[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوباره که زدمش به لب تاپ ارورش عوض شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوباره که زدمش به لب تاپ ارورش عوض شد:
فایل سیستم پارتیشن به حالت Raw رفته با نرم افزار easeuse data recovery اطلاعات داخل پارتیشن رو ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارین سپس پارتیشن رو دیلیت کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریعنقل قول:
ببخشید این برنامه ای معرفی کردین، من دو نسخه نصبی و پرتابلشو پیدا کردم. کدوم دانلود کنم بهتره؟نقل قول:
یه سوال دیگه، چطوری باید پارتیشن رو دیلیت کنم؟!
سلام تمام کارها رو کردم ولی بازم نمیشه به نظر شما باید چکار کنم تا هارد خراب نشه آخه هر بار که کامپیوتر رو روشن می کنم باید چند بار خاموش روشن کنم تا بالا بیاد خب بعد از یه مدتی هارد خراب میشه.
البته یه هارد 80 IDE دارم با اون سیستم هیچ مشکلی نداره و راحت بالا میاد
از همون نصبی استفاده کنیدنقل قول:
بعد از اینکه اطلاعات کامل ریکاوری شد در همین disk managment روی پارتیشن راست کلیک کرده و delete volume بزنید بعد دوباره پارتیشن رو ایجاد کنید و فرمت سریع
با عرض سلام و خسته نباشید
من 2 روز پیش هاردst2000dm001 2tb seagate داخلی برای استفاده به عنوان هارد دوم خریدم
اوردم وصل کردم دیدم موقع کپی فایل توش، گیر می کنه و سیستم باید ری استارت بشه!
دیروز رفتم اونجایی که هاردو خریدم هر دوتا هاردمو وصل کرد به یه سیستم دیگه
دیدم خیلی راحت فایل توش کپی میشه و داره به خوبی کار می کنه!
نمی دونم مشکل از چیه دوستان اگه میتونند خواهشا راهنمایی کنند.
سلام دوستان عزیز من یک هارد مای پاسپورت یک ترا بایت وسترن دارم که به نظرم پارتیشنش مشکل پیدا کرده وقابل استفاده نیست . میخواستم بدونم راهی است که بتونم اطلاعاتم رو برگردونم .به شرکت سازگار هم زنگ زدم گفتند باید هار رو بیاردید ببینیم مشکل چیه میترسم ببرم اطلاعاتم رو از دست بدم چون اطلاعات خیلی برام مهمه.
اینم یک عکس از محیط درایو منیجر
دوستان کسی اگر اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه
با تشکر
سلام.
دوستان این ارور بخاطر چی هست؟هارد لپ تاپ و مومنتوس هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پارتیشن mbr ندارهنقل قول:
باید با نرم افزار fix mbr پارتیشن تیبل رو فیکس کنید که در نرم افزارهای hiren boot cd یا نرم افزار paragon partion است در صورتی که نشد مجبورید هارد رو initialized کنید بعد کل پارتیشن رو ریکاوری کنید که در این صورت برای ریکاوری ببرید بیرون بهتره
هارد رو به سیستم خودتون زدید از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول:
میتونه این مشکل از ورژن بایوس مین یا ضعیف بودن پاور هم باشه