امیر جان اپلودت در موردم رو چند بسته شده؟نقل قول:
خودت زنگ زدی رو 720 کیلوبیت ببندن؟
امیر جان اپلودت در موردم رو چند بسته شده؟نقل قول:
خودت زنگ زدی رو 720 کیلوبیت ببندن؟
کل حسین نتت به کما رفته ... یه شوک به پشتیبانی بده ببین چه خبره ؟؟؟نقل قول:
چقدر نت داغونه:n21:
90 درصد سایتا باز نمیشن
فقط سایتای روی سرور آلمان مثل همین پی سی ورد خوب باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:الان اوضاع یکم بهتره
مکس نت که امروز کلا داغونه و همش dc میشه
مال من در مقایسه با اون خیلی بهتره (پینگا پایینه ولی جیترم چون زیاده پینگ رو هم زیاد نشون میده ، تنها ایراد همون تایم اوت زیاده) :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرعت 256 دارم... سرعت تک کانکشن واسم مهمتر از پینگه ... البته دیگه نه پینگ نجومی...من تستام معمولا از بهتر از آسیاتک دوستم هست .. اون سرویس 128 داره...نقل قول:
2 -3 روز هست که سرعتم 50-60 تا اومده روشنقل قول:
خداوکیلی اولین باریه که تو این 4 باری که مخابرات گرفتم اینجوری باحال شده:n06:
ولی خرج اینترنتم زیاده الان تو 2 ماه استفاده حدود 15 گیگابایت مصرف داشتم که خیلی زیاده:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه خرجت شده مثل خودم.... من حال و حوصله ندارم بشینم شب فیلمام نگاه کنم یا بزارم دانلود :n02: ( باید یه ذره از اصفهانیا یاد بگیریم ) :n09: همون روزانه میزنم توو گوشش ( عامو ولش کو ):n01::n08:نقل قول: