برا ما که مشکلی نداشته اما دوستان میگن محض اطمینان نگیرین از اونجا ممکنه در بیاد از جا : دینقل قول:
-----
جدیدا خبری نیس ؟!
این بازی جدید که میگن آپدیت توشه چجوریه ؟!برا کینکت ه ؟!
ال تی - داشبوردی چیزی نیومده ؟! امن و امانه :دی ؟
برا ما که مشکلی نداشته اما دوستان میگن محض اطمینان نگیرین از اونجا ممکنه در بیاد از جا : دینقل قول:
-----
جدیدا خبری نیس ؟!
ال تی - داشبوردی چیزی نیومده ؟! امن و امانه :دی ؟
سلامنقل قول:
نه ! برای چی گیر کنه!:31: فقط یه مشکلی داره بازیش و اون هم دیر لود شدن تکسچر هاست که با ریختن بازی روی هارد طور کامل حل میشه!
میخوام بدونم اگه یه نفر 1.91 با داشبورد 13146 داشته باشه و از رو دیسک Bodycount آپدیت(13599)کنه تکلیفش چیه!نقل قول:
ببینید کلا خاصیت این دو داشبرد آخر فلش کردنه زیاد هم بعد قضیه13146دنبالش نکردن مردم صاف رفتن1.91ریختن...شما هم خب چی کار داری اول فرم ور اصل بعد13599بهد1.91بریز دیگه...چون به احتمال خیلی خیلی زیاد با این کار شما فلگ و فلش میشه به فرم ور اصل
Bodycount هست که برا کینکت نیست!یه بازی اکشن اول شخصه از سازنده های Black.......نقل قول:
ال تی - داشبوردی چیزی نیومده ؟! امن و امانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
احتمالا بقیه بازی های جدید هم(Driver-Spacemarine-GeoW3)هم داشبورد جدید بخوان که در این صورت LT 1.91 اجبازی میشه!
ویرایش:
یه سرچ کردم مثل اینکه مشکلی بوجود نمیاره ولی بازم 100% مطمئن نیستم!نقل قول:
میخوام بدونم اگه یه نفر 1.91 با داشبورد 13146 داشته باشه و از رو دیسک Bodycount آپدیت(13599)کنه تکلیفش چیه!
نه خداییش این گه سوالیه..:دینقل قول:
من اصلا قصط بی احترامی ندارم فقط خواهش میکنم از این جور پست ها ندید فرقی نداره که از کجا بگیرید ولی خب چی کار دارید از کلش بگیرید یا.......خب چه کاریه این سوال آخ
ببینید 1.91حتی با13599هم واجب نمیشه با1.9هم میشه13599رو ریخت چیزی هم نمیشه.....نقل قول:
----------
بعد 1.91ریختن آپدیت داشبرد(به احتمال خیلی زیاد فلش مشکلی پیش نمیاد)ولی شما حتما دویاره این پروسه رو انجام بده...ولی با این حال فکر نمیکنم کسی با1.91داشبرد13146 داشته باشه چون کلا1.91برای13599اومد که اون6بازی اجرا بشه دوباره........
حالا من چرا میگم فردی با همچین موقعیتی(1.91با13146)دوباره بریزه:خب چون احتمال فلگ شدنم هست و اینم باید در نظر گرفت......
در کل فکر نمیکنم همچین چیزی بوده باشه)))
نه داشبردی نه فرم وری فعلا امن و امانه ولی ماکروسافت داشت بد میکوبید ها شاید آرامش قبل طوفانه یهو دیدی یه آپدیت دادc4evaموند توش..:دینقل قول:
سلام
من تو فکر خرید Xbox هستم ! کاری هم با Live ندارم ! لطفا راهنمایی کنید که کدوم مدل ارزش خریدن داره و دردسرش کمتره !
