دوستان کسی دیگه از بنده سوال نداره؟؟؟
من فقط تا چند ساعت دیگه هستم ها
Printable View
دوستان کسی دیگه از بنده سوال نداره؟؟؟
من فقط تا چند ساعت دیگه هستم ها
خوب ديگه مثل اينکه عمر صندلي نشيني ما هم به پايان رسيد و ديگه بايد زحمتو کم کنيم!! جا داره که از همه عزيزاني که به بنده لطف داشتن و تو اين مدت از بنده سوال کردن کمال تشکر را داشته باشم!!
همچنين اگه بنا به دلايلي نتونستم به خوبي حق صندلي نشيني را ادا کنم يا نتونستم به خوبي به سوالات جواب بدم از همگي عذر خواهي ميکنم!! اميدوارم کسي از دستم ناراحت نشده باشه
از مديران صندلي داغ هم که اجازه دادن يه هفتهاي روي صندلي بنشينم واقعا ممنون هستم!!
اميدوارم که همه اين عزيزان در زندگي موفق باشن!!
=====================================
خوب ديگه بريم سر اصل مطلب:
از کجا شروع کنيم؟؟؟آها از امضا خوب اينم امضاي بنده (يه دفعه به فکر جعل امضا نيوفتين ها؟؟؟:31: ، چون اين امضا هيچ شباهتي به امضاي واقعي بنده نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و اما هديه بنده براي شما دوستان گرامي:
نام برنامه: Yahoo! Friend
کاربرد: بعد از نصب برنامه تو پنجره پي ام ياهو مسنجرتون يه آيکوني اون پايين اضافه ميشه!! (به شکل زير دقت کنيد)
با کليک کردن روي اين آيکون منويي باز ميشه!! درست مثل شکل زير:
و اما کاربرد اين برنامه : همانطور که از تصاوير مشخصه اين برنامه با ارسال کدهايي در مسنجر ميتونه با استفاده از اسمايليهاي تعريف شده براي ياهو و همچنين يه سري کاراکتر !!! تصاوير و متنهايي بسيار زيبا تهيه کنه!!!(بيشتر توضيح نميدم تا خودتون دانلودش کنيد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما براي تنوع يه چنتا کليپ براتون ميزارم (کليپهايي از کارهاي ديويد کاپرفيلد)
کليپ اول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کليپ دوم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کليپ سوم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کليپ چهارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يکي از فعالان انجمن زبان لطف کنه صحبتاي اين کليپ را براي ما ترجمه کنه!!!:20: )
کليپ پنجم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح: دوستاني که موبايل ندارن ميتونن براي ديدن اين کليپها از برنامه Real Player ويا quick time استفاده کنن (در حالي که به اينترنت متصل هستين سعي کنين اين فايلهارا با اين برنامهها باز کنيد در اين صورت اگه برنامه قادر به باز کردن فايلها نباشه بلافاصله codec هاي لازمه را از طريق اينترنت گرفته و فايلها قابل مشاهده خواهند شد)
================================================== ========
خوب ديگه اميدوارم هداياي بنده رضايتتون را جلب کرده باشه!!!:20:
ديگه عرضي نيست !!!!:46:
راستي يکي يه لطفي کنه براي ما يه فالي بگيره تا ناکام از اين دنيا نريم!!!!:19:
قربان همگي شما:
مهدي:11:
خودم با سعید صحبت کردم قرار شده که بعدازظهر بیاد و برای ما فال بگیره
اوايل هفته گفتي كه يه سوالي رو اگه ازم نپرسن خودم مي گم ؟متوجه شدي چي ميگم؟:31:
حالا اونو ازت پرسيدن؟اگه نه خوب بگو ديگه
فکر کنم 16 سالت باید باشه
یعنی اینقدر سوالاتم بچه گونه بود ؟
سلام آقا مهدي
به دليلي فقط ميتونم زود وصل شم به اينترنت و زودي برم.
فقط اومدم بگم كه حالا درست شد. چي بود اون آواتارت.
اين هم هديه من به شما : 99 تا علامت تعجب : باور نداري بشمر :
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
اگر همسایتون دزد از اب در میومد چی کار میکردی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با نرم افزار یه فال گرفتم چون شعر بسیار جالبی اومد دلم نیومد نذارم اینجا:نقل قول:
خلاصه میگه که برو حال کن. همه چی ردیفه داداش.
دستت درد نکنه امیر جان خیلی زحمت کشیدی
دیگه چرا علامت تعجب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه من چکار کردم دوباره که باعث تعجب شما شده؟؟؟نقل قول:
سلام آقا مهدي
به دليلي فقط ميتونم زود وصل شم به اينترنت و زودي برم.
فقط اومدم بگم كه حالا درست شد. چي بود اون آواتارت.
اين هم هديه من به شما : 99 تا علامت تعجب : باور نداري بشمر :
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
نه عزیز!! اشکال از گیرنده هستش!! (ینی مشکل از منه که یه کمی خنگ تشریف دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
یعنی اینقدر سوالاتم بچه گونه بود ؟