سلام
يه دو هفته اي ميشه كه ايرانسل تو شهرمون(هادي شهر) آنتن ميده و امروز هم تو سايتشون اسم شهرمونو زدن و تيك gprs هم جلوش زدن كه يعني فعاله ولي هيچ خبري از اينترنت نيست .آقا شاهين يا هر كس ديگه اي ميتونه يه تحقيقي بكنه ببينه چه خبره؟
مرسي
سلام
يه دو هفته اي ميشه كه ايرانسل تو شهرمون(هادي شهر) آنتن ميده و امروز هم تو سايتشون اسم شهرمونو زدن و تيك gprs هم جلوش زدن كه يعني فعاله ولي هيچ خبري از اينترنت نيست .آقا شاهين يا هر كس ديگه اي ميتونه يه تحقيقي بكنه ببينه چه خبره؟
مرسي
دوست عزیز باید صبر کنی.منم مثل شما بودم چند روز دیگه یا نهایتا یه هفته دیگه درست میشه.نقل قول:
اگه 100000000000بار دیگه هم بزنی همین پیغامو میده.بابا دستی تنظیم کن.مثل من.گوشی من تووی لیست ایرانسل نیست ولی من دستی تنظیمش کردم.نقل قول:
میشه یکی تعرفه ی سیم کارت پیام رسان رو بگه؟
نقل قول:
حرف شما درسته اما اگه شما چندين بار در طول شبانه روز با انواع مختلف گوشي تست كني و هميشه يه جواب بگيري به اين نتيجه ميرسي كه اشكال از شبكه يا گوشي نيست!!! ولي اشكال از چيه؟ شما بفرماييد؟؟؟؟؟ نگيد شبكه مشكل داره! مگر اينكه شبكه در طول دو ماه هميشه شبانه روز مشكل داشته باشه!!!!! كه بعيده!!!!
نقل قول:
موافقم!
ولي اشكال از كجاست؟؟؟
به این آدرس مراجعه کننقل قول:
روش تنظیم دستی gprs موبایل رو نوشته
کد:www.mtnclub.ir
نقل قول:
پيام كوتاه : بين خطوط ايرانسل : 100ر يال
پيام كوتاه : ساير خطوط: 100ر يال
پيام كوتاه بين المللي: منطقه :1 1500ر يال
پيام كوتاه بين المللي: منطقه 2 و 3: 1000ر يال
سرويس GPRS كيلوبايتی: 5 ریال
اگه اطلاعاتی خواستی میتونی بری به سایت ایرانسل
www.irancell.ir
یا بری به کلوپ ایرانسل
www.mtnclub.ir
دوست عزیز ربطی به سیم کارت نداره!! برای من هم اوایل اینجوری بود ولی درست شد شما خودت رو ناراحت نکن!تنظیمات gprs چیز سختی نیست!:11:نقل قول:
نمیدونم والا.بهترین راه تنظیم دستیه.چرا دستی تنظیم نمیکنید؟؟نقل قول:
روش تنظیم دستی اینجوریه:
Account Name= Irancell-GPRS
APN(Access Point Name)= mtnirancell
Proxy Address= 010.131.026.138
Proxy Port= 8080
این کارو انجام بده تا GPRS گوشیت درست شه همین.یا علی