رفیق کاشکی این حرف قشنگتونو به صورت یه تاپیک اعتراضی شیرازیها کلا یه تاپیک جدا تو انجمن میزدین با تیتر مناسب که همه بچه ها جمع شیم اعتراض کنیم؟نقل قول:
Printable View
رفیق کاشکی این حرف قشنگتونو به صورت یه تاپیک اعتراضی شیرازیها کلا یه تاپیک جدا تو انجمن میزدین با تیتر مناسب که همه بچه ها جمع شیم اعتراض کنیم؟نقل قول:
در مورد سرعت روزانه راست میگه صبانت سرعتش را کاملا باز میگذاره یکی از دوستان 2048 گرفته سرعت روزانه اش را باز گذاشتن و چون دان استریم را براش6مگ بستن سرعت دانلودش حدود600 هست در روز ولی چه فایده مهم شبانه هست که بعید می دونم سرعت خوبی داشته باشه مگر مرکز مخابرات خوبی داشته باشند یا بخواهند چند ماه اول مثل شاتل حال بدن به مشتری و بعد محدود کنن و خیلی خیلی کم پیش میاد منم هر کی دیدم صبانت یا خیلی خیلی خوبه سرعت شبانه اش یا خیلی افتضاح هست
دوستان اسیاتکی خواهشا برای یک بار هم که شده یک تماس یا ایمیل با قسمت <<صدای مشتریان>> بگیرید یا بفرستید و درخواست بدید تا ساعت شبانه را همانند شهرهای دیگه به 1-9 افزایش بدهند
خودشون میگن اگه درخواست ها زیاد باشه اعمال میکنیم لطفا هر کس را که می شناسید اسیاتک داره بهش بگید تماس بگیره یا خودتون با مشخصات اون به قسمت صدای مشتریان یا ایمیل بفرسته از داخل سایت که ساعت شبانه 2-8 شیراز را مانند بقیه شهرها به 1-9 افزایش بدهند
ارسال ایمیل از طریق لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس از طریق شماره زیر:
روزهای پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 مشغول به کار می باشند .
صدای مشتریان
شماره تماس 021-82144615 ساعات کار 8:30 الی 17:00
انجام شدنقل قول:
:45:نقل قول:
راه اندازی فاز اول شبکه ملی اطلاعات «اینترنت ملی» کمتر از 10 روز دیگر
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، اعلام کرد تا چند روز دیگر اینترنت در بسیاری از استانهای ایران از اینترانت جدا میشود. به گزارش ایلنا، علی حکیم جوادی در باره جزئیات این طرح گفت تفکیک اینترنت از اینترانت در ۳۱ استان کشور انجام میشود و این اقدام به صورت همزمان و برای دستگاههای دولتی خواهد بود. وی با بیان اینکه در این فاز جداسازی و تفکیک اینترنت از اینترانت در ۳۱ استان به صورت همزمان و برای دستگاههای دولتی اجرایی میشود گفت: آنچه در برنامه دیده شده تا پایان امسال و با فشرده سازی برنامه ها هر چه سریعتر این اتصالات انجام می شود خوشبختانه استقبال خوبی که شده است تا یک ماه آینده کل اتصالات انجام خواهد شد. وزیر ارتباطات نیز، ماه گذشته از راه اندازی فاز اول شبکه ملی اطلاعات تا پایان شهریور ماه خبر داده و اعلام کرده بود که در این فاز شبکه اطلاعات داخلی کشور از شبکه جهانی اینترنت جدا میشود.
سلام
من همین الان یه سرویس 512 رو به صورت اینترنتی از سایت اسیاتک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خریدم ولی وقتی وارد پنل کاربری میشم سرویس رو برام ثبت نکردن و نوشته (نام کاربري شما مجاز به تمديد ديگري نميباشد) در ضمن من از اتصال موقت سه روزه استفاده میکردم که تا فردا هم اعتبار داره یعنی باید صبر کنم تا اعتباراتصال موقت تموم بشه یا نه مشکل از جای دیگه ای هست؟
نه مشکلی ندارهنقل قول:
زنگ بزنید به 1844 یا تهران
تماس با صدای مشتریان هم یادتون نره
شاتل الان
اینو مقایسه کنید با نتایج پینگ اون شرکت ماتریکس !!
واقعآ خودمو نجات دادم !
شاتل فقط چند ماه اول بهت حال میده بعدش یه حالی ازت میگیره که...نقل قول:
دوستان من پارس انلاین دارم.تا چند روز دیگه قراردادم تموم میشه.همه میدونیم همه شرکتا نمیتونن نیازای مارو براوورده کنن.من فقط دانلود شبانه برام مهمه.بنظرتون بین بد و بد تر کدوم شرکتو انتخواب کنم که شبانش میزان دانلودش از بقیه شرکتا بیشتر باشه.مرکز سعدیه هستم.کاوش رایانه(صبانت) چطوریه شبانش خوبه یا پیشنهاد دیگه میدین؟ممنون میشم یکی بما کمک کنه.صواب داره...:37:
نقل قول:دوستان كسي نيست آدرس يا شماره تلفني از اين شركت داشته باشه؟نقل قول: