سلام باید بری پلیس +10 مال خودم یه هفته بعد از تموم شدن خدمتم اومد یعنی دو هفته پیشنقل قول:
Printable View
سلام باید بری پلیس +10 مال خودم یه هفته بعد از تموم شدن خدمتم اومد یعنی دو هفته پیشنقل قول:
قانون خاصى نداره، همش برميگرده به يگان خدمتى شما كه كى مدارك رو فرستاده باشه از پليس +١٠ پيگير باش به محض دريافت مدارك فايل شما توسط نظام وظيفه وضيعت شما از مشمول اعزام به خدمت به پايان خدمت تغيير مي كندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
والا بچه ها این جور که شما از خدمت وپستاش تعریف میکنید ادم گیر ریگی میفتاد فک کنم خدمتش راحت تر بود:n02:
اما دمتون گرم هرچی خاطره تلخ دارید بگید من با گوش جان میشنوم:n01: چراکه میخوام اگه جاهای بد افتادم بدونم شرایط بدتر هم وجود داره واز شکر خدا غافل نشم
پس هرچی خاطرات سخت از خودتون ودوستانتون دارید بگید.ممنون:n12:
کسی موزیکایی ک تو رژه گروه موزیک میزنن رو داره واسه دانلود؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
داداش مهم ترین چیز تو خدمت و قبل از اعزام اینه که به شایعه ها توجه نکنی سعی کن با شرایط سخت کنار بیایی و تحملت بالا باشه این دوستان هم که میگن اینجور و اونجور پست دادیم استثنا بودن به عنوان مثال توی سپاه و ارتش یه روز پست میدی به صورت 2ساعت پست 2 ساعت اماده 2 ساعت استراحت همین روال تو 24 ساعت روز بعدش هم off هستی یعنی در اختیار خودت هستی این یه قانونه البته تو بعضی جاها مثل اونجایی که من بودم 2 ساعت پست 4 ساعت استراحت بود بعد از 3 تا 4 ماه هم میری تو قسمتای ادارینقل قول:
دوستان خدمت جای مناسبی برای مطالعه هست؟
یعنی میشه اونجا با خودم مثلا 1 کتاب درسی ببرم و توی اوقاتی که بیکارم مطالعه انجام بدم؟
یا همچین چیزی نیست؟اصن وقت آزاد هست اونجا که بتونم درس بخونم اونجا ؟:mellow:
وقت که داری ولی جو جوری نیست که بتونی درس بخونی
خیلی مواظب باشید و اگه میدونید که تنهایی نمیتونید این کارو بکنید.( که قانونا بدرقه متهم باید حد اقل با دو مامور انجام بشه) به هیچ وجه، تاکید میکنم به هیچ وجه زیر بارش نرید.نقل قول:
من تو دورانم خدمتم دیدم که متهمی که فقط 600 هزار تومن بدهکاری داشت از دست سربازفرار کرد و هیچ کس از اون سرباز حمایت نکرد و فرداش برادران بازرسی و حفا سرباز رو فرستادن دادسرا. بنده خدا سابقه براش درست شد سر هیچ و پوچ. حتی ما سربازا گفتیم که پول میزاریم 600 جور میکنیم و به طلبکار میدیم. اما برادارن حفا که طعمه گیر آورده بودن و میخواستن واسه خودشون عملکرد رد کنن قبول نکردن.
دوست عزیز شما انگار دقت نکردین که تمام کسانی که مال زدند همه از ناجا بودند نه ارتش و سپاه!نقل قول:
از نظر تئوری ممکنه ولی از نظر عملی احتمالش به ثفر میل میکنه.نقل قول:
سرباز داشتیم که متهم که یه پیرمرد بود در دادسرا رفته بود دستشویی این هم مشغول سایر پرونده ها بود، جرم طرف یه سر انگشت تریاک بود، فرار کرده بود.نقل قول:
با واسطه دو روز فرصت گرفتن تا طرف را پیدا کنن نشد، سرباز ما چند روز رفت زندان بعد فرمانده پاسگاه با مجرم صحبت کرد که جرم تو سبکه هم سرباز را بدبخت کردی هم خودت را خلاصه طرف اومد خودش را معرفی کرد ولی سرباز ما حدود 1 ماه اضافه خورد و قاضی هم حدود 300 هزار تومن جریمه حکم داد.
===========
درمورد بدرقه متهم من خودم سابقه بدرقه دوبار داشتم البته نه برای دادسرا بلکه برای تست مواد بود، اونم چون شیفتم تموم شده بود، حالت عادی من چون افسر نگهبان و افسر گشت بودم بدرقه نمی کردم ولی متهم را که در تحویل من بود (بازداشت بود) تحویل سرباز میدادم به همراه پرونده.
موقع تحویل ما یه پاراگراف می نوشتیم و سرباز انگشت میزد و میرفت، اون پاراگراف را طوری تنظیم میکردیم که اگه متهم طوری میشد، دستبند و... گم میشد، پرونده کم و یا گم می شد تمامی مسئولیت به عهده تحویل گیرنده بود، حتی مینوشتیم که آموزشهای لازم در مورد بدرقه متهم داده شد.
خاطرات زیاده اینجا که سر صحبت باز میشه یادم میفته و...
تا اینجا که یه مقدار با کار ناجا درگیر شدم می بینم که در ناجا به پرسنل وظیفه بها داده نمیشه بر عکس ارتش که همه کارا رو وظیفه ها انجام میدادن و ستون اصلی پرسنل وظیفه بودن:n33:
ولی واقعا زحمتی که پرسنل وظیفه می کشن واقعا زیاده اما به چشم نمیاد!
فقط ناجا یه خوبی داره اونم اینه که سربازا نیاز نیست بیان صبحگاه ولی تو ارتش اگه صبحگاه نمی رفتیم حسابمون با کرام الکاتبین بود:n27:
مرسی از همتون
و یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم
1-دوستان من امروز مدارک رو بردم پلیس +10 و ثبت کردم و گفتم برام تاریخ پیشنهادی بزن 1 /12 گفت که سیستم یک اسفند رو بسته دیگه ظرفیت نداره به هیچ وجه ثبت کنم خطا میده به نظرتون راست گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- بعد یه برگه بهم داده که نوشته تاریخ اعزام شما 1/2/94 میباشد یعنی همون لحظه تاریخمو مشخص کرد مگه میشه اینجوری ؟؟؟؟؟
قبلا بعد ده روز میومد که چه ماهی میری و تعجیل و تمدید داشت الان تو این برگه مستقیما نوشته شما اردیبهشت میری .....بعد تو برگه نه تعجیل داره نه تمدید
3- برا همه همینجوری شده ؟؟؟؟؟ اسفند واقعا بسته شده ؟؟؟؟
4- بعد دوستان الان من این برگه رو دارم چه زمانی مشخص میشه کجا افتادم ؟؟؟؟؟
5- من بخوام با پارتی اموزشی نه بعد اموزشی رو تو شهرمون باشم باید چیکار کنم ؟؟؟؟
سلام
دوستان من یه سوال فوری داشتم چون جلسه شورای پزشکی نظام وظیفه شهرمون فرداست
دوستان من به علت مشکلات وسواس اقادم کردم ولی فک میکرد یا معاف میشم یا معاف از رزم یا اعزام میشم ولی تو شورای پزشکی استان به من گفتن 1 سال طول درمان برات درخواست میکنیم فعلا و بازم اگه مقاوم به درمان بود یه سال دیگه اضافه میکنیم و در نهایت در سال سوم معاف میشی!!!!!!!!!
