برای اینترنت 128 نا محدود کدوم شرکت بهتره؟
Printable View
برای اینترنت 128 نا محدود کدوم شرکت بهتره؟
بستگی به سرورهای مخاطب، کیفیت دسترسی اونا به اینترنت و پروتکلهای مورد استفاده هم داره. در ضمن، به کشوری و شهری که سرور مخاطب توش قرار داره هم خیلی بستگی داره. البته یه قسمت عمدهای از مشکل واسه ایرانیها انواع و اقسام ف ی ل ت ر ی ن گی هست که دولت داره روی اینترنت اعمال میکنه. به این راحتی نمیشه گفت. من نمیگم که اسپیدتست معیار خوبی از کیفیت دسترسی به اینترنت هست یا نه. ولی وقتی شما از 10 تا سرور خارجی تو کشورهای اروپایی و آمریکا تست بگیری و نتیجه میانگین یه عددی بشه ولی مثلاً از یه سایتی که به طور خاص یه سرویس مولتیمدیا رو ارائه میکنه نتونی یک سوم اون سرعت رو هم بگیری به نظرم اینجا یا سرور او سایت مولتیمدیا مشکل رو اضافهتر کرده یا تنظیماتی که دولت ما برای استریم انواع مدیا تو اینترنت گذاشته یا آخر سر محدودیتهای بیشتری که یه ISP مثل پارسآنلاین میگذاره.نقل قول:
مشکلات زیرساختی تو کشور ما بدجوری باعث میشه که ما تجربه ناخوشایندی از گردش تو فضای اینترنت داشته باشیم. این یه بخشیش به ISPها برمیگرده، یه بخش عمدهی دیگهاش به سیاستهای دولت و زیرساختهامون. مثلاً بیشترین مشکل برای پروتکل امن ssl یا https که اینجا خیلی از دوستان بهش اشاره میکنن، عمدتاً به سیاستهای دولت برمیگرده، نه ISP. البته قبول دارم که ظاهراً پارسآنلاین یه قدم از دولت هم تو این زمینهها جلوتره بنا به ادعای خودش.
این جور کلی نمیشه اظهار نظر کرد. بستگی به شهر و منطقه مخابراتیتون داره. همین طور به این که اینترنت نامحدود 128 رو بیشتر برای چه نوع کارهایی میخواید استفاده کنید؟ وبگردی، بازی، دانلود، ... ضمن این که کمتر کسی پیدا بشه که سرویس 128 نامحدود همه شرکتها رو استفاده کرده باشه که بتونه به سؤال شما جواب بده.نقل قول:
به نظرم بهتره شما به تالارهای اختصاصی هر شرکت (مثل همین که مال پارسآنلاینه) مراجعه کنید و اونجا ضمن خوندن نظرات دیگران (البته با کمی احتیاط، چون اینجور جاها اغلب نظرات رو کسانی مینویسن که مشکلاتی با سرویسشون دارن) درباره کیفیت سرویس 128 نامحدود همون ISP سؤالتون رو مطرح کنین.
در مورد سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین، طبق اظهار نظرهای دوستان و اطلاعیههای خود شرکت، تا 10گیگ ترافیک سرعت حدود 1.5 مگابیت در ثانیه (10 تا 12 برابر سرعت اسمی) است. اما اگه ترافیک مصرفی از این حد بگذره، سرعت میآد روی سرعت اسمی 128.
راجع به سرعت واقعی موقع استفاده و کیفیت سرویس دوستانی که داشتن نظر دادن. اما خیلی بستگی به شهر و مرکز مخابراتی شما هم خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خطم رو 9 مگ هست اما نمیدونم چرا تو تایم های خلوت هم حتی تا 5-6 مگ نمیره :n15: انگار لیمیت هست کلا رو همون 4مگ :n13:
الزاماً ممکنه نتیجه خوبی به بار نیاره. سرویس من اوائل با مدولاسیون ADSL G.DmT و داوناستریم 4مگابیت تنظیم شده بود. پینگم از سرورهای داخلی حدود 30ms و از گوگل حدود 250ms بود و snr داوناستریم هم روی 27 تا 28 db. بعدش بدون تغییر مدولاسیون داوناستریمم رو روی 9مگابیت بستن، پینگم از همون سرورهای داخلی به حدود 70ms افزایش پیدا کرد و از گوگل هم به حدود 280 تا 300 ms. تازه snr داون استریمم هم اومد روی 7 db. یعنی نویز خطم افزایش پیدا کرده بود که البته طبیعیه، چون محدوده فرکانسی سیگنال افزایش پیدا کرده بود.نقل قول:
بعد از یه چند وقتی، مدولاسیون رو به ADSL2+ ارتقا دادن خودشون، با همون 9مگابیت. پینگم که تغییری نکرد. فقط snr داوناستریمم یه کمی بهتر شد و رسید به 13 db. البته اینم بگم که الآن آپاستریم خطم از 1024 قبلی به 508 کاهش پیدا کرده.
