20:
البته یه خوبی داره که سرعتو شبا کم میکنن.ما که سرویس آرت داریم و کلی ماهیانه پول میدیم و کلا نامحدود هستیم روزها سرعتمون عالیه و پینگ عالی ولی شب ها ساعت1 که میشد پر از تایم اوت و سرعت 2-3.الان که اینکارو کردن پینگ عالیه و سرعت دانلد هم مثل روز.
لااقل این خوبیو داشت واسمون
بعد هم میگه پهنا باند کم داریم.تقصیر مخابراته و ...نقل قول:
اینها دردشون فروختن ترافیکه
اره دقیقا.ولی چاییدننقل قول:
دوستان میتونم یک سوالی بپرسم ؟
چرا سرعت دانلود از روی یک سرور مشخص تو شب با اتصال v p n تغیر میکند ؟
نه اقا مسخره نمیکنه. مال من هم از وقتی که از محدودیت در اومدیم همینجوریه. تا ساعت 3 روی 25 بعدش یهو میره بالا به طوریکه تا 7 صبح 2.5 گیگ راحت دانلود میکنه.نقل قول:
اینها انگار در ساعت اوج مصرف سرعتها رو سهمیه بندی کردن. بعدشم اگر دوباره دانلود زیاد بشه بازم محدود میکنن.
یک خر تو خری شده که خودشون هم حساب کار از دستشون در رفته
اگر میخواین سرعتها رو سهمیه بندی کنین دیگه محدود کردنتون جه صیغه ایه
من با وي پي ان تست كردم
سرعت همون بود
تماس گرفتم مي گن كه بايد همون موقع تماس بگيرين تا براتون تست كنيم
مي گم اخه نصف شبي خود سيستم دانلود مي كنه و من خوابم چطوري بهتون بگم بياين تست كنيد ؟
دیشب دوباره سرعت اومد پایین
روی 20 تا 25 بود
از فردا هم میرم آرت
ببینم چی میشه؟
شما ساعت 6.30 صبح هم زنگ بزنید خوبه .نقل قول:
واقعا کاربران ناراضی از شاتل دست گلشون درد نکنه که انقدر تست گرفتند که شاتل صدرنشین جدول شد:
این دو حالت داره یا مثل سایتهای موزیلا و اپرا سرعت این سرورها رو محدود نکردن. یا خود پشتیبانهاشون تست گرفتند و هر سری با یک ip که مشخص نشه کار یکنفره. جدول آخر رو با دوتای قبلیش مقایسه کنید کاملا مشهوده مخصوصا از نظر تعداد تست کنندگان.کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1201516
شک نکن که کار خودشونه.خیلی عوضی تشریف دارننقل قول:
آره دیگهنقل قول:
اگه دانلود نکنم adsl می خوام چیکار
دانلود کنی بعد محدودت کنن بهتر تا دانلود نکنی و محدود بشی یا نشی
حالا كساني كه مشكل سرعت دانلود داشتن چه جوابي بهشون دادن ؟نقل قول:
مشكل اينه كه سرعت بالاتر از 14-15 نمي ره
يعني انگار 128 هست !!!!
نقل قول:
بعید نیست از این حقه بازا
متوسط سرعت ارسال شبانه 675 هست اصلاً شاتل سرعت 384 کیلوبیت بالاتر برای آپلود نمی بنده تازه
برای art8 سرعت شده 512 :18:
معلوم نیست تستهای من کجا رفته چه جوری حساب کردن که اینقدر میانگینش بالا هست
پس این چیه !:نقل قول:
ECO 2M
نقل قول:
سرویس شما چی هست؟ :31:
من میگم تازه 3 روز بود محدود شده بودم که بعد از زنگ زدن درست شد.نقل قول:
سرعت منم شبها درست میشه از ساعت 3 به بعد سرعتم میشه 240
سلام
جایی هست بشه خواهر مادر شاتل رو بهم پیوند داد ؟
شاتل زیر بار اعتراف به محدودیت بین ساعت ۱ تا ۳ برای سرویسهای اکو رفته؟
راستش حوصله نداشتم باهاشون سر و کله بزنم ببینم جریان چیه!
میتونی تو جشن تولد خواهر شاتل شرکت کنی و این دوتا رو به هم پیوند بدی:31:نقل قول:
بله بلهنقل قول:
امروز صبح با کمال مسرت متوجه شدم که سرویس ما در ساعات روزانه هم عیناً سرعتی پیدا کرده در حد شبانه 21 کیلو بایت
انصافاً 2 مورد را باید بگم
1- پشتیبانی اصفهان 3 بار با من تلفنی تست و مونیتور کرد و در آخر هم با فنی تهران تماس گرفت
2- پشتیبانی تهران هم 3 بار پیگیری تلفنی کرد کاملاً هم حرفه ای
جالب بود که گویا تیم فنی آنها بنده را لیمیت کرده بودند توی کل 24 ساعت:18: بعد کلی زحمت درست شد برای پشتیبانی اصفهان و تهران که این مشکل را حل کند.
کلاً از این حکایات ما با شاتل می شود یک سریال 90 قسمتی ساخت فقط تصور کن بلد الملک اون وسط
" دانلود می کنی پدر سوخته .....................می دهم پدر پدر سوخته ات را درآورند میخواهی مارا جلوی مدیرعامل شاتل بی عرضه نشان بدهی بیایید لیمیت کنید این پدر سوخته را":21:
سرعت شبانه منم در حد 3 4 کیلو بایته ولی وقتی لینکامو انتقال میدم رو یه هاست دیگه سرعت میشه نزدیک 50
اقا دمت گرم بعد از مدتها یکم خندیدیم از دست این پدر سوخته هانقل قول:
اینم خدمت اون دوستانی که میگن سرعت از 1 تا 3 افتضاح هست:
ساعت 1 و هفت دقیقه
سلام
چرا تو شبانه وی p ان کار نمیکنه؟
دوستاني كه اكو 128 دارن امشب سرعت چجورياست؟ازمن كه بالاتر از 15 نميره نكنه بعد از يه شب دانلود دوباره محدودمون كردن
خیلی حال کردیمنقل قول:
همایونیمان حال اومد
حالا جمع بشیم بریم پدر پدر پدرسوخته شاتلو در بیاریم
مارو چیز فرض کرده
واس من هم احوالاتش همین جوریاس،با تورنت در بهترین حالت 13 تا 15 دانلود می کنم که اغلب حول و حوش 10!نقل قول:
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
از خدمت دوستان سؤالی داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید :
قیمت و سرعت دانلود اکو 2 مگ و اکو 1 مگ شاتل چنده؟در روز و در شب؟به سرم زده از 128 برم اون بالاها فعلاً که 128 امان در روز حدود 60 تا 70 رو خداروشکر میده اما وسوسه شدم،البته با این محدودیت ها همچین تفاوتی هم شاید نکنه.
فکر کنم محدودیت سرعت همگانی شده
البته نه مثل قبل که می گفتن از 3 و 4 بالاتر نمیره
این 2 شبه که از 20 بالا تر نمیره
ببینیم تا 3 چی میشه
ساعت3
سرعت از محدودیت خارج شد
انگار روش جدیده شاتله
ساعت 2:59 سرعت چسبید به سقف
فکر کنم شکایت ها جواب داده که دیگه به اسم اشتراکی بودن سرعت هارو کم نمی کنن
فقط 2 ساعت اول رو میارن پایین که بعضی ها فکر کنن سرعت پایینه بیخیال شن برن لالا
در حین تایپ این پست 80 مگ دانلود کرد
سرعت ما كه هنوز رو همون15 مونده:2:
گفتيم از 1مگ ميايم رو 128 بهتر ميشه بدتر شد رفت:13:
بفهمن که مشترکینشون متوجه شدن،اینم میزنن نابود می کنن رایگان رو کلآً به فنا میدن میره...نقل قول:
آقا اون جواب سؤال من رو اگر شما داری ممنون میشم پاسخ بدید،توی دو سه پشت مطرح شد...
این فروم چرا این جوری شده؟کسی نمی خواد خیری برسونه؟:))
خوب سوالت چی بود حالا؟نقل قول:
لحن خشنی داریا:))نقل قول:
قیمت اکو یک و دو مگ و سرعت دانلودهاشون چنده ؟؟؟؟شبا که از محدودیت در میایید سرعتتون چنده؟
الآن من با 128 ام روی 60 تا 70 در روز دانلود دارم-یک مگ و دو مگ هم مثل 128 خارج از قاعدست سرعتشون؟؟؟- و شبا هم که بعد 3 میره بالای 70 ،به نظرتون می ارزه بالاتر بگیرم؟