dc نمیشم ولی شبا میاد زیر 20 روزام که نوسان داره سرعت. الان یک ماه که این وضعیه.نقل قول:
Printable View
dc نمیشم ولی شبا میاد زیر 20 روزام که نوسان داره سرعت. الان یک ماه که این وضعیه.نقل قول:
پشتیبانی تهران میگه خط رشت مشکل داره پشتیبانی رشت می گه خطط نویز داره...خلاصه می پیچونن...الان دو سه شبه وضع یکم بهتره به 30 40 می رسه بین 1 تا 4.تا دو هفته پیش ساعت 1 تا 4 بین 50 60 بود باتورنت.(512 پارس وی دارم)
اینم سرعت الان من :21:. شاتل . مرکز 4 . محدود 128
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چجوری از قسمت RUN پینگ بگیرم ؟؟؟
درود...run -->command prompt صفحه command prompt باز میشه...اونجا تایپ کن:ping 4.2.2.4
همین چند جمله رو بلدن نویز داره خطتون تلفنتون رو جدا کنید، مشکل از پریزه همینارو میگن.مارو گاگول فرض میکنن.:grrr::grrr:نقل قول:
نقل قول:
ممنون . اما چرا واسه من 2.3 بار فقط تست میگیره ؟ اما دوستان که میزارند خیلی بیشتره . واسه من فقط 2 خط پر میشه
نمیدونم.نقل قول:
با چی اندازه بگیرمش
speedtest.netنقل قول:
سرور باکو
run -->command prompt صفحه command prompt باز میشه...اونجا تایپ کن:ping 4.2.2.2 -n 20
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
run -->command prompt صفحه command prompt باز میشه...اونجا تایپ کن:ping 4.2.2.2 -n 20نقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
از سایت download.com دو تا فایل همزمان با internet download manager بزار واسه دانلود.rate دو تا رو با هم جمع کننقل قول: