البته خودم میدونم ضریب هوشیم دورو بر 240ه :n10: ولی با این حال اینم از ترتیب عکسا:
Evelynn-Orianna-Akali-Zyra-Janna-Ahri-Ash-Caitlyn-MissFortune-Kata-Fiora
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
البته خودم میدونم ضریب هوشیم دورو بر 240ه :n10: ولی با این حال اینم از ترتیب عکسا:
Evelynn-Orianna-Akali-Zyra-Janna-Ahri-Ash-Caitlyn-MissFortune-Kata-Fiora
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجور میشه تغییر region بدی بعد لولت همون باشه ؟؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟؟:n13:
ببین تو دست Ashe چی هست :n09:
جالب بود،
آقا من پکیج رسمی lol رو از سایتش دانلود کردم از اینجا:
ولی بعد از نصب روی لوگو lol میمونه و لانچر اجرا نمیشه، (قبل از لوگین و انتخاب Region)
چه کنم؟
راستی من اصلا نمیدونم کدوم region رو انتخاب کن:n08:
EU Nordic & East
یا
EU West ؟؟؟
ما چه بدونیم . برو از ریوت بپرس اینو . درر ضمن چه سرور اروپا چه سرور آمریکا کلا بازی نمیشه کرد مگه اینکه کله صبح پاشی بازی کنی .نقل قول:
الان همه ... با ... قاطیه نمی تونن بازی کنن بعد شما می خوای تغییر سرور بدی :n22:باید هم ریوت پوینت بخری یعنی پول واقعی باید بدی .
ای بابا صبح ساعت 8:30 رفتم سر کار کاش می گذاشتم آپدیت شه ها....
تو روحت Riot و مخابرات در پیت کشورمون.
روحانی اصلا ازت توقع نداشتم این چه پچیه اخه؟؟؟
این بود نتیجه ی اعتماد ما به تو؟؟؟ واقعا این بود آرمان های ما؟؟
:n28:
نه بابا برای من از زمان اعلام نتایج انتخابات به بعد کاملا مشکل لگ برطرف شد. بدون هیچ لگی با پینگ 160 چند هفته ست که بازی می کنم. احتمالا مشکل از ISP شماست. از یه جا دیگه نت بگیری صد در صد لگ برطرف میشه.نقل قول:
اقا من یه مشکل دارم اگه میدونید کمک کنید وسط آپدیت لانچرو بستم از اول باز کردم الان دیگهUpdate failed میده از چی میتونه باشه...؟
از ساعت 10 صبح الان ساعت 12:30 شب یعنی 14 ساعت هنوز اپدیت نیومده...کامپیوترم به f-u-c k رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من قبلاچند بار پیش اومده،چون باید تمام فایل هارو اسکن کنه اولین دفعه خیلی طول میکشه حدود5 دقیقه باید صبر کنی!:n01:نقل قول:
البته در این مدت در حال دانلود یه سری اطلاعات هم هست، میتونی نرم افزار نت ورکس رو نصب کنی تا متوجه بشی آیا داره از اینترنتت استفاده میشه یا نه.