الان فردا من میتونم در جلسه بگم نیمخوامو.... و میخوام برم سربازی؟؟
الان قظیه این معاف از رزم چه طوری است من بگیرمش یا نه؟؟ راسته معاف از رزم سرایداره و باید wc ها رو بشور(احه من با این وسواس چه طوری این کارو بکنم؟؟)
کلا معاف از رزم چی کار میکنن؟؟ واسه ادمی با شرایط من خوبه؟؟
یکی هم درسته معاف از رزم در سپاه پذیرش نمیشه؟؟
عرضم خدمتتون که در آموزشی که معاف ار رزم هیچ نقشی نداره مگر این که فرمانده شما به یقین برسه که قادر به رژه نیستید،خب طبیعتا وقتی کاراهایی مثل رژه یا تیراندازی رو انجام ندید اون موقع باید نسبت به دیگران نظافت بیشتری بکنید و بخش های ناخوشایند نظافت رو انجام بدید!نقل قول:
الان قظیه این معاف از رزم چه طوری است من بگیرمش یا نه؟؟ راسته معاف از رزم سرایداره و باید wc ها رو بشور(احه من با این وسواس چه طوری این کارو بکنم؟؟)
در یگان هم افراد معاف ار رزم رو نمی تونن بفرستن برای نگهبانی با اسلحه یا همون یگان پاسدار ولی میتونن به عنوان نگهبان با سر نیزه و یا در بهترین حالت نگهبان آسایشگاه استفاده کنن از این افراد!
در مورد سایر فعالیت ها مانند صبح گاه یا ورزش هم باز باید فرمانده به یقین برسه که نفر قادر به انجام این اعمال نیست،در مورد کاراهایی که انجام می دید، خب کارهای خدماتی هستش،کارهای اداری هست،تایپ هست و چیزای دیگه که بستگی به یگان خدمتی داره!
اگه بتونید خدمت خود رو در بوفه یا فروشگاه بندازید خیی خوب میشه البته باید خیلی سرتون به حساب و کتاب باشه تا مشمول غرامت نشید:n39:
ممنونم از لطفتون دوست عزیزنقل قول:
در کل اینم بگم که به خدا قسم من در معاینه نگفتم وسواس درام فقط گفتم کف دستم خیس میشه بعد دکتر گفت مشت کن و حرف بزن بعد چند دقیقه گفت دستت و باز کن یه دفعه مچمو گرفت(انگار دزد گرفته!!) گفت چرا نمیگی وسواس داری اگه نگی من خودم هم میفهمم!! حتی من ازش خواستم من سال بزنه ولی گفت تو 90 درصد معافی
چون من در کل 10 خدمتم و اون موقع خدتمتم می افتاد اسفند که نشد من نمیدونم این طول درمان چه صیغه ای اخه؟؟!!
الان من فردا من میتونم بگم من اماده خدمتم بزارید من برم خدمت یا نه؟؟ چون شورای استان برای من 1 سال معافیت موقت پزشکی در خواست کرده
در ضمن پس من بی خیال این معاف از رزمم بسم دبگه؟؟ حداقل کار با اسحله رو هم یاد بگیرم
قانون یه چیز می گه واقعیت یه چیز دیگه . داشتیم 10 تا متهم دادن دست یه سربازنقل قول:
پیشنهاد می شه معافیت بگیری ( خصوصا الان که دور ور پر از جنگ هستش ) . سعی کن مادرت رو هم ببری یکم خواهش التماس و گریه و زاری که کار از محکم کاری عیب نمی کنه .نقل قول:
در خصوص معاف از رزم . پیشنهاد میشه که نگیری . به چند دلیل :
1- فکر کنم تو کارت خدمت یه جاش قید بشه یا یه کد خاصی داره برای معاف از رزم و تو استخدام یکم اذیت می کنن . ( دوستم معاف از رزم بود تو استخدام بهش گیر دادن گفتن نمی شه شرایط استخدامش مثل معافیت پزشکی هست )
2- تو کلانتری و بهتر بگم ناجا نگاه نمی کنن شما معاف از رزم هستی یا نه . نیرو کم باشه ( که هست ) همون کاری رو باید انجام بدی که دیگران ( افراد عادی ) انجام می دن
پیشنهاد میشه اگه تو سپاه پارتی کلفت داری و کارت سبز بری اونجا . وگر نه بهتره ارتش بری . چون ارتش نسبت به جاهای دیگه قانونمند تره .
ناجا صبح گاه داره اونم 3 روز تو هفته . از ساعت 7 تا 8 صبح . رژه نداره .نقل قول:
تو ارتش به درجه احترام می زارن . اما تو ناجا خیر ( منظور پرسنل وظیفه بود ) .