سلام دوستان
من توی فکر زدن یه گیم نت هستم و چند تا سوال داشتم از دوستان خواهش میکنم سوالاتم رو جواب بدن
1 : کدوم مدل ایکس باکس به درد گیم نت میخوره؟
2: قیمت مدل اسلیم و ارکید کپی شده چقدر هستش؟
3: برای گیم نت ایکس باکس رو ترجیح میدید یا PC رو؟
4 : ایا ایکس باکس مثل پی سی برای بازی هایی مثل کانتر شبکه میشه؟
5 : قیمت ها بعد از تموم شدن تابستون پایین میاد؟
پیشاپیش ازتون ممنونم:40:
واسه ان لاین لایو فیفا بوینت میخوام؟
واقعا متاسفم برای این تاپیک که داره به کجا کشیده میشه!!!
هرچه اسپمره ریخته اینجا همش سوال های تکراری می کنن / جواب های تکراری میدن
طرف اکانت قبلیش به خاطر اسپم بن شده یه اکانت دیگه با همو اسم ساخته یه 2 ام آخرش تو یه روز 26 تا پست ؟ به خاطر اینکه لولت بره بالاتر یه پروفشنال بزنن کناره اکانتت تاپیک رو به گند می کشی.
روزی 10 صفحه این تاپیک باید بره جلو ؟ واقعا این همه سوال پیش میاد برات ؟
از 10 تا پست یه پیج 5 تاش اسپم که همشم مربوط به یه یوزه ! مراجعه شود به صفحات قبل !
report داده شد
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اینکه پست اسپم نشه :
1 : آرکیدنقل قول:
2: به این تاپیک مراجعه شود
3: اگه محد.دیت بودجه نداری مسلما pc بهترهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=280
4:برای کانتر نه!
5:بله پایین میاد البته نه زیاد! شما رو 20 تومن حساب باز کن
نه واسه چی ؟نقل قول:
سلام بروبچ خسته گیمر . آقا این داستان که میگن دستگاه که کپی خور شده اگه باهاش بازی ارجینال انجام بدیم کپی خورش میپره ثابت شده س ؟ اگه نه چه دلایلی میتونه داشته باشه که بازیهای کپی رو اجرا نکنه . من ایکس باکس اسلیم دارم با کینکت ولی هیچ بازی چه کینکت چه ایکس باکس کپی اجرا نمیکنه. ممنون که زود راهنمایی میکنید .
میدونم سؤالم تکراریه ولی خداییش 2700 صفحه تو عمر تحصیلیم نخوندم ببخشید:31:
دوست عزیز اگه قبلاً اجرا میکرده و دیگه نمیکنه و فقط الان بازی اصل اجرا میکنه مسلماً پریده. ولی نه با بازی کردن بازی اصل. بلکه با آپدیت این اتفاق افتاده باشه. شما ورژن داشبوردتو بگو و اینکه اگه update کردی قبل از update چند بوده.نقل قول:
به هر حال حالا که پریده و برگشته به فیرم ویر اصلی، شما به آخرین داشبورد اگه update نیستی دوباره update کن ( باید 13599 بشی ) و بعد LT 1.91 بریز و تمام.
بازی Bodycount رو که میخوام اجراش کنم میخواد آپدیت کنه
چیکار کنم؟
شما باید اینجارو ببینید ولی اینو بگم که بستگی به بودجتون مدل4گیگ و250خوبهنقل قول:
4=470
250=520
نقل قول:
سلامنقل قول:
آخه چند بار دارم میرم داخل بازی بعد از 5 دقیقه قفل میکنه مثل ps2
نمیدونم مشکل از بازی یا کنسول ؟؟
وقتی گیر میکنه دیگه مجبورم کنسول رو با دکمه خاموش کنم ..
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
نقل قول:
نمیدونم مال بازیه یا کنسول های sony همه با این سری بازی مشکل دارن؟ ..
شما LT 1.91 داری؟نقل قول:
بازی Bodycount رو که میخوام اجراش کنم میخواد آپدیت کنه
چیکار کنم؟
اگه ندارید نباید آپدیت کنید...........
(توی تاپیک خود بازی و یکی دو صفحه قبل همین جا هم گفتم.)
