هرچی باشه به اون شرکت ماتریکس شرف داره که مدیر عاملش جلوی همه کارمنداش به مشتری فحش ناموس میده !!!نقل قول:
Printable View
هرچی باشه به اون شرکت ماتریکس شرف داره که مدیر عاملش جلوی همه کارمنداش به مشتری فحش ناموس میده !!!نقل قول:
ممنون از این تاپیک مفید
رفقای آسیاتکی حمله!
مگر اینکه خودمون دست به کار شیم
من اگه جای تو بودم همونجا جلوی همکاراش خشتکشو میکشیدم رو سرشنقل قول:
این همه شرکت عهد شما رفتی شاتل حداقل یه مشورت میکردی با بچه های تاپیک
:31:
واقعا یه سرویس دهنده خوب تو این شهر گل و بلبل نباید باشه؟؟
...واقعاکه
اگه کاوش رایانه گرفتی بعدش بیا سرعتت رو هم واسه بچه ها بگو چون من خودمم مثل خوودت پارس دارم میخوام عوض کنم....نمیدونم این کاوش چیجوریاست..نقل قول:
چرا؟مگه کاوش چشه؟شما کاوش دارین؟سرعت دانلود شبانتون چنده؟نقل قول:
خدا رو شکر بعد از 34 روز عذاب کشیدن از دست این صبانت حروم خور , تونستم به جمع 20نتی ها بپیوندم:11:
34 رو طول کشید تا خط من رو از رانژه در بیارن(خدا از خیرشون نگذره)
3 روز هم طول کشید تا 20نت رانژه کرد
هیچی دیگه کل تابستون معطل اینا بودم , حالا هم هیچی نشده باید برم دانشگاه(شیراز نیست):9:
این چند مدت هم فروم رو هر روز چک می کردم
مثل اینکه یه سری از بچه ها ناراضی بودن
والا این چند روز باری من نه افت سرعت داشته نه قطعی
اینم مدرک برای اثبات:6:
مرکز حافظ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط روز اول فول تایم اوت بود که مشکل از سیم کشی خونه و اسپلیتر بود(با پشتیبانی هم صحبت کردم , پورتم و ریست کردن)
درسته منم که قبلا از صبانت (کاوش رایانه) داشتم سرعت روزانه خیلی بالا بود.نقل قول:
ولی لطفا اینقدر نگید کاوش رایانه کاوش رایانه، ملت فکر میکنن یه شرکت جدید هست گول میخورن. بگید صبانت تا همه یادشون بیاد همون شرکتی هست که خونمونو کرد تو شیشه
تایید میشه اینقدر نگید کاوشنقل قول:
من 6 7 سال پیش صبا داشتم قطعی زیاد داشت اون موقع
دوستان اسیاتکی یادشون نره با صدای مشتریان تماس بگیرید بگید ساعت شبانه شیراز را از 2-8 به 1-9 افزایش بدن
دوستان برا شبانه چی خوبه بگیریم؟کاوش رایانه(صبانت) توی وبسایتش سرعت تست بعضی از مشترکاشو گذاشته اکثرا سرعتا نجومیه.البته برا شبانه حدودشو تعیین کرده مثلا 512 گفته شبا حدود 95 سرعت میده.ایمیل زدم بهشون تایید نکردن و گفتن سرعت به عوامل گوناگون ربط داره... حالا ما از چه شرکتی بگیریم؟