شاید این مشکل از زیر ساخت باشهنقل قول:
چون برای من هم که از پارس دارم مشکل شما رو داشتم سایت خبر گزاری الف خوب باز میشه ولی فروم ما کند باز میشه و مشکل تایم اوت هم داره
الان هم پارس که میگه زیر ساخت مشکل داره
Printable View
شاید این مشکل از زیر ساخت باشهنقل قول:
چون برای من هم که از پارس دارم مشکل شما رو داشتم سایت خبر گزاری الف خوب باز میشه ولی فروم ما کند باز میشه و مشکل تایم اوت هم داره
الان هم پارس که میگه زیر ساخت مشکل داره
اره اسیا تک هم میگه از زیرساخت هستنقل قول:
ولی اخه چه جور زیر ساختیه که الان چند روز هست سایت های خارجی اینجوری شدن !؟
برای من این همه کندی طولانی مدت سابقه نداشته
تو ایران همه چی یرعکسه، رهبر تشویق به ازدواج میکنه که نکنید! الان هم باید گفت که بخرید که ملت نخرند!نقل قول:
سر خرید خودرو هم که دیدیم چطوری آشغالاشونو فرو کردند با وام و غیره...
پشتیبانی هیچ کاری انجام نمیده فقط 195 پس وقتتونو تلف نکنید
خیلی جالبه yt , fb رو باز میکنند ملت خوشحال میشند دقیقا شده مثل اینکه دلار 100تومن ارزون میشد بعدش 500تومن گرون
این ملت کی میخوان عاقل بشند خدا میدونه
مخابرات دارم منم اینطوریه :n03:
این چه وضع اینترنته :n34:
انگار سایت های پرداخت انلاین هم درست کار نمیکنن !
bpm.shaparak.ir
3 بار زدم وسطش گیر میکنه !
-----------------------
پیغام Service unavailable میده !
عزیز ، یعنی این پشتیبانی نمیتونه هیچ کاری بکنه؟!!!!!!نقل قول:
خطم از دیروز صبح رانژه شده ولی تایید نشده و میگه تا تاییدیه رو نفرستن نمیشه!!! امروزم که 5شنبهه و رفت واسه شنبه!!!!!!!!!!
دوباره امروز زنگ زدم پشتیبانی - گفت که ما پیگیر هستیم ولی مشکل از زیر ساخت هست و هنوز به ما نگفتن کی برطرف میشه !
سایت 1544 برای من کامل لود نمیشه و مانده حجم رو نمیزنه
نه هیچ کاری نمیکنن...اگر مخابرات تاییده رو فرستاده باشه هر موقع که داخل سیستم اسیاتک بیاد فعال میشه.(خط من ظهر رانژه شد.تاییدش 2 شب رسید)نقل قول:
+
البته یه بار چند ماه پیش برای خط دومم از اسیاتک گرفتم. همین وضع برام تاییدیه رانژه پیش اومد. از اونجایی که خط اولم رانژه اسیاتک بود گفتم سرویس خط دوم رو با مسئولیت خودم فعال کنید تا از مشخصاتش در خط اول استفاده کنم. بعدش قبول کردن و فعال شد.
نزدیکیهای انتخابات هست باید تا 15 اسفند تحمل کنید
توی قسمت ریز مصرف، این "مصرف گیگ باکس" چیه؟؟
دوستان وضعیت سرویس 256 نامحدود برنزی چطوره ؟ دان استریم رو چند میبندن ؟ مثل شاتل محدودیت دانلود داره آیا ؟
دوستان شماهم سرعت نت تون اومده پایین؟ ( اسیا تک)
من سرویسم 8 مگ بود ولی چند روز پیش چک کردم دیدم بستن روی 6 مگ
امروز زنگ زدم شکایت کردم گفتم این چه وضعه سرعته گفتن مشکل سراسیه همه مشکل سرعت دارن
سرعتم رو روی 10 مگ بست ولی هیچ تغییری نکرد
تا کی میخواد اینجوری باشه سرعت
شما چند صفحه قبل رو بخون میبینی اوضاع چیه !نقل قول:
در ضمن سرعت پیج باز کردن اصلا ربطی به اینکه خط روی چند هست نداره ! قبلا یکی از دوستان خطش رو 2 مگ بود ولی با یه سرعت بالایی پیج باز میکرد که ادم کیف میکرد
حالا الان خطت رو 100 مگ هم بزارن باز تو پیج باز کردن فرقی نداره - چون این مشکل سرعت از زیر ساخت هست و معلوم نیست باز چه گندی زدن که صداشم در نمیارن
---------------------------------
جالبه فروم ها از همه سایت ها کند تر شدن ! یعنی مثلا یاهو میل خیلی خیلی برام سریع تر باز میشه تا p30
بله حرف شما صحیح هستنقل قول:
یک سوال
بهترین پلنی که شبانه رایگان داشته باشه کدومه؟
اروزن باشه 3 ماه به بالا باشه
از 100 تومن به بالا نباشه
و یک سوال دیگه این که این سرویس های نامحدود به چه صورت هست؟ جلوش زده مثلا تبادل حداقل 10 گیگ درماه
پس این چطوره نامحدوده که 10 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد؟ یا من اشتباه میکنم
از دوستان کسی خبر نداره این کندی باز شدن صفحات اینترنتی کی حل میشه الان دور بر 15 روزه اینطوری شده اصلا بعضی مواقع سایتها کامل باز نمیشن و بعضی مواقع هم هی بر روی یک ادرس کلیک میکنی نه اصلا چیزی تکون نمیخوره و مثل اینکه کلیک نکردی ! وضعیت خیلی خرابه ها ! بدبخت ملت و کاربرای اینترنت . الان کی میاد خسارت این مشکلات و اختلالات رو به کاربرا بده ؟
سرعت بعد از اتمام ترافیک هدیه 12 کیلوبایت خاهد بود اگر نامحدود میخواید حد اقل باید 4 مگ بزنزی بگیرید در غیر این صورت قابل استفاده نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
سرعت بعد از اتمام ترافیک هدیه 12 کیلوبایت خاهد بود اگر نامحدود میخواید حد اقل باید 4 مگ بزنزی بگیرید در غیر این صورت قابل استفاده نیستنقل قول:
یعنی سرعت دانلود نامحدود 12 کیلو هست؟ این که افتضاحهنقل قول:
سرعت 4 مگش چقده؟
اگر اشتباه برداشت نکرده باشم منظورشون اینه که بعد از اتمام اون حداقل 10 گیگ تبادل سرعت در حد 128 اسمی افت میکنه.نقل قول:
دوستان در مورد سرویس شهاب 0.5 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) سرعت دانلود شبانش چنده؟!!!
4مگ بعد از اتمام ترافیک هدیه 64 کیلوبایتنقل قول:
سلام
دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آسیاتک توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه
سپاس
500kb (برای من که اینجوریه)نقل قول:
منم همین سوال رو داشتمنقل قول:
میخواستم ببینم اگه سرعتش خوبه محدود نمیکنن که اینو بخرم
نقل قول:
محدود نمیشه بعدشم خطتتون جواب بده کشش داشته باشه سرعت دانلود 10 مگابیت خاهد بود شایدم بیشتر
دوست محترم مبلغ اسیاتک یا نماینده یا هرکسی هستید لطف کنید به بنده بگید خط بنده 12 مگا بیت ساپورت میکنه و در تماس های مکرر و حتی شکایتهای مکرر بهم میگن کمبود پهنای باند داره اسیاتک و خط بنده رو روی 6 مگ بستند و حتی بنده در سایتهای و سرور های داخلی اسیاتک بالاتر از 250 الی 300 کیلو بایت با دانلود منجیر بیشتر نمیتونم از سرویس شهاب اسیاتک استفاده کنم شمایی که مدام هی میای تبلیغ میکنی شماره یک اقا یا خانم از اسیاتک رو بدید تا بتونم تماس بگیرم که منی که خطم 12 مگا بیت کشش داره حداقل روی 10 مگابیت ببندن و حداقل همون 10 مگا بیت رو از روی سرور های داخلی و خارجی بهم سرویس بدهند .نقل قول:
شما دوست عزیز یه حرفهایی میزنید که حتی خوتونم نمیتونید اثباتش کنید بنده نه برام فرقی میکنه که شما تبلیغ کنی نه هیچ سودی برام داره اما اگرم بخواید پستی بذارید حداقل واقعیت ها رو بگید نه غیر واقعیت ها رو سرویسی که اسیاتک ارائه میده اسمش 10 مگا بیت شهاب هست اما خط شما حتی اگر تا 12 مگا بیت کشش داشته باشه روی 6 مگابیت میبندن یا حتی کمتر دقیقا مخالف حرف شما .... و حتی از سرورهای داخلی و خارجی هم 4 مگابیت بهتون سرویس نمیدهند چیزی که همین الان بنده شاهدش هستم نه برای بنده حتی برای خیلی از دوستان.
