نمی دونم چرا نمی تونم به 3G وصل بشم . تو جستجو میاره اما رجیستر نمیشه ، میزنه seclected network unavailable !
TapaTALK
Printable View
نمی دونم چرا نمی تونم به 3G وصل بشم . تو جستجو میاره اما رجیستر نمیشه ، میزنه seclected network unavailable !
TapaTALK
مثه اینکه 3G قطع شده تو شهرمون ، از کجا میتونم پیگیری کنم ؟ 9990 یا جای دیگه ؟نقل قول:
TapaTALK
9990 تماس بگیر. ولی حتما موقتیه وصل میشهنقل قول:
امروز برا یکی از شماره هام که همیشه 4G بود و بدون بسته هم میتونستم از 4G استفاده کنم وسط های شب یه پیامک اومد که یک سیم کارت به این شماره و با کد ملی شما ثبت شده است در صورت مغایرت به نمایندگی همراه اول مراجعه کنید . و از اون لحظه به بعد الفاتحه و رفت رو شبکه 3G و الان بدون بسته دیگه نمیره رو 4G . میدونستم این خطم یه مشکلی داشت چون موقع ترابرد هم وقتی اقدام کردم عدم تطابق شماره ملی با شماره تلفن رو میداد و اخرش هم ترابرد نتونستم بکنم حتی سامانه استعلام تعداد خطوط هم این شماره منو قبول نمیکرد . الان هم تست کردم دیگه اخطار عدم تطابق کد ملی رو نمیده و میشه ترابرد کرد .
سر قطع شدن 3جی زنگ زدم 9990 پرونده تشکیل دادن،گفتن نتیجه چند روز دیگه پیامک میشه !
واقعا پیگیری میکنن ؟ یا همش الکیه ،
TapaTALK
برای این که 4.5 جی فعال بشه باید باند 3 1800 و باند 7 2600 هر دو پوشش داشته باشن بعد گوشی بتونه CA انجام بده الان 99% نقاط فقط با باند 3 1800 اون هم با پهنای باند 5 مگاهرتز پوشش داده شده است که حداکثر سرعتش 1 مگابایت میشه و تو نقاط شهری شلوغ سرعت خیلی افت پیدا میکنه نسل 4 همراه اول واسه اینه که پیش ایرانسل کم نیاره من خودم 10 ساله مشترک دایمی همراه اول هستم همیشه 2 سال نسبت به ایرانسل تاخیر داره
شما توی سایت 195 هم یک شکایت ثبت کن اونجا 100 درصد پیگیری میشه و سریع تر به نتیجه میرسینقل قول:
نقل قول:
عزیز امروز 15 هست
فکر کنم این تستها رو قبلا هم دقیقا گذاشته بودید
واقعا" از کار وزارت ارتباطات نمیشه سر درآورد. به همراه اول که اولین و بزرگترین اپراتور هست با تاخیر زیاد مجوز باند 3 اونم فقط با پهنای باند کم 5 مگاهرتز داده بعد به رایتل که سایت های نسل چهارش انگشت شماره و به همونا هم نمیتونه اینترنت با پهنای باند کافی برسونه پهنای باند 15 مگاهرتز اختصاص داده! جالبش اینه که مدیرعامل رایتل درخواست پهنای باند بیشتر هم از وزیر ارتباطات کرده بود!نقل قول:
قاعدتا" وزارت ارتباطات می بایست به اپراتورها بر مبنای توسعه شبکشون و تعداد سایتهای فعالشون پهنای باند اختصاص می داد. یعنی بیشترین پهنای باند رو اول به ایرانسل بعد همراه اول و در آخر به رایتل اختصاص میداد.
در ضمن عجیبه که وزارت ارتباطات با تبلیغات غیر واقعی همراه اول در خصوص اولین ارائه دهنده نسل 4.5 برخورد نمیکنه!