البته که با عقل جور در نمیاد ولی اصلا فکرشو نمیکردم کسی بخواد مسخره کنه !!!نقل قول:
البته که با عقل جور در نمیاد ولی اصلا فکرشو نمیکردم کسی بخواد مسخره کنه !!!نقل قول:
این خطا مربوط به پایین بودن نسخه NET Framework ویندوز شما هست که باید به نسخه 2 یا بالاتر ارتقا بدین..نقل قول:
یا میتونی دانلودش کنی (تو گوگل ورژن 2 رو سرچ کن فکر کنم 20 مگی باشه) .. یا اینکه تو بسته های نرم افزار هست که باید رویه سیستم نصب بشه..
مرسی عزیز.خدا کنه همین باشه .نقل قول:
من هم ورژن 2 رو دارم هم 3.5 رو
امروز میریزم ببینم چی میشه
چرا از برنامه JungleFlasher استفاده نمیکنی..؟ خیلی کاملتر و بهتر هست..
آپدیت 130 مگی رو ریختم 90% بهتر شد! الان یه مقدار کمی فقط تو داشبورد هاله داره و تو بازی ها [تقریبا] درسته.نقل قول:
مطمئنم مشکل از کابل (VGA) نبود، چون با کابل خودش هم که به تلوزیون وصلش می کردم همین بود.
ما اینیم دیگه، مشکلاتمون به آدمیزاد نبرده...:31:
سلام
من یه ایکس باکس مدل core داشتم که سه چراغه شد.
حالا دارم یه مدل جدید Arcade میخرم با برد فالکون یا جاسپر.
ولی فقط خود دستگاه رو میخرم و بقیه لوازمش را از مدل قبلی که سه چراغه شده بود دارم.
ضمنا پاور مدل قبلی ام 220 ولت با Dc 203 وات بوده.
میخوام بدونم که ممکنه این پاور با مدل جدید arcade فالکون یا جاسپر بعدا برام مشکل ساز بشه یا نه.!؟
نه دوست عزیز شما یه جاسپر بگیر خیالت راحت باشه !نقل قول:
چند تا سوال :
1 - من چند ماه پیش بازی burnout paradise رو خریدم و تا لایسنس الیت هم رفتم ولی الان هر وقت بازی می کنم بعد یه مدت میگه clean....i(دیسک رو تمیز کنید و دوباره قرار بدید) و رو خود دیسک هم هیچ لک و خط و خشی نیست و فقط هم در مورد این یه بازی این اتفاق می افته .(دیسش ار این ایرانی ، پشت بنفش هاست)
اصل مطلب : الان می خوام دوباره این بازیو بخرم (play box) ، این جوری سیوام میپره و دوباره باید از اول برم یا از همون سیوهای دیسک قبل استفاده میکنه ؟
2 - چه جوری میشه برند دیسک های بازی رو تشخیص داد ؟ (ورباتیم یا ... )
3 - بازی های play box روی چه دیسکی رایت میشن ؟
ممنون
پیشنهاد میکنم play box تهیه نکنید .... همچنین سیو های بازی روی دیسک نیستند روی مموری کارت یا هارد هستند ....نقل قول:
با نرم افزار نرو هم میتونید نوع دیسک رو بفهمید ...
نه نمیشه !!!نقل قول:
شما باید از پاور جدید استفاده کنید که 175 وات هست.
1-زمانی که DVD بسوزه این پیغام رو میده.علتش هم به خاطره نا مرغوب بودن DVD هست.نقل قول:
2-بازیه play box نگیرید چون درایو DVD رو اذیت میکنه.
3-سیو بازیهات هست و میتونی ادامه بدی.
4-شاید از رو رنگش بشه تشخیص داد.(بنفش .آبی)
4-دیسک های play box ماله ملزی هستند و بدرد نمیخورند