اگه سرباز تو ناجا مخصوصا کلانتری ها نباشه مملکت فلج می شه . سرباز داشتیم صبح تا ساعت 5 بعد از ظهر متهم بدرقه می کرد . 5 میومد ناهار 5:30 می رفت ابلاغیه تا 10 شب بعد میومد آش و لاش . . .
این کار هر روزش بود .
یه چیز عادی هستش . این ها رو نمی گم که بترسونم .
خدمت تو ناجا آدم رو پخته تر می کنه . من خودم راضی هستم که تو کلانتری خدمت کردم چون هر چی پدر سوختگی بود رو یاد گرفتم
واقعا ممنونم که کمک میکنید و لطف داریدنقل قول:
واقعیتش من کارت سبز ندارم و پارتی هم در سپاه ندارم اما لیسانس کامپیوتر هستم و قصد دارم رشته پزشکی رو بخونم اونم در ترکیه که نظام وظیفه گیر داده که بدون پایان خدمت امکان تحصیل در مقطع پاینتر نیست!! حالا چرا خدا میدونه
الان من مجبورم برای ادامه تحصیل این سربازی رو حل کنم الان سوال اینه که تو قانون وظیفه نوشته شده که وسواسی معاف هست که مقاوم به درمان باشه یعنی امکان داره فردا با اسرار ما(مادرم بخوام یا نخوام با من میاد!!!!) طول درمانو به معافیت کامل تغیر بدن اینم بگم که من شورای پزشکی استانمو رفتم که اونو پ سال طول درمان گفتن (به صورت شفاهی به خودم)فردا شورای پزشکی شهرمون یه همون نظام وظیفه میریم تو دست اینا قدرتی هست یا اینا فقط حکم کمیسیون استان و ابلاغ میکنن؟؟
ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید
این کار حماقت محض سرباز بوده چون تمام مسئولیتش با خودشه.نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات شما در این مورد اشتباه است.نقل قول:
پست های قبلی شما هم چاشنی اغراق دارد و در این پست(بند 1) هم همینطور. بنده معاف از رزم بودم و کارتم یک ماهی میشه که اومده و هیچ چیزی توش ننوشته و هیچ کدی هم در مورد معاف از رزمی نداره.
اقا شما که معاف از رزم بودی میشه بگید فرق شما با سربازهای دیگه تو چی بود به نظر شما من معاف از رزک بگیرم یا نه؟؟ کلا به درد بخور هست چه مزایایی داره و چه معایبی داره حالا اینم در نظر داشته باشید که من وسواس دارم شدید!!نقل قول:
ممنون میشک راهنمایی کنید
دوست عزیز حماقت سرباز هم باشه شرایط همینجوری هستش . تا تو کلانتری خدمت نکنی نمی تونی بگی حماقت سرباز هست یا این طرز فکر شماست .نقل قول:
در مورد بند 1 هم گفتم فکر کنم
پست های من هم اغراق نیست دوستانی که تو ناجا خدمت کردن تمامی پست های من رو در خصوص شرایط ناجا تایید می کنن . شما تو هتل خدمتی کردی فکر می کنی این چیز ها اغراق هستش .
تو تهران شرایط همینطوری و گاهی اوقات بد تر هم هست .
وقتی 10 تا متهم را با یه سرباز راننده و یه سربازی پشت نشسته با پیکاپ ببرن دادسرا اصلا به فکرت خطور نمی کنه . بدلیل کمی سرباز همه این چیز ها اتفاق میافته .
دوست عزیز . اول از همه فکر معافیت باش . چون 21 ماه خدمت خودش یک عمری . طول خدمت سخت می گذره .نقل قول:
دوم اینکه در طول خدمت هم می تونی معاف از رزم بشی . یعنی اینکه اگه نتونستی معافیت بگیری . برو خدمت ببین جایی که میافتی چه جوری هستش . مثلا بهت چه کاری رو مدن . شاید افتادی پشت کامپیوتر . یا اگه مرتب باشی و خوشگل و یکم اجتماعی شاید عنبر فرمانده شدی . اگه جات خوب بود و اذیت نشدی معاف از رزم نشو . اگه جایی که افتادی اذیت می شی و اگه با معاف از رزمی جات بهتر می شه طول خدمت بگیر .