دوست من این حرف رو دو سالی هست که من دارم هر از چند گاهی تکرار میکنم! ولی کو گوش شنوا !!نقل قول:
هیچ تنوع خاصی توی انجمن کنسول ها وجود نداره! بحث درست و درمون هم که میخوایم بکنیم رو سرمون خراب میشن و تهدید میکنن! خیلی ها از جمله منو شما دوست دارن این وضعیت نباشه! ولی چه میشه کرد!؟ همه انجمن ها دارن روز به روز پیشرفت میکنن ولی ما داریم پسرفت میکنیم! بعد هم که مدیر و ناظم و ... میگیم انجمن فلانه میگن واقعا!!؟ چه میشه گفت! کسی گوشش بدهکار نیست!!
یه سری هم که از ترس اخطار و بن و ... به روی خودشون نمیارنو خودشون رو زدن به خواب غفلت و هیچی نمیگن!
در این به نظر شما در این شرایط ما چیکار میتونیم کنیم!؟
جواب دادن به سوالات فوق تکراری فقط برای اینه که انجمن رو پا باشه! وگرنه ما خودمونم میدونیم فلان سوال تو 5 صفحه پیش 10 بار پرسیدن!!
سلام دوستان....بچه ها یه مشکل ....بازی fifa 11 واسه ی کنسول من خیلی تند هست...توی تنظیمات رو normal ولی توی بازی که میری از fast هم fast تره !!!!!
سلام دوستان, من یه ٣٦۰ اسلیم ٤ گیگ خریدم با گارانتی بانیان پرتو با یک سال بیمه ایران و کپی خور ٥۰۰ تومن خوب گرفتم ,
فقط یه سوال من نمیدونم lt 1.9. داره یا نه, فقط اینو بگم من بازیهای
Cal of juarez cartel. capitan americaa .deus x. خریدم بدون هیچ مشکلی بازی کردم الان میتونم بادی کانت هم بازی کنم یا نه. ,اون سه تارو وقتی میذاشتم تو درایو میگفت اپدیت میخام منم yes زدم ادامه دادم بعد این سه تارو اجرا کرد,,ولی بادی کانتو میگن ال تی میخاد......
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا من که فکر میکنم اخرین باری که توی این تاپیک یه مقداری فعال بودم بر میگرده به حدود دو سال پیش و دیروز بعد دو سال اولین پستم رو گذاشتم که شما لطف کردید و جواب دادین . امیدوارم پستم اسپم نبوده باشه
1. دوست عزیز ارکید برای گیم نت مدام باید دروایورش کار بکنه . و باعث خراب شدن درایور دستگاه میشه . منظور شما اینه که ارکید رو با یه دونه هارد بگیرم ؟ هارد چند بگیرم برای گیم نت؟
2 : اگه یه زمانی بخوام کینکت بگیرم روی ارکید نصب میشه؟
3:ببخشید منظورتون از برای کانتر نه چیه؟ یعنی برای بازی های دیگه شبکه میشه؟ و تفاوت شبکه شدنش با کامپیوتر چی هست؟
1 . نه عزیزم اینطور هم که فکر می کنی حساس نیست ممکنه در دراز مدت خراب شه!نقل قول:
2 . بله مشکلی نداره رو آرکید هم نصب میشه
3. منظورم خود کانتر بود ولی بازی های fps دیگه ای مثل cod شبکه میشن
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
بهترین راه همون report دادنهنقل قول:
ادمین ها رسیدگی می کنن نمونشم اکانت s-j.rz بود که به 24 ساعت نرسید بن کردن!
اگه استارتر عزیز که با اعتماد به نفس تمام تایتل تاپیک نوشته پست خوانده شود (که هیچ محتوای مفیدی هم نداره) هر از چند گاهی پست اول رو آپدیت کنه اطلاعاتی در رابطه با قیمت و فریمویر و آپدیت و .... خیلی چیز های دیگه که اینجا هر روز عنوان میشه رو بزاره مشکل بسیار کمتر میشه
یکی هم لطف کنه یه تعریف از وظایف ناظم انجمن به من بده که روشن شم!
ﺑﺎ ﻋﺮﺽ ﺳﻼ ﻡ.
