32 منطقه در سایز 85 ؟ اشتباه نمی کنی ؟ احتمالا 132 منطقه باید باشه !
در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .
Printable View
32 منطقه در سایز 85 ؟ اشتباه نمی کنی ؟ احتمالا 132 منطقه باید باشه !
در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .
نه دادش 32 منطقه هست. احتمال میره سایز 85 به دلیل قیمت تموم شده بالاش ا مناطق تحت پوشش کاهش پیدا کرده).نقل قول:
halo عمومیت نداره بین lcd هر چند اکثر از این مشکل رنج میبرن ولی به هر حال نمونه هایی هم وجود دارن مثل hx929 و f8000 و x900
ولی نشت نور بسیار شایع هست تقریبا 99 دردصد پنل ها رنج میبرن مخصوا ips ها.
اگر از یک پنل va در کنار local dimming استفاده میکرد به نظرم پانا نتیجه بهتری میگرفت ولی احتمالا به دلیل اینکه در سایز های بزرگ زاویه دید یک مشکل هست ips رو ترجیح داده
فرض کن یک شخص در مقابل یک پنل 4k با سایز 65 بشینه طبیعتا از کناره ها زاویه دید خیلی زیاد میشه و افت کنتراست به وجود میاد.
اصلا 32 منطقه واسه 84 اینچ خودت حساب کن ببین میشه تقریبا هر 3 اینچی یه منطقه ! با عقل جور در نمیاد آخه ... local dimm نمی زاشت که سنگین تر بود !
راستی f8000 اصلا edgelit هست و halo واسش مطرح نیست . full array ها همگی halo دارن من خودم 2 تا full led از lg خونه دارم تو شب صحنه های تاریک اقتضاحه اصلا نمیشه نگاش کرد . banding هم تو مسابقه های فوتبال با زمینه ی سبز یا زمینه ی سفید خیلی اذیت می کنه .
کاش یه چی می ساختن کیفیت CRT رو داشت :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپی های zt60 هست و راست ax900
در ax900 گفته شده color temp بالاتر هست تو تصاویر هم مشخصه اصلا
تو اولین عکس رنگ پوست نارنجی هست در ax900 ( که چندان دور از انتظار نیست)
مگه f7000
edgelit نیست ولی haloing فاحش داره اکثر محصولات 2013 -2014
edgedit هستن شما 5 تا full led ای که اخیرا عرضه شدن نام ببر؟
در f8000 'گفته شده led های کمتری استفاده شده واسه همین halo نداره البته فقط در حد گمانه زنی هست.
در lm 9600 به عنوان یک full led هم local dimming استفاده نشده. همین پنل صفحه یکدست تر و نشت نور کمتری حتی نسبت به la8600 داره
پانا قراره كلا توليد پلاسما رو كنار بذاره يا فقط تحقيق و توسعه تو پلاسما رو تموم ميكنه و ديگه مدل جديد نميده؟
این دو تا چه فرقی میکنهنقل قول:
اخرین پلاسما همین zt60 خواهد بود وقعا هم بی نقص هست
سلام دوستان
حالا که قرار پاناسونیک پلاسما رو کنار بذاره شما هم بیاید این بحث پلاسماها رو کم کنید:20: و یه مقدار هم راجع به LED های جدید پانا صحبت کنید بنظرم در مورد پلاسماها به اندازه کافی دوستان اطلاعات پیدا کردن. البته میدونم اینجا تاپیک پلاسماهاست اما هیچ جایی در مورد سری های LED مثل WT60 , DT60, FT60, ET60, E6 صحبتی نشده. حالا اگر دوستان در مورد این سری ها بخصوص FT60 و ET60 و E6 که تو بازار هم موجوده اطلاعاتی دارند یا همین جا و یا اینکه تو یه تاپیک جدید در موردش صحبت کنند. مثل کیفیتشون، کاراییشون و ارزش خریدشون نسبت به برندهای دیگه مثل w804 سونی و ... . و اینکه این مدلهایی که پسوندها و پیشوندهای مختلفی دارند (TX-L42FT60B یا TX-L42FT60E یا TC-L42FT60B ) در کدام کشورها مونتاژ میشن و قطعات مال کجاست. من شنیدم پسوند E در کشور چک مونتاژ میشه که قطعاتش رو نمیدونم مال کجاست و R احتمالا در ایران مونتاژ میشه و اونم قطعاتش ملوم نیست مال کجاست و در مورد B و M هم هیچ اطلاعاتی ندارم . خلاصه هر چیزی که میدونید مفیده بگید. فکر کنم این سوال خیلی هاست.
با تشکر از همه دوستان
والله دیگه اینکه چطور تولیزیون edgelit میتونه halo داشته باشه فکر کنم تنها از هنر های سامسونگ هست !! :D
سال دیگه امیدی به oled مقرون به صرفه هست به نظرتون ؟
در همه برند ها مشاهده میشه تنها مختص سامسونگ نیست .نقل قول:
قیمت oled ها یک طرف عمر کم ساب پیکسل های ابی که تنها 20 هزار ساعت هست هم طرف دیگه
فعلا 4k ها خیلی زودتر از oled بازار اش رونق خواهد گرفت هم به دلیل عدم مشکلی خاص در طراحی( اگر محتوای 4k رو نادیده بگیریم) و هم تنوع بسیار اش
تقریبا همه برندهای مطرح محصولات 4k دارن بر خلاف oled که تنوع بسیار کم داره و یه چند برند خاص مثل سامسونگ و lg تنها در اش فعالیت دارن
در کل فکر نمیکنم دو یا 3مدل oled بیشتر وجود داشته باشه
oled 4k هم که فعلا برای مصرف کنندگان خرید اش در حد یک رویا هست تا چندین سال اینده.
شما چند سالتونه؟نقل قول:
واقعا شما تو اين دو تا هيچ فرقي نميبيني؟
تو يكي قراره كلا خط توليد پلاسما جمع بشه و پانا ديگه هيچ پنل پلاسمايي توليد نميكنه
ولي تو اون يكي فقط بخش تحقيق و توسعه جمع ميشه و پانا ديگه پنل پلاسماي جديدي توليد نميكنه اما هنوز به توليد پنل هايي كه سالهاي پيش معرفي كرده ادامه ميده
حالا متوجه شدي عزيزم