سلام
من یک DVD بازی گذاشتم بالا نیاورد.وقتی که روی درایو دی وی دی کلیک میکنم دستگاه هنگ میکنه.
البته فقط همین DVD اینجوریه چندتای دیگه گذاشتم باز شد اما این یکی نمیدونم چرا هنگ میکنه.
کمک کنید:19:
Printable View
سلام
من یک DVD بازی گذاشتم بالا نیاورد.وقتی که روی درایو دی وی دی کلیک میکنم دستگاه هنگ میکنه.
البته فقط همین DVD اینجوریه چندتای دیگه گذاشتم باز شد اما این یکی نمیدونم چرا هنگ میکنه.
کمک کنید:19:
سلامنقل قول:
ضعیف بودن سخت افزار خواندن CD/DVD + خش داشتن و یا اسیب دیدن DVD
ممنون.قبلا تو یه سیستم دیگه کار کرده با ویندوز XPنقل قول:
اما الان واسه من نیاورده
سلام دوستان يه سوال داشتم اگر لطف كنيد جواب بديد.
من ويندوزم ايكس پي هستش . چند روز پيش رفتم توي يه سايتي يهو يه صفحه باز شد گفت كامپيوترتون ويروسي شده سرچ كرد 69 تا ويروس پيدا كرد. من فكر كردم انتي ويروس خودمه كه داره سرچ مي كنه. بعدش گفت بايد يه فايلي رو دانلود كني من خرم موقع دانلود دكمه run رو زدم يه برنامه به عنوان smart engine روي سيستم نصب شد. الانم هر 3 دقيقه يك بار ارور ميده كه ارورشم يك صداي جيغ خفني داره كه اصلا نمي زاره با كامپيوتر كاري كنيم آهنگ گوش بديم... ديروز توي بي بي سي ديدم كه اين خودش ويروسه .
حالا مشكل اينه كه اين برنامه هيچ جور پاك نمي شه.
چجوري پاكش كنم؟
مرسي
کدوم سایت؟ چه صفحه ای ؟ کدوم ارور؟ برید به Task manager اونجا توی قسمت پروسز smart engine رو ببندید.نقل قول:
Taskmanager كجاست؟
سلامنقل قول:
سوالتون رو باید تو انجمن اورژانس سیستم های آلوده می پرسیدید.
این تاپیک رو ببینید که مشکل شما رو داشتن.
برای task manager هم alt+ctrl+del رو بزنید یا روی تسکبار کلیک راست کنید و task manager.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=449311
کلید های Ctrl+alt+delete رو با هم بزنید تسک منیجر باز میشه برید به تب Process و Smart engine رو پیدا کنید و End peocess رو بزنید در ضمن نگفتید چه سایتی و چه اروری؟نقل قول:
خیلی ممنون از جوابت ولی میشه خواهش کنم یکم دقیق تر راهنمایی کنید:11:نقل قول:
شما Nero رو با تمام برنامه هاش نصب کنید بعد یکی از زیرمجموعه های nero برنامه ی ساخت فیلم سی دی یا DVD هست که Nero vision نام داره اگر این برنامه رو باز کنید همون صفحه ی اول نوشته Video DVD که واستون DVD فیلم میسازه کافیه فایل ها رو بهش بدین تا خودش فیلم رو به فرمت DVD تبدیل کنه.نقل قول: