سلام دوستان
این 30گیگ 6 ماه اینترنت ثابت
فقط 50هزار از صبح چندبار اس ام اس آمده کجاست میشه گرفت تو لیست بسته ها انتخاب بشه نیست:n13:
بسته ها گرون کردن باید تا چند روز دیگه یکی بگیرم
Printable View
سلام دوستان
این 30گیگ 6 ماه اینترنت ثابت
فقط 50هزار از صبح چندبار اس ام اس آمده کجاست میشه گرفت تو لیست بسته ها انتخاب بشه نیست:n13:
بسته ها گرون کردن باید تا چند روز دیگه یکی بگیرم
اولا ADSL دورانش تموم شده و بی نهایت مشکل داره که خودت شاهدینقل قول:
الان تمامی همین شرکتهای فسیل ISP تو ایران به ساز و کار و ارایه نسل جدید یعنی LTE از نوع TD افتادند اکنون سری به هر کدومشون بزنی میبینی که دارند ارایه می کنند یا قصد ارایه دارند.
اما سرعت و کیفیت همه یکسان نیست متاسفانه TD هر شرکت تا خودت در محل مورد نیاز استفاده نکنی قابل تشخیص نیست از این رو اکثریت شرکتها به قول خودشون میان تست و تایید می کنند.
اما ایرانسل اینکار رو نمیکنه شما 2 راه داری:
1 از یکی قرض بکنی و خودت ببینی که بابت مصارف بالا رضایت داری یا نه
2 بخری بعد ببین که رضایت و موندگاریش یا نارضایتی و عودت
اما FDD-LTE قابل تست با همون گوشیت هستش.
بعد چه کنسولی داری؟ ایرانسل 3 Net type گویا هست. ممکنه سبب مشکل بشه.
من با تی دی کلا مخالفم چون قیمت خیلی بالاست و کیفیتش به نسبت قیمت بسیار پایینه .جالبه که همه جا میگن جایگزین adsl ولی ان کجا و این کجا .اگر کسی تونست ماهی 300 گیگ با 50 هزارتومن روی تی دی بگیره اونوقت میشه گفت adsl رو جمع کنیم و به جاش از تی دی استفاده کنیم .نقل قول:
@italodance
خیلی ممنون بابت جواب
فرق td و fdd توی پینگ چقدره؟ ارزش 200 تومن مودم رو داره؟
ps4 دارم. میخوام بدونم اگه آسیاتک مودم هاش نت تایپ 2 میده خیلی کارمو راحت تر میکنه
ممنوننقل قول:
هزینه وایرلس حدودا چقدر میشه؟
4جی پلاس و 4جی منظورتون مقایسه گوشی و مودم ثابت هست؟
حرفتون درسته برای همین گفتم اونو برای دانلود هام نگه میدارمنقل قول:
ولی قطعی زیاد داره خونه ما و همچنین پینگ بالاست. برای این میخوام نت جدید که کنسول رو به اون وصل کنم و هرموقع نت خونه قطع شد، به نت جدید وصل شم
هزینه وایرلس بستگی به فاصله شما از دکل شرکت مورئنظر داره
هزینه تجهیزات از 400 هزار شروع میشه به اضاف هزینه نصب و سیم کشی و پایه و روتر
هزینه تعرفه هم جدا حساب میشه
بنظرم اگر مالک هستید و قصد جابجایی تجهیزات حداقل واسه 3 سال ندارید و مشکل هزینه ندارید منطقی هست
4جی پلاس و 4جی معمولی رو گوشی منظورم هست پینگ تقریبا مشابه هم هست
ولی تی دی پینگ بمراتب بهتر و ثابت تری داره
رفیقنقل قول:
td بدرد پی اس ۴ نمیخوره؛ اعصابتو خورد میکنه
به خیلی ها نمیتونی وصل شی،خیلی از پارتی ها رو نمیتونی جوین شی ( صدا نداری) و....
فرق td و fdd تو پینگ: من چیزی احساس نکردم
خواهش میکنمنقل قول:
ببینید من برای FDD تو منزل کلیه سرورهای خارجی مثلا 4.2.2.4 پینگ 110 معمولا دارم. البته بعضی مواقع بالاتر هم ممکنه بره ولی صادقانه بیشتر همون *110 است. برای TD رو زیاد دقیق نمیدونم چون دیگه کنار گذاشتم و عودت دادم مودمش رو ولی باید همین اعداد ها باشه. این دو درسته از فرکانس متفاوتی استفاده می کنند ولی بایستی کیفیت تقریبا یکسانی داشته باشند چون هر دو LTE هستند. ولی استفاده از FDD به صرفه تر است چون استفاده کنندگانش کمتر هستند البته به نظر شخصی من است در نتیجه کیفیت ترافیکی بهتری را هم پوشش می دهد. برای من صبح تا شب کیفیت خوب است. صبحها که عالی ولی شبها هم خوبه.
متاسفانه PSN یک سری مشکلات به دلیل همین نت تایپ با ایرانسل داره. من خودم Vita دارم و این مشکلات رو زیاد دیدم البته با ست پرو ک سی پر سرعت تا حدودی میشه تو PSN این مشکلات رو دور زد هر چند الان خیلی وقته انلاین نرفتم براش.
ADSL یک تکنولوژی قدیمی و بی کیفیت هست و کلا هر روز داره حضورش را از دست میده. پیشنهاد میکنم FDD با گوشی رو تست کنی بعد شر یا Hotspot روی PS4 کنی بعد تو منوی تست سرعت PSN بری و ببینی که انجا چطوره از لحاظ تست دانلود و اپلود و نت تایپ و وصل به PSN سپس ازش (فروشگاه) دانلود کنی یا انلاین فلان گیم رو بری و خودت همینجا اعلام بکنی.
TD رو اگر کسی از دوست و آشناها داره و بتونه قرض بده تا چک کنی هم امتحان کن.
بایت خودت در محل زندگی خودت تست کنی این که من میگم این خوبه یا بده قطعی نیست. باید ببینی تو محل و منطقه تون چه کیفیتی رو داره.
ولی ADSL کم سرعت و مرده هیچ وقت نیا. این توصیه اکید من هست.
*میتونم تست DNSProxy هم بکنم ببنم چطور میشه. ولی 110 من رضایت دارم و از لحاظ استریم و دانلود خوبه 24 ساعت خوبه.
تست سرعت تی دی ایرانسل- ساعت 03:45- تهران. پیروزی- سیگنال کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RSRQ: -5dB
RSRP: -89dBm
SINR: 17dB