بعد از آموزشی که دارن تقسیم می کنن ببین اگه کار دفتری کامپیوتری داشتن سریع برو جلو بگو من بلدم . اگه بلد نبودی بگو بلدم . چون بیشترین کاری این ها دارن با ورد و اکسل هستش .
بازم ممنونم
سوال من این که من کمیسیون استانم و رفتم و فردا میرم کمسیون نظام وظیفه شهرستانمون اونا این قدرتو دارن که من معاف کنن یا کار از کار گذشته؟؟ چون تو شورا گفتن برو یه سال واسه طول درمان
یکی هم من 10 ماه خدمتم به خاطره جانبازی و جبهه پدرم
انشاالله که حله . اون مورد مادر و گریه و زاری فراموش نشه . خیلی ها جواب گرفتن .
اگه 10 ماه خدمت کم شده ارزش نداره معاف از رزم بشی . لیسانس کامپیوتر هم هستی یکم زرنگ باشی جای خوبی می افتی . . .
تک پسر یا تک فرزند هستی ؟
میدونم خیلی دارم سوال میکنم ولی خودتون میدونید که فردا کمیسیونه و کلی استرس و.....
نه تک فرزند و تک پسر نیستم ولی 7 ماه کسری از پدرم دارم 4 ماه هم به خاطره بسیج دارم
پس شما میگید ما فردا خواهشی و گریه و فلانو ...... بکنیم اینا این قدرتو دارن که بگن برو معافی؟؟
چون تو قانون به صراحت نوشته معافیت وسواس برای افرادی که مقاوم به درمانه معافیت کامل داره
منم قبل از کمیسیون استان من و معرفی کردن به دو تا پزشک متخصص اعصاب که اونها هم تایید کرد اتفاقا هم یکیشون تو کمیسیون استان هم بود و گفت با این وضعیت مناسب نیست اقای فلانی بزنید طول درمان!!
الان معاونت وظیفه عمومی فکستنی شهر ما میتونه برگرده بگه اقا شما معافی حله؟؟؟
:n27::n27:
اگه توضیح میدادید چه نوع وسواسی دارید بهتر میشد راهنمایی کرد. اما در هر صورت اگر معاف از رزمی نگیرید دستتون به هیچ جا بند نیست و با سرباز های دیگه هیچ فرقی نخواهید داشت. اما در صورت داشتن معاف از رزمی میتونید در مورد کارهایی که مشکل شما رو حاد تر میکنه به معاف از رزم بودنتون در اون مورد خاص استناد کنید. معاف از رزم بودن( البته در ناجا که من تجربشو دارم) به معنای راحت تر بودن در خدمت نیست. مثلا من خودم به علت مشکل پا معاف از رزم شده بودم و نمیتونستم دوره های طولانی سر پا باستم و با استناد به این کمتر پست دادم. و بیشتر خدمتم رو راننده بودم و اسلحه میگرفتم و متهم میبردم و ......نقل قول:
من هم تو ناجا خدمت کردم و تو دو تا شهرستان نسبتا کوچک که همیشه خدا کمبود نیرو داشت. چندین بار هم پیش اومد که از من خواستن کارهای نا معقول مثل کاری که شما در بالا گفتید رو انجام بدم اما من مخالفت کردم و در همه موارد به بازداشتگاه و اضافه خدمت تهدید شدم. همیشه هم بهشون میگفتم که در صورتی که بازداشتگاه برم غیر قانونی هست و گزارشش ر وبه بچه های بالا (خودت میدونی کیو میگم:n24:) خواهم داد. و یک بار هم بازداشتگاه نرفتم و یک روز هم اضاف خدمت نکردم. بعد هم اون مورد رو میدادن به کادری ها خودشون انجام میدادن.نقل قول:
همه حرف من اینه نزارید از جهل شما نسبت به قانون سوء استفاده کنن چون در صورتی که کوچکترین اتفاقی بیوفته هیچکس از شما حمایت نمینه. این تجربه بارها و بارها برای من ثابت شده.
