اره فعلا ایرانسل نگیرید که پولتون رو ریختید بیرون الان زنگ زدم 707 میگم چرا پینگ اینجوریه میگه چون شما میرید تو سایتهای باhttps اینطوریه و این مشکل سراسریه یه لحظه من اینطوری شدم:18::18::18:
Printable View
اره فعلا ایرانسل نگیرید که پولتون رو ریختید بیرون الان زنگ زدم 707 میگم چرا پینگ اینجوریه میگه چون شما میرید تو سایتهای باhttps اینطوریه و این مشکل سراسریه یه لحظه من اینطوری شدم:18::18::18:
آقا سرعت منم کم شده....من تازه برای دوره بعد درخواست 512 کردم....این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا
اینجام که همه شاکین
من مبین نت دارم،تو فروم مبینم همه ...
اساتید یکی از دوستانم میخواد وایمکس بگیره،اساتید نظرشون در مورد وایمکس ایرانسل چیه؟
اونایی که قبلا مبین نت و الان ایرانسل دارن چه نظری دارن؟(اگه همچین کسی هس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان تست کردم (256 نامحدود)
فعلا وضع ایرانسل شرم آور شده...نگیرید...نقل قول:
این وضعیت 1 مگ ایرانسل هست
سرور فن آوا
سرور FastSoft شیکاگو
سرعت آپلود از دانلود بیشتره:27::2:
به نظرم ایرانسل در اینترانت پیش قدم شده
وایمکس نگیره بهتره چون سرعتا اومده پایین ناجور و واقعا ارزش این همه هزینه رو نداره من خودم یکی از هوادارا وایمکس ایرانسل بودم و رو پایداری سرعتش قسم میخوردم اما الان واقعا افتضاح شده به نظرم بره از مخابرات یا از شرکت ها ADSL بگیره بهتره چون هزینه کمتری میده و دلش اینقدر نمیسوزه:13:نقل قول:
دوست عزیز منطقه ما مبین نت خوب نیستش و اینکه مبین نت هم تاپیکش میخونم از 1000 نفر 980 نفر شاکین. من از ایرانسل از نظر سرعت مشکلی نداشت مشکلم با حساب کاربریشه. در ضمن شما مطمئنی 1 به 4 هست چون امکا نداره همه اینها دنبال پول در آوردن هستننقل قول:
=============================================
دوستان من الان در ماشین بودم با تبلتم اینترنت 1 ماهه ایرانسل رو شارژ کردم بعد استفاده میکردم سریع سایت ها رو یماره سرعتش واقعا بالاست تازه تو حرکت چون اینا میگن مجوز اینترنت سیار برای رایتل هست ولی ایرانسل اینترنت EDGE اینجوریه اگه 3 جی بده واقعا باید عالی باشه.
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
دوستان یکی به من کمک کنه. الان امروز اومدم دیدم اینترنت وصله حالا نمیدونم شارژ بسته افزایشی تموم بشه اگر پول تو حساب باشه از اون استفاده میکنه یا نه قطع میشه؟؟؟ چون اصلا پیغام اینکه حساب شما تمام شده رو نیاورد. حالا میخوامب دونم قطع بوده وصل شده؟؟ چرا پس پول حساب من 13000 تومان شده؟؟؟؟ باید 20 هزار تومان باشه. چون تا الان بسته افزایشی داشتم. کفری بشم بزنم اینترنتو بترکونما. :41:نقل قول:
سیستم کاربری ایرانسل واقعا افتضاح هست معلوم نیست چه جوری کار میکنن بعد از 1 ماه 39 تومن که از حسابم کم شده بود رو دوباره اضافه کردن معلوم نیست واقعا چه جوری حساب میکنن به نظرم زنگ بزنی بهترین کارهنقل قول:
متاسفانه رایتل 3G نمیده سرعتش 128 کیلوبایت یعنی آخرش 20 کیلوبایت هست اگه 1 به 10 نباشه برای EDGE ایرانسل در بیشتر مواقع 35 کیلوبایت هست و اینم بگم که واقعا قیمت های رایتل اگه دیده باشی فضایی هستن