کدام مرکز مخابراتی هستید ؟؟ برای من هم زدند (ولی عصر)نقل قول:
Printable View
کدام مرکز مخابراتی هستید ؟؟ برای من هم زدند (ولی عصر)نقل قول:
من مرکز شهید منتظری هستمنقل قول:
دو سه هفته پیش هم این پیغام را برای من هم فرستادند بعد از این ارتقا تجهیزات متاسفانه سرعت اینترنت بشدت افت کرد و الان در طول روز روی 16 و 17 دانلود می کنم و شب هم سرعتش افتضاحه . دقیقا سرعت اینترنت الان من مثل دو ماه اولی شده که پارسال از شاتل سرویس گرفته بودم ( سرویس eco 128 )نقل قول:
نقل قول:
مگه میشه پر بشه.
یه خورده دست از خسیس بازی وردارن .
اقایونی که 128 دارن ، سرعت دان استریم و اپ استریم تو مودشون چقدره ؟
به نظر من همه بايد 128 بگيرن تا كمتر ضرر كنننقل قول:
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
Line Rate - Upstream (Kbps): 155نقل قول:
Line Rate - Downstream (Kbps): 572
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
اميدوارم اينطور نشهنقل قول:
تازه ديشب سرعتم درست شده!
داون استریم 572نقل قول:
اپ استریم 158
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
شما هم اصفهان هستی ؟نقل قول:
کدوم مرکز؟
Linksys با سرویسهای شاتل مشکلی نداره ولی پشتیبانهاش باهاش مشکل دارند.نقل قول:
تست سرویس Eco 2048 شاتل 7 آذرماه ساعت 23:55
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهکار کرده سرعت Upload بالاتر از سرعت download است !!!!!
این شاتل اسپیدتست هم زیر سوال برده!نقل قول:
من یه غلطی کردم رفتم سرکوچمون پول دادم به نماینده شاتل گفتم واسم سرویس بگیره از دوشنبه هفته پیش تا حالا وصل که نشده هیچ حتی شماره تلفنم هم رانژه نشده!
از خدامه وصل نشه تا دو روز دیگه اگه وصل نشه میرم پولمو میگیرم!
اصلا ای دی اس ال به من نیومده
ساعت 1.15 سرعت 27
اکو 2 مگ -اهواز
ها ها هانقل قول:
اکو 2مگ اونم 3 تا ....
سرعت فیکس 250
با اينكه پول اين دوره رو هنوز ندادم ولي سرويسم خود به خود ريست شده و سرعت دانلود هم درست شده و با 120 دانلود ميكنه.
دوستاني كه اكو 128 دارن سرعت دانلود شبانه چقدره و در بهترين حالت چقدر ميشه دانلود كرد؟امكانش هست كه 128 رو هم به خاطر دانلود زياد محدود كنن يا نه؟
بعد من موندم واسه اين دورم 128 بگيرم يا 512 ؟بين اين دو تا سرويس فرقي هم هست چون ظاهرا هر دو رو روي يه سرعت ميبندن؟
سلام . من 128 دارم همین الان هم دارم با سرعت 45 تا 55 می دانلودم.نقل قول:
مرگ بر شاتل مرگ که انقدر تبعیض میکنه
اسم اون وریا بد در رفته میگن نژاد پرستن
اقا اون عکس واقعا برازنده شاتل هست
باید از صحنه محوش کنیم
دوستان یه برنامه بریزید تعصب کنیم
یا شارژ نکنیم یا تغییر بدیم isp رو
بعنوان اولین نفر این برنامه خودم اقدام کردم برای تغییر isp و بزودی از این بلای شاتل راحت میشم
خیلی پدر سوخته هست این شاتل
سرعت دانلود از سایت هایی که همیشه دانلود می کردم به 10 هم نمیرسه اما سایت های دیگه تا 200 هم میره
تا چند روز دیگه شما هم از محدودیت در میاینقل قول:
البته منظورم این نیست که تغییر آی اس پی ندی
اما این همه تحمل کردی چند روز دیگه هم روش
البته اگه می تونی به شبی زیر یک گیگ قناعت کنی
و صد البته این محدودیت ها به جاهای دیگه هم کشیده میشه
این وسط باید پول رانژه ی جدید بدی و کلی معطلی بکشی تا سرویس جدیدت وصل شه
راستی بچه هایی که از محدودیت در اومدن می تونن دقیق بگن چند روز محدود بودن؟
سلام
بعضيا چطوری سرویس 2 مگ ميگیرن؟
من که تو سایتش بالاي 128 نديدم اصلا
دیروز شاتل واسه من یه sms داد با این مضمون !