دکتر تایید کرده باشه حله .
فقط تو نظام وظیفه 2 یا 3 تا نظامی میشینن مثلا می گن : شما که چیزیت نیست . یا این مورد ها دیگه معافیت نمی دن .
تو هم باید زرنگ باشی بگی دکتر تایید کرده و بابام جانبازه و من برای خوانواده کار می کنم و .... .. .. ( کارت جانبازی پدر رو هم ببر . اگه خودشم تونستی ببر . )
کلا نباید کم بیاری . فردا آخرین مرحلست که یا معاف می شی یا نه . زرنگ باشی معافی .
دست پدرت رو هم از طرف من ببوس . چون زندگی و امنیت الانمون رو مدیونش هستیم .
انشاالله که موفق باشی .
نقل قول:شخصا 21 ماه بدون 1 روز کسری خدمت کردم و منت احدی رو هم نکشیدم. 21 ماه که سهله 21 سال هم من ر وبه اسارت ببرند حاضر نیستم یک لحضه مادرم رو ببینم که به کسی التماس کنه.نقل قول:
جناب M_CO2لطفا این اخلاقیات غیر انسانی رو اینجا تبلیغ نکنید.
کاش تو تهران خدمت می کردی تا معنی خدمت تو کلانتری رو بیشتر حس می کردی .نقل قول:
اون مورد هایی که مثال زدم دقت کرده باشید در خصوص دوستان هم خدمتی من بوده . دیگه هم دوست ندارم این مبحث رو کشش بدم . اما آدم تا یه چیز رو نبینه و تجربه نکنه نمی تونه نظر بده که آیا این آقا راست می گه یا دروغ ! ! ! هر چی هم بود تموم شد و رفت . یادش نخیر
موفق باشی .
این موارد نه غیر انسانی بود و نه تبلیغ . راه حل بود و پیشنهاد . به روح لطیف تون برخورده باشه اون مشکل من یا بقیه نیست . تو خدمت پخته نشدی دوست من . هنوز مونده سردی و گرمی روزگار بکشی . با پنبه سر می برن . این کارا که چیزی نیست . اون دوست مون می خواد معافیت بگیره شما که نمی خوای معافیت بگیری . شما استرس خدمت نداری . همه مثل هم نیستن . لطفا هم موردی هست پ خ بزارید درست نیست اینجا به کسی توهین بشه یا دروغ گو خطاب بشه به کسینقل قول:
تا فردا خداوند نگهدارتون
دوستان بی خیال اصلا کلا بی خیال شید ول کنید این حرف ها رو و از هر دو شما دوستان هم مچکرم که راهنمایی فرمودید
پس من فردا شانس اینو دارم که معاف بشم
دعا کنید که معاف بشم پدر هم 15٪ جانبازه و 11 ماه هم جبهه داره
مشکل من هم وسواس هست (ocd) و تو قوانین نظام وظیفه نوشته اگه مقاوم به درمان باشه معافه و این مقاوم به درمانی 24 ماه طول میکشه حالا امیدوارم فردا یا معاف بشم یا اعزام به خدمت بشم
فقط نرم واسه طول درمان
ما از سمنان ک اموزشی تموم شد دوره کد توپ خوردیم تبربز ..کسی اطلاعاتی داره پدافند؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
اگه منم سوالام زیاده شرمنده :n16:
مرسی از همتون
و یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم
1-دوستان من امروز مدارک رو بردم پلیس +10 و ثبت کردم و گفتم برام تاریخ پیشنهادی بزن 1 /12 گفت که سیستم یک اسفند رو بسته دیگه ظرفیت نداره به هیچ وجه ثبت کنم خطا میده به نظرتون راست گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- بعد یه برگه بهم داده که نوشته تاریخ اعزام شما 1/2/94 میباشد یعنی همون لحظه تاریخمو مشخص کرد مگه میشه اینجوری ؟؟؟؟؟
قبلا بعد ده روز میومد که چه ماهی میری و تعجیل و تمدید داشت الان تو این برگه مستقیما نوشته شما اردیبهشت میری .....بعد تو برگه نه تعجیل داره نه تمدید
3- برا همه همینجوری شده ؟؟؟؟؟ اسفند واقعا بسته شده ؟؟؟؟
4- بعد دوستان الان من این برگه رو دارم چه زمانی مشخص میشه کجا افتادم ؟؟؟؟؟
5- من بخوام با پارتی اموزشی نه بعد اموزشی رو تو شهرمون باشم باید چیکار کنم ؟؟؟؟
1- يه ماهه كه تاريخ اعزام رو 94/2/1 ميزنن، احتمالا راست ميگه كه سيستم قبول نميكنه تنها كساني كه تو پليس + 10 كار ميكنن ميتونن صحت اين موضوع رو تاييد بكنننقل قول:
2- چرا نميشه عزيزم، علم پيشرفت كرده!
