چه جالب بعدش کافو هم که دیگه اب بندی نمیشه؟ وقتی هم که کافو میزارن یکجا سیم ها با چسب نواری کاغذی بهم وصل میشه ؟ بهانه از این بهتر نبود؟ شما صبر کنید 22 بهمن و انتخابات رد بشه کافو خود به خود بدون دخالت نیروی انسانی درست میشه:n02::n02:نقل قول:
Printable View
چه جالب بعدش کافو هم که دیگه اب بندی نمیشه؟ وقتی هم که کافو میزارن یکجا سیم ها با چسب نواری کاغذی بهم وصل میشه ؟ بهانه از این بهتر نبود؟ شما صبر کنید 22 بهمن و انتخابات رد بشه کافو خود به خود بدون دخالت نیروی انسانی درست میشه:n02::n02:نقل قول:
اقا پس کی درست میشه این عصاب نذاشته واسه من
فقط صبح تا ساعت 10 خوبه بعدش دیگه داغون میشه
این ساعاتای اخر شب که دیگه اصلا باز نمیشه
سرعت باز شدن پیج ها از امروز صبح بهتر شده برام
اسیاتک یک سرویس جدید راهاندازی کرده به اسم گیگ باکس مثل این که یک چیزی مثل فشفشه های وب هستش
فعلا ۴ گیگ یک روزه با قیمت ۳ هزار تومان و ۱۲ گیگ ۵ روزه با قیمت ۱۰ هزار تومان داره
سرویس من که 80 درصد شبانه رایگانه یعنی 4 گیگ بگیرم 3 تومن میتونم 20 گیگ شب دانلود کنم؟؟؟نقل قول:
نمیدونم مال منم همون ۸۰ درصد هست ، ولی فکر نکنم اینطوری باشه!نقل قول:
نقل قول:
اسیاتک یک سرویس جدید راهاندازی کرده به اسم گیگ باکس مثل این که یک چیزی مثل فشفشه های وب هستش
فعلا ۴ گیگ یک روزه با قیمت ۳ هزار تومان و ۱۲ گیگ ۵ روزه با قیمت ۱۰ هزار تومان داره
نقل قول:
قابل توجه آسیاتکی ها
4گیگ یکروزه 3,000 تومان با مالیات:
3,270 تومان
12 گیگ 5 روزه 10,000 تومان با مالیات:
10,900 تومان
جهت خرید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود مراجعه کنید.
سلام اگه طبق محاسباتی که من انجام داردم می شه چطور؟ این طوری شما یک گیگ می گیری 200 مگ حساب میشه دوباره همین طوری تا اینکه 20 گیگ می گیری که کلا اون چهر گیگ شما به همین صورت میره امیدوار همین جوری حساب بشه[emoji19]نقل قول:
ظاهرا تا زمانیکه گیگ باکس فعال هست به جای کم شدن از اعتبار اصلی از این کم میشه و طبیعتا باید بشه 20 گیگ دانلود کرد ولی باید تست بشه. فعلا که ایرانسل خوب جواب میده آسیاتک یکم دیر به فکر افتاد :n09:نقل قول:
حجم گیگ باکس خودش شامل تخفیفه و تو سرویس های با تخفیف درصدی محاسبه نمیشه! + اینکه تو پنل یه قسمت خاص گیگ باکس وجود داره و اونجا مقدار حجم استفاده شده رو نشون میدهنقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن طرحی مثل فشفشه و ترقه های وبه :biggrin:
میگن ایرانسل بسته ۱۰ گیگیشو برداشته آخه!؟؟نقل قول:
کاش این طرحش مثل های وب همیشگی بود. :n14:
درسته ولی بسته های ساعتیش هنوز هست و اگر در زمان افت مصرف بزنید سرعتش خیلی خوبه مثلا چند شب قبل در 1 ساعت 6 گیگ گرفتم (با 3G) و در 3 ساعت باید همون حدود 20 گیگ رو بشه گرفت.نقل قول:
تو تلگرام زده این طرحا تا 23 بهمن هست
از نمایندگی مکس نت شهرمون شنیده بودم چون مکس نت با اسیاتک ادغام شده امکان داره امکانات مکس نتو بیارن اسیاتک این طرح قبلا تو اسیاتک بود(طرح جیمبو که حجمای مختلفی هم داشت با حجمای مختلف)
البته مکس نت تغییر ساعت شبانه هم داشت که اینم بیارن عالی میشه
( شبانه 2 تا 8 رو میشد تغییر داد به 4 تا 10 صبح یا 12 شب تا 6 صبح اینطوری فشارم رو اسیاتک کمتر میشه و یه در امدی هم میزنه به جیب البته روز 100 تومن بودا)
کلا ماکس نت تو این موارد نظیر نداشت اما اونم به خاطر پول بود دیگه گرون میداد مثلا هزینه نگهداری میگیره که بی انصافیه.نقل قول:
512 نا محدود برنزی دارم قبلا حدود 600-700 مگابایت با سرعت بالا دانلود میکرد بعد برمیگشت سرعت عادی حدود 60KB در ثانیه اما الان فقط با سرعت عادی دانلود میکنه این طرح حذف شده؟
آقا دارم خواب میبینم یا بیدارم؟ برای اولین بار تو عمرم دارم با سرعت ۴۰۰ کیلوبایت از گوگل پلی استور دانلود میکنم، باورنکردنیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
این کار رو کردم ولی نویزم تغییری نکرده هانقل قول:
تعییر انچنانی ایجاد نمیشه. در حد 2-4 تا snr downstram بیشتر میشه.نقل قول:
annex m بیشتر برای آپ استریم مناسب هست که باعث میشه ریت آپ استریم تا 2مگابیت هم بسته بشه.
نقل قول:
شما 700 کیلوبایت سرعت دانلود را بعد از اتمام ترافیک داشتید یا قبلش؟میشه کمی بیشتر واضحتر توضیح بدین؟
دوستان سایت esam.ir برای شما راحت باز میشه ؟ برای من باید 10 رفرش بزنم تا یه دفعش باز بشه ! همش پیغام Service unavailable میده ! مشکل از سایت هست یا اینترنت ؟
سلام اقا اسیاتک دهه فجر ترافیک ارزون میده 1روز 4گیگ32700ریال 5روز 12گیگ100000ریال قضیه اینا میدونین چی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت باز کردن پیج ها خوب شده بود دوباره از امشب خراب شده
منم این مشکل را دارمنقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
خب تاریخه مصرف داره دیگه تو یه 1 روز باید اون 4گیگ رو مصرف کنی وگرنه میپره ظاهرا تا 22 بهمن هم بیشتر نیستنقل قول:
سلام
دوستان کسی 2 مگ نامحدود برنزی در تهران داره؟ سرعت دانلود چقدر میده؟
و اینکه آیا اجازه دانلود بالای حداقل حجم(81 گیگ) رو با همون سرعت میده؟
مرسی
مشکل سراسریه مال من خوشبختانه مشکل ندارهنقل قول:
esam.ir برای من به سرعت شد چند نفر دیگه از دوستام تست کردن بدون مشکل بالا اومد
یعنی بیخیال دانلود بشیم
آپلود باز که ترکید فقط پول ازموون گرفت
فیری آپلود هم ک لنگه همون پیچید ب بازی
سلام
تو تست سرعت خود اسیاتک تو پنلش
Kbps کیلو بایت پر سکند هست یا کیلوبیت پر سکند
چون معنی هردو رو میده
برای بایت از B و برای بیت از b استفاده میشه.نقل قول:
برای بایت از B و برای بیت از b استفاده میشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بالاخره من نفهمیدم مشکل از خود سایت ایسام هست یا از اسیا تک !؟نقل قول:
چون اگه مشکل از خود سایت هست چرا برا بعضیا این پیغام Service unavailable نمیاد !؟
مال من ارور نداد ولی با 5 بار رفرش باز شد
اره خب مال منم با 5-10 بار رفرش باز میشه ، ولی خب ایسام همیشه با سرعت خوب بدون هیچ اروری صفحه هاش باز میشد نمیدونم چرا الان 2-3 روزه اینجوریه !نقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
در مورد مشکل کند باز شدن سایت ها دیشب تو اینستاگرامشون نوشتم اونا هم در جواب گفتن که هنوز مشکل قطعی لینک های بین المللی بر طرف نشده !
------------------------
در مورد سایت ایسام هر کسی میشه تست کنه ببینه تو صفحه های مختلف سایت رو که باز میکنه پیغام Service unavailable میاد یا نه ؟ میخوام ببینم اگه مشکل از اسیا تک هست به پشتیبانی زنگ بزنم - چون خیلی با این سایت کار دارم :n03:
زنگ بزن داداش هی پیگیری کن کلافه میشن زودتر درست میکنننقل قول:
منم خیلی کند بود برام انقد پیگر شدم الان سرعتم مثل اول شده
ایسام رو هم راحت وا میکنه
اون مشکل کند باز شدن سایت ها که مشکل سراسری تو اینترنت کل کشور هست همه isp ها هم زدن ! و هنوز هم برطرف نشدهنقل قول:
مشکل من الان ایسام هست که پیغام Service unavailable میده خیلی وقتا ! و اصلا باز نمیشه ( الان 2-3 روزم هست این جوری شده )
یعنی شما تو ایسام راحت بدون Service unavailable همه صفحه هاش باز میشن برات !؟
دیگه دارم کلافه میشم یکی میگه مشکل از سایت هست یکی میگه برا من خوبه ! این چه جور مشکلی هست که فقط برا ایسام Service unavailable میده !؟
کاش یه نفر وقت میزاشت چند تا صفحه از سایت رو باز میکرد ببینه چه جوریه ( با باز کردن صفحه اول سایت مشخص نمیشه باید چند تا صفحه باز کنین )
ی دانلود کننده اینجا نیست جواب بده!نقل قول:
سلام .
یکی از بستگان سوالی رو پرسید که چون نمیدونستم گفتم اینجا بپرسم.
در مورد مزایا و معایب آی پی استاتیک پرسیده بود و اینکه ای پی ثابت در گیمینگ بصورت انلاین تاثیر داره؟
ممنون.