اون که جامع داره کتاب واقعا خوبیه و با سبک پاسخ دهی و قالب سوالات اشنا میشی چون یکی از حسن های امتحانات نهایی تکراری بودن قالب و ظاهر سوالاته. خیلی هم باید با دقت جوابهای تشریحی راهنمای تصحیح امتحان نهایی رو خوند. چون جزء جزء نمره حساب می کنن. مثلا همین امسال امتحان جبر و احتمال سوم ،من اینقدر سوالات و راهنمای تصحیح امتحانات نهایی رو خوندم ،جبر و احتمال رو 20 گرفتم.ولی دوستام با اینکه جواب نهایی خیلی از سوالات رو به دست اوردند ولی چون بلد نبودند چجوری باید توضیح بدهند به سبک امتحان نهایی ،چند نمره کمتر من گرفتند.
ببین گل واژه هم یک کتاب جامع داره که فکر کنم عنوانش هست گام اخر. این همه ی امتحانات نهایی درسارو داره.اما اگر در درس خاصی میخواهی باز هم کتاب داره مثلا من دارم برای امتحان یکشنبه (امتحان هماهنگ دیفرانسیل1)کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 گل واژه رو میخونم. مولفش هم" اکرم قابل رحمت" هست.در این کتاب اومده هم خلاصه ی درس و روش های مفید و قابل استفاده برای امتحان تشریحی و تستی رو بیان کرده.این کار رو برای هر مبحث انجام میده و بعد از اموزش میاد سوالات هماهنگ و نهایی و برخی مدارس معتبر (و بسیار به ندرت سوالات استعداد های درخشان ) رو ارائه میده با جواب کاملا تشریحی (اگه جواباش تشریحی نبود که اصلا به درد نمیخورد.).اخر هر فصل هم تستهایی از کنکور های سال گذشته ی اون فصل رو میاره و جوابای اون هم تشریحیه. البته کتابهای گل واژه بیشترین استفاده شان همون امتحانات تشریحی هست وگرنه برای تست باید از کتاب های واقعا کنکوری استفاده کرد.
برای تمرین های کتاب هم فکر کنم کتاب منتشران کتاب خوبی باشه.(البته بعضی معلمان از روش های به کاربرده شده در این کتاب برای حل مسائل کتاب درسی انتقاد می کنن.)