3- شما يه چند روز بعد برو پليس + 10 و درخواست تعجيل بده، اما احتمالش خيلي كمه كه با درخواستتون موافقت بشه چون اسفند ماه پر شده اما شما تلاشتون رو بكنيد
4- يك هفته الي ده روز مونده به تاريخ اعزامتون، اما حدودا بيست روز مونده به تاريخ اعزامتون اگه از نظام وظيفه بپرسين احتمالا بگه كجا افتادين
5- نميدونم، اما اگه پارتي درست و حسابي داشته باشين خودش ميدونه چيكار بايد بكنه
موفق باشيد
در ضمن مسوت اوزيل رو خيلي خيلي دوست داشتم و دارم، اما اشتباه كرد از رئال رفت بيشتر خودش ضرر كرد
نقل قول:
من که نمیگم تصمیم بگیرید از طرف من . من فقط راهنمایی میخوام . که تصمیمو بگیرم . تصمیمی که درست باشه برام و گند نزنه به آینده ام .
بزارید کلا توضیح بدم شرایطمو :
من امسال کنکور ارشد دارم و به امید خدا قبول بشم 3 سال دانشگاه دارم . میشه 27 سالم . بعدش بخوام ادامه تحصیل بدم یا برم سربازی کلا میانگین میزنم 30 سال .
من میخوام ببینم اگه مشکله خیلی حادی برام پیش نمیاد برم دنبال معافی پزشکی که بتونم از الان برم سر کار که یه پولی دربیارم . یا اینکه نه بعد پایان تحصیلات برم سربازی ؟ بعدش برم سراغ کار ؟
بعد اینم بگم که تمام تلاشمو میکنم که بتونم از ایران برم برای ادامه تحصیل و کار . (البته میگم نه پولدارم که راحت برم نه چیز دیگه ای فقط میخوام تلاشمو بکنم تا بتونم شانسمو برای اونورم امتحان کنم . مثلا شانسمو 20% حساب کنید تو این مورد ) .
یکی از سخترین تصمیمات زندگیمه
خیلی ممنون میشم با راهنمایی هاتون کمکم کنید .
ضمنا دوباره مشکلمو میگم :
خش چهارم: بيماريهاي داخلي مغز و اعصاب بند 11زخم دوازدهه
و
سلام دوستان
من دفترچه رو گرفتم تو مدارک نوشته اصل اخرین مدرک تحصیلی ولی دانشگاه که الان اصل مدرکو تحویل نمیده پس من چیو باید ببرم؟:n13:
یه کپی یا معرفی نامه ، دانشگاه برای نظام وظیفه به شما می ده که فارغ شدی !!! و مشمول خدمت . همون کفایت می کنه .نقل قول:
البته این مشکل مغز و اعصاب یکم پیچیدست . می گن کارت قرمز می دن و ....نقل قول:
یکم سخته تصمیم گیریش . ببین کارت معافیتی که میدن درست مثل معافیت چشم و عینک هست بگیر . باید تحقیق کنی
ممنون از اینکه جواب دادیدنقل قول:
من دانشجویه کارشناسی ارشد بودم انصراف دادم باید برگه انصرافو ببرم یا همون گواهی مدرک کارشناسی کفایت میکنه؟