یه نکته دیگه. با وجود این که تو مودم من میشه نوع مدولاسیون رو انتخاب کرد، اما ظاهراً پارسآنلاین از طرف خودش این امکان رو به کاربرا نمیده که خودشون مدولاسیون رو تغییر بدن. چون من هر کدوم از گزینهها رو که انتخاب میکردم، باز هم روی همون مدولاسیونی که پارسآنلاین تنظیم کرده بود، ست میشد.
نتیجه تست اسپیدتست شما از سرور آمستردام که خیلی عالیه. شما از این سرور پینگ 181ms داری. من از سرورهای خارجی زیر 250ms پینگ نمیگیرم. سرعت دانلودتون (تککانکشنه) شما هم که خیلی خوبه. 3مگابیت! به نظرم خیلی وضعیت خوبی دارین.نقل قول:
از یه سرور داخلی هم تست بگیرین، نتیجهاش رو اینجا بذارین.
اره خوبه اما من انتظار سرعت بالاتر از 4 مگ رو داشتم :n15:نقل قول:
تست از ایران
چه سرویسی گرفتید ؟نقل قول:
سرویسم 2 مگ محدود هست.نقل قول:
بیشتر برای دانلود میخامنقل قول:
اينم افتضاح ما تو كرج : (سرويس 2 مگ!)
اگه از دانلود شبانه رایگان بتونین استفاده کنین، یعنی لینکهای مستقیم داشته باشین واسه دانلود که بذارین دانلود منیجر براتون دانلود کنه از ساعت 2 تا 7 صبح، من پیشنهاد میکنم یه سرویس محدود 2مگ بگیرین و شبی حداقل 5 تا 6 گیگ رو به راحتی باهاش دانلود کنین.نقل قول:
با 128 محدود در بهترین شرایط و به شرط روشن بودن دائمی کامپیوتر، در کل ماه بتونین 40 گیگ دانلود داشته باشین، اما با این 2مگ محدود حداقل 150 گیگ. ضمن این که هزینهاش هم کمتر از 128 محدوده.
اما اگه لینکاتون مستقیم نیست و خودتون باید بشینین پای سیستم تا بتونین دانلود کنین، که باید همین سرویس 128 نامحدود رو بگیرین.
تست داخلی شما هم شبیه منه. البته چون نمیدونم از کدوم سرور تست گرفتین، نمیتونم زیاد با قطعیت مقایسه کنم. ولی در تستهای دیروزم، در کل پینگ من از سرورای داخلی حدود 70ms بود اما سرعت دانلودم یه کمی بهتر از شما و حدود 4.5 مگابیت در ثانیه بود. ولی همون موقع با IDM از سرورهای خارجی تا 700 کیلوبایت (معادل سرعت 5.5 مگابیت) و از سرور داخلی تا 900 کیلوبایت در ثانیه (معادل سرعت 7 مگابیت) دانلود میتونستم بکنم.نقل قول:
البته خودم که با cmd سرور داخل رو تست میگیرم 50ms هست.نقل قول:
مشکل منم دقیقا همینه قبل اینکه بیام پارس های وب راحت تا 700 با سرویس 1 مگ میشد دان کرد (یعنی مشکل از مرکز مخابراتی نیست) اما پارس فکر کنم کمبود پهنای باند داره کلا, تا الان حتی به 500 هم نرسیده ریت دانلود.
محسن جان واقعا سرعتت تو شب با یک مگ به 100نمی رسه حتی باچند لینک؟
دومگ رو تست نکردی؟
بله. باید یه مشکلی باشه که به پارسآنلاین مربوط میشه. از پشتیبانی مرکزی تو تهران پیگیری کردین این مشکل رو؟نقل قول:
دیروز به 2 مگ ارتقا دادم بابک جان, دیشب سرعت میانگین از 2 تا 4 180 بود از 4 تا 5 هم میانگین 80 بود! از 5 تا 7 هم 180.نقل قول:
نمیدونم واقعا دلیلش چیه؟! یعنی مرکز ما از مرکز فرشچی که شب سرعت 400 میده شلوغ تره؟!
