اگر سرویس شما زیز چهار مگ باشه ترافیکت در صورتی که 72 ساعت قبل از پایان سرویس تمدید کنی به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه شما را غلط راهنمائی کردند حسنی که های وب داره انتقال ترافیک هست که هیچ شرکتی در تهران ندارهنقل قول:
Printable View
اگر سرویس شما زیز چهار مگ باشه ترافیکت در صورتی که 72 ساعت قبل از پایان سرویس تمدید کنی به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه شما را غلط راهنمائی کردند حسنی که های وب داره انتقال ترافیک هست که هیچ شرکتی در تهران ندارهنقل قول:
چرا باید تغیر بده؟قیمت های های وب رقابتی هست و کف قیمت در بازاره شما قیمت هشت مگ شاتل را با های وب مقایسه کن حتی هشت مگ آسیاتک نیازی به کاهش نیست البته حجم اضافه کاهش یافته است.نقل قول:
سرعت دانلود ها وب قاتی داره یعنی ثابت نیست انگار هی با پمپ سرعت پمپاژ میکنند دوباه یهو میاد پایین
تو IDM مثلا دانلود روی 100 کیلوبایت هست یهو ناگهانی میره روی 1 مگ 4 ثانیه میمونه بعد میاد پایین و دوباره اینجور میشه:n13:
کی گفته کف قیمت هست ؟ تمام سروی سهای اینترنتی دارن سقف قیمت رو اعلام میکنند اینو خود مقررات رادیویی اعلام کرد من خودم باهاشون صحبت کردم طرف حساب کرد گفت اصل سرویس 1 مگ 3 ماه 18 گیگ میشه 32000 تومان که اینا 73000 تومان دارن میدن که روی 41000 تومان پول مردم دارن مانور قیمت میدن تا مشتری بگیرن یعنی تا 41000 دولت دستشون رو باز گذاشته اینو خود مقررات رادیویی حساب کرد و گفت حالا شما میگی کف قیمت ؟ زنگ بزن بپرس تا خودت متوجه بشی اینا چه جانورانی هستند .نقل قول:
در ضمن حجم اضافی درد کسی نمیخوره شما میری 1 گیگ بگیری 3600 تومان ؟ اینا همش کشکه من بمیرم 3600 به 1 گیگ نمیدم پول مفت ندارم به مفت خورها بدم پس ببین کجای کار مشکل داره و تحقیق کن بعد بگو کفه یا سقفه اگر من از مقررات رادیویی امار نمیگرفتم عمرا این چیز رو میگفتم هر کس به شما گفته کفش هست بگو بیاد ثابت کنه
دوستان من پشتیبانی یا خود های وب نیستم !!!
این فقط یه راه بود که بتونم ببینیم های وب چجطوره و ایا ازش اینترنت پرسرعت بگیرم یا نه !!!!!!!!!!!!!
دوستان تا اونجا که من فهمیدم های وب خیلی خوبه
من قبلا شاتل و اسیاتک داشتم ولی های وب از اونها بهترهنقل قول:
بله بردی به سایت سر بزنیدنقل قول:
چرا انقدر صفحات زیاد شده ؟؟///نقل قول:
مدیران لطفا صفحات نا مهم رو حذف کنند
سلامنقل قول:
دوست عزیز این تاپیک ، تاپیک سرویس های های وب است . یعنی محلی برای بحث و بررسی سرویس های این شرکت . کاربران میتوانند در مورد خوب یا بد بودن این سرویس دهنده یا مشکلات و حل آنها و موارد دیگر بحث و بررسی انجام دهند.
+
تمام مسائل در این تاپیک و به طور کلی ، انجمن های اینترنت و شبکه مهم هستند به غیر از مسائل خلاف قوانین.
بهتر از قبل از فعالیت با قوانین این بخش آشنا بشید: