دوستان معمولا فن آوا چند روزه خط رو تخلیه میکنه ؟ کسایی که سرویس 1 مگ با دانلود شبانه دارن لطفا بیان از سرعتشون توی روز و شبانه تست بزارن
Printable View
دوستان معمولا فن آوا چند روزه خط رو تخلیه میکنه ؟ کسایی که سرویس 1 مگ با دانلود شبانه دارن لطفا بیان از سرعتشون توی روز و شبانه تست بزارن
من تقریبا 20 روز پیش 1 مگ فن آوا داشتم سرعت دانلودم تو روز 270 بود تو تایم رایگان 150 البته کشش خطم اینجوری بود " تقریبا 45 روز از فن اوا سرویس داشتم 20 روز آخرش هر روز نتم قطع میشد( مشکل از فن اوا تو مرکز مخابراتی بود ) تو سایت 195 درخواست تخلیه زدم دقیقا 5 روز بعدش خطم کاملا تخلیه شد ...نقل قول:
الان از های وب سرویس 1 مگ با ترافیک 3 گیگ دارم روز 470 سرعت دانلودمه تایم رایگانم 300 تا سرعت میده تو 3 ساعت رایگان راحت 3 گیگ میگیرم کلا راضیم از های وب تو این 10 روز قطعی نت و افت سرعت نداشتم
مکس ریت خطم تو فن اوا روز 2.5 مگ و شب 1.3 مگ بود ( فن اوا Mode: خط رو روی G.Dmt گزاشته بود و میگفت
مرکز مخابرای شما از ADSL2+ پشتیبانی نمیکنه!! و 56 : Attenuation بود )
مکس ریت خطم تو های وب روز 4.5 مگ و شب 2.7 مگ هست ( Mode خط هم روی ADSL2+ هست و Attenuation: 47 هست )
نمیدونم چه مشکلی داره خطم که هر 12 ساعت 7 شب تا 7 صبح مکس ریت خطم کم میشه و 7 صبح تا 7 شب زیاد میشه !! سر خطم تست کردم همینجوری بود!
شما چرا میخوای تخلیه کنی ؟
شما الان اپراتور چهارم مخابرات (پرديس رايان جنوب)هستيد فنآوا با لقمان فرق داره خوزستان فعلا فنآوا ندارهنقل قول:
من 7 ماه از طلوع رایانه لقمان سرویس داشتم ( اهواز هستم ) همه چی عالی بوذ سرعت توی روز و شب 250 تا فیکس بود تا اینکه هفته پیش رفتم توی مشخصات کاربری دیدم نوشته منتقل شده به فن آوا بعد رفتم فن آوا دیدم بله اونجا با مشخصاتم بالا میاد لقمان 2 مگ داشتم ولی از وقتی منتقل شدم فن اوا 256 نامحدود جایگزین سرویس 2 مگ کردن و اصلا راضی نیستم ازش میخواستم 1 مگ بگیرم که دوستمون هم مثل من هست میگه زیاد جالب نیست حالا منتظر اینم که دوستمون بیاد بگه سرعتش چنده و تصمیم بگیرم توی لقمان اصلا قطعی نداشتم از وقتی اومدم فن آوا همش قطع میشهنقل قول:
دوست عزیز فرشاد 0123 اهواز هم فن آوا داره توی سایتش هم لقمان رو زده نمایندگی فن آوا الان هم که منتقل شدم حرف aresenal 2012 کاملا تایید میشه توی مودم تا میزارم ADSL 2+ نت قطع میشه و فقط G.Dmt میشه گذاشت در حالی که من لقمان بودن این مشکل را اصلا نداشتم
دیشب تست کردم. سرعت توی روز 220 . شب هم بین 170 تا 220 نوسان داره. مثل لقمان نیست که ثابت باشه. ساعت شبانه اش هم از 2 تا 7 هست.نقل قول:
نه منتقل شدم فن آوا , پنل ام توی سایت فن آوا ثبت شده و به طرح هاش دسترسی دارم.نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟ به نظرت بمونم خوبه پایدار هست یا همش قطعی داره مال شما ؟ توی شبانه چقدر دانلود کرد ؟نقل قول:
ولی دیروز که من با لقمان حرف زدم گفت داریم تغییر سیستم میدیم تا یک هفته دیگه همه چی درست میشه و گفت به فن آوا منتقل نمیشید همین لقمان میمونید دیگه نمیدونم چقدر حرفش درست باشه
سی متری ام , مرکز مخابراتی رو یادم رفته :n13: به نظرم خوبه , الان دم عید هم هست بخوای تخلیه کنی بری یه شرکت دیگه , همش به تعطیلات میخوری و نتت وصل نمیشه به این زودیا. قطعی نداشته فعلا. شبانه هم دانلودی نداشتم ولی شبی 2-3 گیگ میگیره.نقل قول:
والا من که اومدم از نت استفاده کنم پیغام فن آوا اومد که سرویس تون تموم شده , از توی سایت فن آوا سرویس رو شارژ کردم , بعید میدونم دوباره منتقل شم به لقمان. شاید نصف کاربرا رو نگه دارن