1: انتخاب فوق العاده ای هستنقل قول:
2: ببین بانه داره
3: اگر وارد کنی هیچ تضمینی نیست باید همون جا که میخری تست کنی
Printable View
1: انتخاب فوق العاده ای هستنقل قول:
2: ببین بانه داره
3: اگر وارد کنی هیچ تضمینی نیست باید همون جا که میخری تست کنی
درود دوستان
من یک تی وی st30 m 42 دارم
با توجه به آمار خرابی که دوستان ذکر کردند بدجوری ترسیدم
اگه چند بفروشم خوبه ؟
آقا ما تی وی مون(st30) رو تعمیر کردیم هزینه اش 680 تومن شد
برد sn سوخته بود +دوتا ترانزیستور و یه فیوز
ای بر پدر پاناسونیک لعنت که از اول تعطیلات تا حالا هم حالمون رو گرفت و هم کلی ضرر زد
ای بابا!نقل قول:
یعنی اینقدر اوضاع خرابه!؟ آمار خرابی Vt30 چطوره؟ من vt30 تولید 2012 دارم.
درودنقل قول:
دوست عزیز کارکرد تی وی رو از کجا میشه فهمید ؟ منوی مخفی ؟
ممنون میشم بفرمائید چطوری میشه وارد منوی مخفی شد ؟
از من میشنوی پلاسما رو بیخیال شو و برو w904 sony بگیرنقل قول:
پاناسونیک گل سرسبد تلویزیونهای ال ای دی خود را بنام AX900 که 4K می باشد را پاییز امسال معرفی می کند. قبلا در نمایشگاه CES در لاس وگاس در ماه ژانویه مدل AX800 را معرفی نمود که قرار است تا یکماه آینده و برای جام جهانی برزیل وارد بازار شود. هنوز مشخصات دقیقی از مدل AX900 اعلام نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاناسونیک گل سرسبد تلویزیونهای ال ای دی خود را بنام AX900 که 4K می باشد را پاییز امسال معرفی می کند. قبلا در نمایشگاه CES در لاس وگاس در ماه ژانویه مدل AX800 را معرفی نمود که قرار است تا یکماه آینده و برای جام جهانی برزیل وارد بازار شود. هنوز مشخصات دقیقی از مدل AX900 اعلام نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز line-up 2014 اعلام شده
ax900 در سایز های 65 و 55 و 85 لانچ خواهد شد سیستم کاهنده نور local dimming بیشترین پوشش رو در این پنل خواهد داشت
از پنل ips استفاده کرده
دارای یک cpu قدرتمند جهت حداکثر کارائی در پلتفرم smart معروف به +life هست.( پردازنده hexa pro)
پشتیبانی از hdmi 2 و displayport 1.2
دارای ریموت لمسی
پشتبانی از استاندارد thx 4k
یک مقایسه ای هم بین ax900 و zt60 صورت گرفته که عملا عمق رنگ سیاه ax900 با zt60 برابری میکرده و از این جهت میشه گفت چندین لول در بحث کنتراست و عمق رنگ سیاه lcd ها رو ارتقاء داده
با اینکه از پنل ips استفاده کرده ولی به دلیل استفاده از local dimming در 128 منطقه در سایز 55 و 65 و 32 منطقه در سایز 85 نور در مناطق سیاه به شدت کاهش پیدا کرده.
در کل با یک شاهکار در مورد طرف هستیم.
32 منطقه در سایز 85 ؟ اشتباه نمی کنی ؟ احتمالا 132 منطقه باید باشه !
در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .