- - - Updated - - -
برا من پینگ خوبه فقط سرعت اسمیه از 250-300بالاتر نمیره از وقتی که پارس انلاین اضاف شد سرعت اسمی شدهنقل قول:
Printable View
- - - Updated - - -
برا من پینگ خوبه فقط سرعت اسمیه از 250-300بالاتر نمیره از وقتی که پارس انلاین اضاف شد سرعت اسمی شدهنقل قول:
دوستان این صفحه برام اومد چیکارش کنم؟:n02:
میخواید همتونو نامحدود کنم؟:n19::n05::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا چیییین اینجا کجاست:n04::n04:نقل قول:
اره اره نامحدود :n19::n19::n19::n20::n20::n33:
مگه یوزر پس میکروتیک رو داری؟ خخخنقل قول:
با چه رنج ایپینقل قول:
من حدود یک ماهه Packet Lost بالای 50 درصد دارم
مشکل از چیه؟
فقط صبح تا ساعت 11 پینگ خوبه
رنج آیپی 5.223 و 2.185
سرویس: مخابرات آبادان
اینترنتم از عصری قطع شده!
دیگه دارم مطمئن میشم که این جریان تایم اوت ربط داره به فیلترینگ هوشمند و بستن پورت های UDP.
تا وقتی که با برنامه ای که با UDP وصل نمیشه به اینترنت کار نکنی، مث آدم کار میکنه، بعد که وصل شدی، چه دوباره وصل بشی چ نشی، هر 20 دقیقه، 1 دقیقه قطع میشه.
تا با کاهش پینگ UDP وصل میشم، این مشکل شروع میشه و تا ساعت 2 شب همینطوره........... از ساعت 2 شب تا صبح درسته، بعد دوباره شروع میشه.
خدایا مخابرات را به خاک سیاه بنشان، گرچه اونایی که خریدنش، به خاک سیاه نشوندنش...
اینترنت داغونه کلا خوزستان نتش افتضاحه همش قطعه یا پینگ بالاست پشتیبانی وله همه چی داغونه الان من توی خونه سه تا اشتراک دارم هر کدوم بدتر دیگری هستش فقط پول مفت میدیم خدمات هیچی نیست واقعا که ...
من از ساعت 3 ظهر به بعد دیگه تایم اوتم میره بالا و ساعت 12 شب به 80 درصد تایم اوت میرسه
این عکس مال ساعت 8 شبه (52 درصد تایم اوت)
کلا نت خوزستان داغونه چند مدته هر شرکتی بگیری پینگ بالا و سرعتی ندارهنقل قول:
از موقعی که به مخابرات منتقلمون کردن پینگ کمتر از 500 نمیشه.یه صفحه را باید 10 بار رفرش کنم یوتوب را که اصلا باز نمیکنه!نقل قول:
اسیاتک هم یه چیز بدتر شده زنگ زدم گفتن کل خوزستان اسیاتک قطع شده من که فقط دارم پول میدم به این شرکت ها هرکدوم بدتر یکی دیگست الان دوباره وایرلس شارژ کردم اسیا تک مخابرات وایرلس همشون بدرد نمیخورننقل قول:
برای منم دقیقا همینطوره با همین رنج ایپی هانقل قول:
از 2 به بعد تایم اوتم
مخابرات اهواز!
سلام .بابا من هنوز اسیا تک هستم
دوستان من .سرعت یک مگ با هشت گیگ .گرفتم. از مخابرات. پرتال پرتاک.....اول که اسیاتک هست .دوم .به جای هشت گیگ .ده گیک هست .رفتم توی سایت ibsng ,وایت فری هم داره ولی مشخص نیست از چه ساعتی......پینگش خوبه زیر صد هست البته داخلی ..خارجی زیاد تعریفی نداره .سرعت هم تقریبا اسمی هست بین ۱۵۰ تا 200 هست
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
2مگ 250کیلوبایت میده 512 هم 250کیلوبایت کلا سرعت بیشتر از 250نمیشه این دو روزه که پارس آنلاینو انداختن رو خطم
اره برای منم ISP رو زده آسیاتک ولی من ۴مگ گرفتم رایگان نداره و پینگش افتضاحهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
این تفاوت سرعت ها رو از کجا چک میکنی ناقلا؟نقل قول:
گسترش ارتباطات شبانه اش کلا با سرورهای داخلی مشکل داره ولی مثل برق سرورهای خارجی رو باز میکنه.
