دوستان من یه مشکل دارم.
نمیدونم چرا پینگم دو برابر شده و همچنین تو اسپیدتست مکان IP رو تو انگلیس میندازه. اومدیم بازی کنیم، حالمون گرفت...
Printable View
دوستان من یه مشکل دارم.
نمیدونم چرا پینگم دو برابر شده و همچنین تو اسپیدتست مکان IP رو تو انگلیس میندازه. اومدیم بازی کنیم، حالمون گرفت...
می بینم که آسیا تک هم کم آورد سرعتها رو داره واقعی می بنده
قبلا آپ استریم من 420 و داون استریم 2 مگ بود الان آپ شده 128 و داون شده 800
من رفته بودم سرویسم رو فسخ کنم یارو میگفت ما برای افت سرعت اطلاع رسانی کرده بودیم هم بشما زنگ زدیم هم با موبایتون تماس گرفتیم پاسخگو نبودید:2:
مردک خجالت نمیکشه !!!!!!
خدا رو شکر 4 روز دیگه از شررش خلاص میشیم:31:
اخه مگه مریض بودم الکی 40 تومن بدم هیچ تفاوتی هم با اونی که 15 تومن میده نداشته باشه:41:
مرگ بر اسیاتک:19:
من الان سرویس دو مگ دارم خیلی هم راضی هستم. سرعت دانلود 450-500 هستش. سرعت لود صفحه ها هم خیلی خوبه.
کدوم شهر هستی ؟نقل قول:
شب هم سرعت همین ؟
سلام منم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم.خیلی عجیبه:18:نقل قول:
دوستان اینترنت شبانه دیشب چطور بود ؟ از من که خیلی افتضاح یعنی از افتضاح هم افتضاح تر سرعت = 1kb :41:
تایید میشهنقل قول:
سلام
مال من خیلی بهترشده
اینم بگم که برای شبابادانلودمننجروقتی تکی دانلودمیکنم سرعت به50هم نمیرسه ولی وقتی سه تافایلوباهم دانلودمیکنه سرعت هرکدوم 50هست یعنی درکل 150.شماهم امتحان کنین شایدجواب بده
همین الان وسط بازی اینترنت قطع شد(ولی سایت آسیاتک باز میشد) بعد از 1 دقیقه وصل شد و همون اتفاق دیشب دوباره تکرار شد، پینگم دو برابر و مکان IPـیم رفت تو انگلیس، چرا یه واسط تو انگلیس باید وجود داشته باشه؟
جریان چیه؟