متاسفانه سرعت باز کردن پیج های خارجی هنوز درست نشده :n03:
برای من درست شده !نقل قول:
به پشتیبانی گفتید ؟
از کی درست شده !؟ نه هنوز زنگ نزدمنقل قول:
-----------------------------------------------
الان تست کردم دوباره ، یه کم بهتر شده ولی هنوز کاملا خوب نشده ( البته چند دقیقه پیش کامل خوب شده بود یعنی مثل صفحه های انجمن با سرعت خوب کامل لود میشدن ولی الان دوباره مشکل به وجود اومد و صفحه کامل لود نمیشه و اون بالا میچرخه !
ادامه اختلال در شبکه اینترنت کل کشور...
با توجه به قطعي لينك هاي بين الملل، اختلالات سراسری شبکه اينترنت کشور هم چنان ادامه دارد.
لازم به ذکر است؛ شركت ارتباطات زیرساخت در حال بررسی و پيگيري رفع مشكل مي باشد.
چنانچه زمان مشخصي از رفع اختلال به دست رسد، متعاقبا به شما مشتركين عزيز اطلاع رساني خواهد شد.
از شكيبايي شما كاربران گرامي، سپاسگزاريم. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] club
دیگه رسما واسه من اینترانت شده
لعنت به نت
با توجه به قطعي لينك هاي بين الملل، اختلالات سراسری شبکه اينترنت کشور هم چنان ادامه دارد.
چنانچه زمان مشخصي از رفع اختلال به دست رسد، متعاقبا به شما مشتركين عزيز اطلاع رساني خواهد شد.
از شكيبايي شما كاربران گرامي، سپاسگزاريم. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] club
لعنت به نت
لعنت به نت
چه عجب بالاخره رسمی یه چیزی گفتن و اعتراف کردن !نقل قول:
عصری حدود نیم ساعت خوب شده و سایت ها خوب باز میشدن ولی فقط یه مدت کم بود
الان دوباره افتضاح شده !
نمیدونم چه جور مشکلیه که الان تقریبا یک هفته هست نتونستن درستش کنن !
من دو سه روززی هست که لینک مودمم کلا رفته و اصلا نت ندارم . البته گفتن مشکل از پرته و نمیدونم چی چی شده . سر در نیاوردم . کلا این مشکل چرا بوجود میاد ؟ کسی هست راجبش اطلاعات داشته باشه ؟
چند روزه دارم نت سیمکارت استفاده میکنم درسته اونم افت داشته ولی بازم انصافا بهتر از آسیاتکه :|
خسته شدیم دیگه :n03:
قندشکن ها رو آسیاتک هر روز بدتر از دیروز! کسی سایت خوبی میشناسه پ.خ کنه
پس من تنها نیستم برای من هم چهار پنج روزی میشه همینجوری شده . به احتمال زیاد از این مخابرات لعنتی باشه با این تجهیزات فرسوده و قدیمی شون.چون برای من یه بار دیگه هم اینجور مسئله ای پیش اومد و خوب که پیگیری کردم مشخص شد که از مخابرات هست .یه چیزی بود گفتن سوخته بوده و باید عوضش میکردن.قراره امروز از مخابرات پیگیری کنم ببینم درست میشه یا نه.نقل قول:
عجبس فکر کردم فقط ISpمبین نت سرعتش داغونه
سایتهای خارجی رو بزور باز میکنه نزدیک سه چهار روزه اینطور شده پ مشکل فک کنم برا بقیه ISPها هم هست
بقول دوستمون رسما اینترانت شده فقط با سایتای داخلی خوب سرعت میده:n35:
بعد از چندیدن روز پیگیری امروز زنگ زدن گفتن مشکل از مرکز مخابراتی نیست و احتمالا تو بارش برف اخیر آب رفته تو کافو :|نقل قول: