سلام دوستان
من وقتي ميخوام بازي grid رو اجرا كنم با اين خطا روبرو ميشم (عكسشو براتون گذاشتم) . اگه ممكنه بگيد براي حلش بايد چيكار كنم ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
من وقتي ميخوام بازي grid رو اجرا كنم با اين خطا روبرو ميشم (عكسشو براتون گذاشتم) . اگه ممكنه بگيد براي حلش بايد چيكار كنم ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین برنامه OPENAL رو سیستمت نصب نیستنقل قول:
تو سی دی بگرد پیدا میکنی
اگه پیدا نکردی از اینجا دانلود کن کارت درست میشه
512 KB
درست میشهکد:http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip
حتی در بازی poly ها(مدلهای شخصیتها) مخفی و هم ظاهر میشن!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
درون فایل این رو نوشته:
2) Unrar enclosed file to C:\Program Files\Starbreeze Studios\Riddick EFBB\System\Win32_x86_SSE2
اصلا همچنین آدرسی وجود نداره یعنی خودم باید چنین آدرسی رو بسازم.
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من هنگام بازی Nba 08 موقعی که یه کوارتر تموم میشه، یکدفه از بازی خارج میشه. میدونین مشکل کجاست؟
ممنون.
خیلی ممنوننقل قول:
اما فکر کنم یا من بلد نیستم با این کار کنم با اینکه این هم جواب نمیده
موفق نشدم
حتی دسته رو عوض کردم اما باز هم نشد
بازی ماشین بدون دسته لطفی نداره:41:
مشکل در بازی S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky 1.4
بازم مشکل داره در همون زمانی که گفتم بازی قطع میشه...حتی چندین سیو عقبتر بازی کردم ولی فقط ایستادم تا به اون زمان برسه و باز هم بازی قطع شد نمی دونم مشکلش چیه!!!
لطفا یکی به دادم برسه.
نقل قول:
دوست من اگه مشکل تو با save game مرحله بعد حل میشه تو پیام شخصی بگو تا save game مرحله بعد رو بهت بدم
این مسیر مهمهنقل قول:
System\Win32_x86_SSE2
اگه هم نبود تو پایین همون پستی که سوالتو مطرح کردی جوابت رو دادم
درایور رو دان کن
مشکل از باگ بازی هستشنقل قول:
اینم خدمت دوست عزیزمنقل قول:
تغییر دکمه ها به خصوص برای Game Pad یا دسته : به قسمت Controls برید بعد با زدن کلید جهت نمای راست بیاید روی حالت Custom ( یک بار اینتر بزنید تا تیک کنار Custom زده بشه ) ٬ حالا کلید Ctrl روی کیبرد رو بزنید تا ادیتیبل بشه بعد روی هر کلیدی که میخواهید عوضش کنید یک بار اینتر رو بزنید ٬ میبینید که روش علامت سوال آمد حالا هر کلیدی که دوست دارید جایگزین بشه بزنید ٬ اگر میخواهید از دسته یا گیم پد استفاده کنید دکمه های روی اونو بزنید .
گزینه ی سوم در بخش درایوینگ آپشنس برای تغییر تیزی یا کندی فرمون هست . گزینه ی آخری هم برای تغییر سرعت گاز و یا ترمز و چیزهای دیگه که توصیه ی میکنم اصلا تغییرشون ندید .
توضیحات عالی هستند و امیدوارم جواب بدهنقل قول:
اما یه سوال؟
با این توضیحات یعنی اصلا" نیازی به این برنامه که دوستان معرفی کردند نیست؟
یعنی فقط باید دسته رو از همونجا که گفتی فعال کنم؟