مشترک گرامی ( ... ) به علت ارتقا تجهیزات اصفهان در 08/09/89 اینترنت شما اختلال خواهد داشت .لطفا صبر بفرمایید !!!!
نقل قول:
اگه دانشجو یا موارد خاص باشی میتونی بالا 128 بگیری اما در مورد 512 به بالا باید درخواست بدی به شرکت بد اونا بررسی میکنن ببینن خط تلفنت میکشه یا نه اگه کشید که بهت میدن اگرم نکشید که هیچی
شبانه منو محدود کردن
سرعت شبا به 20 هم نمیرسه اکو 2مگ
من الان 512 eco دارم سرعت دانلودمم اکثرا بین 50 تا 60
میخواستم بدونم 128 eco چطوره ؟ سرعت دانلود رو چنده ؟
روزانه 65 كيلونقل قول:
تا کی سرعت محدوده؟نقل قول:
هر وقت عشقشون بکشهنقل قول:
اخه اینجوری که نمیشهنقل قول:
حدودا چقدر؟
برای ما که دور اول به محدودیت خوردیم حدود 25 روز طول کشید. خواهش و التماس و دعوا با پشتیبانی هم فایده نداشت پس شما هم خون خودت کثیف نکن چون اگر زنگ بزنی فقط پول تلفن میدی فایده هم ندارهنقل قول:
شما اگر قراردادت 1 ماه بستی به نظرم فکر رفتن باشی بهتره چون ارزوی دانلود شبانه با 2 مگ در دراز مدت به دلت میگذاره
برم کدوم شرکت که هم پینگش خوب باشه هم شبانه رایگان درست بدهنقل قول:
رفیقم دیشب بعد یه هفته کارشناس اومده سرویسشو وصل کرده بنده خدا بلد نبوده کانکشن بسازه از طریق network connection واسش وصل کرده یعنی network connection رو desable کنی اینترنت قطع میشه و صفحه اول هم سایت شاتل میاد مثل اینکه گفته بود رفته تو سایت خود مودم و.....
سوتی بعدی
کارشناسه پرسیده شما مودمت چیه رفیقم گفته زلیکس(مودم رو شاتل بهش 49 تومن انداخته) بعد کارشناسه گفته مودم شما پشتیبانی فنی نمیشه!
پارس انلاین یکم گرونتره پینگشم در حد شاتل حالا یکم بالا یکم پایین ولی حد اقل اگر 4 شب پشت سر هم گذاشتی برای دانلود محدودت نمیکنننقل قول:
ولی همه میگن پارس انلاین واسه گیم انلاین خوب نیستنقل قول:
خوب کارشناس حق داشته چون مودم شاتل مارکش ZyXEL نه زلیکس:20:نقل قول:
حق با شماست. ولی برای دانلود رایگان محدودیتی اعمال نمیکنه. فعلا این روزها هر کدومشون یک بامبول جدید در میارننقل قول:
اوضاع اینترنت کشور خیلی خرابهنقل قول:
هر کی یه جور داره از مشترک میدزده
شاتل دیگه واقعا داره گندش رو در میاره!
رایگاناش انقدر افتضاح نبود که این چند شب برای من شده،با وی پی ان می رفتم اول جواب میداد حداقل روی 30 کیلوبایت دانلود می کرد اما دیشب اصلاً اجازه نمیداد شروع به دانلود شه منم انقدر سیریش بازی درآوردم تا ساعت سه سرعتش رسید به 120 کیلوبایت!!!ولی خیلی نامرد شدن،آی دی ام و تورنت فلج شده.
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
اکو 128 من با واس شما فرقی نداره چرا؟؟؟زمانش کی بوده؟؟؟رایگانش این جوریه؟؟؟نقل قول:
من خودم الان 512 دار م ولي ميخوام 1 مگ بگیرم...ميخوام بدونم هنوز شرکتا گير مدارک هستند يا نه؟نقل قول:
اقا ما که کوچ کردیم بعده 2 سال
خاک تو سره این شاتل که مشترک هاشو داره راحت از دست می ده
3 تا از دوستامم کوچ دارند می کنند
کدام شهرید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله باید نامه داشته باشید. شما با همون نامه ای که برا 512 داری هم میتونی 1مگ بگیری.
موفق باشید...
دادا ما خیلی وقته زیر 1 گیگ شب میگیریم اصلا بیشتر از 500 مگ نمیگیره برام دیگهنقل قول:
رانژه مخابرات هم ده تومنه که به سرویسش میارزه