والا جواب درستی که نمیدن... فقط یکیشون مدولاسیون رو برد رو ADSL2+ که الان خطم تا 22 مگ میکشه.نقل قول:
محسن جان ازچه لینک های دان می کنی ؟
چند تا لینک با هم می زاری ؟کانکش ن ها رو16 هستش؟
درضمن این اکانتی که دوستان می فروشن برای ثبات سرعت خیلی خوبه تستش رو بگیر شب اگه خوب بود اونم استفاده کن
از داخل و خارج فرقی نداره 180 بود دیشب با 16 کانکشن. اره امشب تستش میکنم امشب.نقل قول:
نقل قول:تا حالا این جور وقتا امتحان کردی ببینی اگه مودم رو ریبوت (یا خاموش و روشن) کنی تا یه IP جدید بگیره، تأثیری داره یا نه. به نظرم بعضی IPهایی که تخصیص داده میشه مشکلدارن. من که این جور موقعها چندباری مودم رو ریبوت میکنم و هر بار از سرورهای مشخص داخلی و خارجی با اسپیدتست، تست میگیرم. روی بعضی IPها نتیجه بهتر میشه. هم پینگ و هم سرعت دانلود.نقل قول:
یه مسیر هست که از Oman رد میشه که پینگ و سرعت تک کانکشن با این مسیر واسم خیلی خوب هست مثلا الان که اوج مصرف هست تک کانکشن از سرور خارجی و داخلی 200 هست. اما مشکل همون کمبود پهنای باند هست چون دیشب هرجور تست کردم فایده ای نداشت.نقل قول:
تست آمستردام با همین مسیر که همین الان گرفتم
و اینم تست از سرور تهران
این دو تا تست کاملا مشخص میکنه که کمبود پهنای باند وجود داره وگرنه هیچ محدودیتی درکار نیست چون سرعت سرور داخلی و خارجی یکیه!
شما کجای کرجی دوست عزیز؟نقل قول:
من 256 دارم قبلنا روزا سرعتم تا 350-400 میرفت ، الان از 200 بالاتر نمیره ! شبا هم که چند روزه افتضاحه !
دوستان من دوتا خط دارم که اولیش الان روش از پارس اینترنت هست میخواستم بعدا دومی رو هم از همین پارس اینترنت بگیرم، محدودیتی نیست که به هر نفر فقط یه بار ADSL بدن؟
نه، فکر نمیکنم محدودیتی باشه. سهمیهبندی که نداره. :n01:نقل قول:
بازم برای این که مطمئن بشی زنگ بزن فروش تهران.
الان کیفیت چطوره دوستان؟
2 مگ محدود شبا چه سرعتی میده؟ و حداقل چقدر دانلود میشه کرد تو تایم رایگان؟ سرویس بالاتر از 2 مگ ندارن؟
راستی من یادمه تو تابستون یه طرحی بود که هر کی سرویس 1 ماهه میگرفت براش دوماه میزدن...
الان از این طرحا نذاشتن؟
کلا چه موقع میصرفه ثبت نام کنم؟
مرسی.
والا سرعت دانلود از اونجایی که من میدونم رابطه مستقیم داره با مخابراتتون و وضعیت سرویس دهیش اما بیشتر دوستان در بهترین حالت ۵تا۶ گیگ رو دانلود میکنن( البته لینک مستقیم و سرور داخلی)نقل قول:
بالاتر از ۲ مگ هم ندارن
و این طرح ها هم معمولا مناسبتی جشنی چیزی باشه میزارن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
چیزی که معلومه اینه که دارن یه کارایی میکنن که هم قطعی داره و هم افت سرعت
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده 10 اردیبهشت سال 1387 از ADSL پارس آنلاین استفاده می کنم
مدتیه که این شرکت سرعت اینترنت رو بالا برده و واقعا لذت بخش بود
اما بعد از اضافه شدن سرویسهای به ترافیک نامحدود بنده اقدام به تهیه یکی از این سرویسها کردم و بعد از یک ماه دیدم که به شدت سرعتم پایین اومد و اعتراض خودم رو به پشتیبانی اعلام کردم و در جواب به من گفتن که خب اگه دوست داری سرعت پایین نباشه از سرویس با ترافیک محدود استفاده کن تا سرعت بالا رو همیشه داشته باشی که من هم طبق گفته پشتیبانی اشتراک ماه بعد رو هم با ترافیک محدود تمدید کردم و باز هم سرعتم بالا رفت!
بعد از مدت یکی دو ماه دیدم که سرعتم بین 7 صبح تا 10 صبح خیلی خوبه اما بعد از ساعت 10 حتی یک دهم سرعت رو هم ندارم و با اعتراضی که کردم جواب شنیدم که چون کار شرکتها و موسسات از 10 به بعد شروع میشه افت سرعت پیدا میشه و اونم اینقدر فاحش!!!
روز تعطیل هم امتحان کردم و دیدم کاملا حرفشون بی پایه و اساس بوده و در روزهای تعطیل هم همین مشکل وجود داره و 3 بار به پشتیبانی گزارش دادم اما انگار هیچ کس نمی خواد قبول کنه که سرویس رو به عمد اینگونه تنظیم کردند!!
من که از ترافیک محدود استفاده می کنم و به محض اتمام ترافیک دوباره اقدام به شارژ کردم قبل از سررسید قرارداد!
فیلمی هم از سرعت دانلودم بین ساعت 7 تا 10 صبح و بعد از 10 صبح آماده کردم که امیدوارم دانلود کنید و تماشا کنید و خودتون قضاوت کنید که واقعا چه کسی دروغ می گه!!
اگر مخابرات کشش نداره چطور توی ساعت گفته شده خوبه و به محض اینکه از ساعت 10 میگذره اینقدر سرعت کم میشه؟
اگر اوج ترافیک مصرف ادارجاته چرا در روزهای تعطیل هم همینجوره؟
اگر ترافیک نامحدود این مشکل رو داره چرا با ترافیک محدود هم این بازیها اجرا میشه؟
به حدی عصبی شدم که به پشتیبانی گفتم مطمئن باشید این موضوع رو در انجمنهای پر طرفدار به اشتراک میزارم که با کمال پررویی و بی احترامی گفت این کار رو انجام بدم! و اصلا به تاریخچه اشتراک بنده که اینقدر خوش حساب بودم هم دقت نکرد و به راحتی گفت می تونی بیای کنسل کنی!!
در آخر با دیدن فیلم قضاوت کنید و در انتخاب شرکت خدمات دهنده اینترنت دقت کنید
منتظر نظرات شما هستم
موفق باشید:n16:
خوش بحالت که تو نا محدود این مشکل و داری من محدود دارم 512 تا 5 عصر خوبه سرعت رو 850 900 تا میشه 5:01 یهو میره 90 گیر میکنه تا اخره شب زنگم زدم میگم چرا اینجوریه میگه شلوغه اخه مگه میشه یهو تو یه دقیقه اینجور شه ؟نقل قول:
سلام دوستان
من سرویس 128 دارم که اصلا برا دانلود شبانه خوب نیست.
میخوام ارتقا بدم به 512
به نظرتون تاثیری داره؟ الکی پول ندم.
نگید 2 مگ برا دانلود شبانه خوبِ چون اصلا هزینش برام نمی صرفه.
نظر شما چیه؟ :n01:
نقل قول:
مطلب رو یک بار دیگه لطفا بخونید
گفتم که بنده هم در حال ترافیک محدود این مشکل رو دارم چون به حرف پشتیبانی اشتراک با ترافیک محدود گرفتم
دقیقا منظور منم همینه و مگه میشه یهو سرعت به زیر 75k برسه؟؟!!
جفتمون هم دردیم دیگهنقل قول:
چقدر بده شرکت های سرویس دهنده اینترنت برای سود بیشتر یه مدت وضعیت و سرویس دهیشون عالی میشه و بعد دوباره افت میکنند.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام
اگه به پارس آنلاین مشتری معرفی بکنیم برای کسی که معرفی کرده چیزی قائل میشن ؟ مثلا گیگ رایگان و...:n17:
بعدشم به نظرتون از پارس آنلاین مودم وایرلس بگیریم خوبه یا نه ؟ آخه میخوام برای یه بنده خدایی اینترنت بگیرم از پارس آنلاین..
اشتراک 512 تک کانکشن
اینم یه اسپید تستیه که یه شخصی از آمریکا چند دقیقه بعد از من انجام داده . واقعا فاک !
اینم اینترنت من :
البته سرعت دانلود من الان 950 هست اینجا زده 417
مثل اینکه شبا یه چیزی نصب کردن که سرعت 9 مگی ها در ساعات رایگان از 3 مگ بیشتر نشه
تایید میکنید دوستان ؟
بله حدودانقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]