خب معلومه دیگه از تغییر سرویس:n02:نقل قول:
برا منم دیروز حدود یکساعت قطع بودنقل قول:
بعد که وصل شد ایپی های مخابرات هم اضاف شدن :n19:
سلام.میتونی یه tracert از 8.8.8.8 بگیری؟نقل قول:
مگه شما اسیاتک نداری؟نقل قول:
چرانقل قول:
ولی ایپی های مخابرات هم اضاف شدن از دیروز
اما کیفیت خوبی ندارن همون ایپی های اسیاتک بهترن
شما هم مشکل udp دارین؟
,, سلام چه جوری بگیرم؟؟؟؟؟نقل قول:
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
سلام میشه آدرسibsng رو بدی؟؟؟نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
جریان چیه ای پی های مخابرات روی پارس انلاین میاد ؟ :n24: این مخابرات ای پی زیاد داره حالا دست و دل بازیش گرفته
مخابرات ریده
من 1 مگ گرفتم ولی سرعتش 20kb هس
پینگ داخلی هم 70 با pocket loss
سرعت مخابرات فوله 500کیلوبایت ولی این پارس آنلاین لعنتی اعصابمو خورد کرده یوزر/پسش هم ندارم که بتونم ازش استفاده کنم
اصلا چیزی به نام مخابرات وجود نداره
من مخابرات ثبت نام کردم ولی انداخانم رو پاس ماناماد
خیلی افتضاحه
راستی آسیاتک چطوره؟؟؟
می ارزه آسیاتک بگیرم؟؟؟
مخابرات سرعت اپلود منو گذاشته روی 2 مگ کمش نمیکنه همش دارم قطع میشم عجب گیری کردیم
فرشاد میتونی کاری کنی؟
بزار رو Annex m درست میشهنقل قول:
گذاشتم اما ریتم میاد پایین الان گذاشتم روی ADSL2+ بدون فعال کردننقل قول:Annex اینطوری ریتم روی 5 مگ میمونه
فرشاد زنگ زدم به 2020 میگه کمش نمیکنم مگه دستشون نیست؟
نیم ساعت پیش لینکم پرید و اپ استریم شد 512کار کی بوده؟ساعت 3.5نصف شب اپ استریممو کم کرده کار هر کی بوده سریعا درستش کنه از این شوخیا خوشم نمیاد:n24:
آوا چیکار کردی استریما گروهمونو آوردن پایین به خودم میگفتی دیگه چرا رفتی به پشتیبانی گفتی که مال بقیه رو هم کم کنن؟
نه بابا بالاستنقل قول:
دانلود رایگان شبانه اینترنت پرسرعت مخابرات تهران به دانلود با سقف محدود تغییر کرد.
به گزارش فارس، برای مشترکان اینترنت مخابرات تهران که در کمپین اینترنت پرسرعت، سرویس خریداری کردهاند، سقف دانلود شبانه در نظر گرفته شده است که کاربران یک سال می توانند از دانلود شبانه رایگان (از ساعت ۱ تا ۷ بامداد) استفاده کنند.
در این کمپین سرعت بالاتر از قرارداد به مشترکان ارائه میشود.
در فاز نخست کمپین شگفتانگیز دانلود شبانه رایگان به میزان نامحدود در نظر گرفته شده بود که اکنون برای دانلود شبانه رایگان بسته به سرویس، محدودیت دانلود از ۵ تا ۱۵ گیگابایت طی هر ماه تعیین شده است که به شرح زیر است:
پس از این تغییر نیز بنابر اعلام شرکت مخابرات تهران، اگر برای مشترکی هزینه دانلود شبانه محاسبه شده باشد، اصلاحات روی قبوض سیکل بعدی لحاظ میشود.
پهنای باند در کمپین ترافیک ماهیانه (GB) دانلود شبانه رایگان 256 Kbps 5 ندارد 512Kbps 4 ندارد 512Kbps 5 ندارد 1Mbps 4 ندارد 1Mbps 8 5GB 2 Mbps 7 5GB 2 Mbps 13 10GB 5 Mbps 12 10GB 5 Mbps 31 15GB 10 Mbps 30 15G
بازم خوبه دان استریم و اپ استریم ما رو کم کردن دیگه لینکمون الکی نمیپره فقط مونده تایم اوتا دیگه !