ﻣﻦ ﺍﻃﻼ ﻋﺎﺕ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻧﺪﺍﺭﻡ.ﻭﻟﻲ ﻳﮑﻲ ﺍﺯ ﻓﺎﻣﻴﻼ ﻳﻪ xbox360 ﺩﺍﺷﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ.ﺳﻔﻴﺪ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺑﺰﺭﮔﺎ.ﻣﻴﮕﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﺭﻭ ﺟﻠﺪﺷﻮﻥ ﻧﻮﺷﺘﻪ free ﺭﻭﺵ ﺍﺟﺮﺍ ﻣﻴﺸﻦ.ﻗﻀﻴﻪ ﭼﻴﻪ؟ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻴﺪ
ریجن بازی ها به کنسول نمیخوره.روی
واسه همین اجرا نمیشه. شما ببین ریجن دستگاه چیه. روی جعبه دستگاه نوشته.
ﺟﻌﺒﺶ ﻧﻴﺴﺖ.ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺟﻮﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﻓﻬﻤﻴﺪ؟
نه دوست من این گزارش دادن ها به ادمین ها هیچ فایده ای نداره!!نقل قول:
مدیر و ناظرا بار ها به من گفتن بعد از تفکیک انجمن تمام این محدودیت و ها و تکرار ها حل میشه!! البته اگه تفکیکی در کار باشه! اگر هم باشه بعیده که شاهد تغییر آنچنانی باشیم! خدا میدونه این تفکیک قراره چه گلی به سر و روی هممون بزنه که همه مشکلاتبه وسیله اون حل میشه!؟
سامان هم (s-j.rz) به خاطر این موضوع تا جایی که من میدونم بن نشده!! چون حرفی اصلا ازین موضوع نزد ! تنها کسی که این مسائل رو همیشه بیان میکنه منم غیر از همکاری نکردن بقیه رو هم دلیلش رو قبلا گفتم !
ببین من اول قضیه رو میگم بعد راه چارهنقل قول:
مان چند جور ریجن داریم مثلا اگه بازی که میخری ریجنشpalباشه رو کنسولntscخونده نمیشه........
خب شما باید یه کاری کنید برید یه بازی بخرید وقتی میخرید حتما حتما یگسد ریجنشpalباشه حتما اینو بگید......بگیدfreeنباشهpalباشه اگه اجراشد ریجن کنسولpalهست و شما همه ی بازی های تو ایرانو میتونی اجرا کنی ولی اگه اجرا نشد کنسول شماntscهست و فقط باید بازیfreeیاntscبخرید همین....:10:
دوستان call of duty black ops روی 360 من اجرا نمی شه
باید فرمویر آپدیت کنم؟
برای آپدیت اسلیم
باید از همین آموزش استفاده کنیم:؟
در مورد داشبورد من چجوری بفهمم برای من کدوم نسخست؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
آخریش همینه:؟؟
و سوال سومکد:http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#expandoContent2
ترتیب نصب داشبورد و فرمویر مهمه؟!
اصلا می تونم داشبورد تنها رو بریزم ؟ همون لینک بالایی؟
سلام دوستان یه خبر خوب :31:
مثل اینکه همه ی مدل ها اسلیم و فت jtag شدن
منبع
راست و دروغشو نمی دونم دوستانی که زبانشون خوبه تایید کننکد:http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=442700
بستگی به نوع تلویزیون داره ! واسه دوستم وقتی میذاره رو Fast میشه Normal من !نقل قول:
اگه با بقبه بازی ها چنین مشکلی نداری به احتمال زیاد اشکال بازی هست !نقل قول:
ممنون دوست عزيز فقط اين jtag يعني چي ؟نقل قول:
آيا ربطي به هك شدن و راه هاي جديد داره ؟
دوست عزیز JTAG حرکتی هست که شما روی کنسول میزنی تا بتونی مثل PS3 که الان ه ک شده و برنامه هایی که مورد تایید سونی نیستند روش نصب میشه و اجرا میشه . روی xbox360 (همه مدل هاش به جز Xenon ) هم برنامه هایی که هکر ها نوشتند رو اجرا کنی. مثلاً برنامه ای بنویسن که بتونه بازی هارو از روی هارد اکسترنال مثل PS3 اجرا کنه. دقیقاً مثل PS3.نقل قول:
البته فعلاً یکسری مشکلات داره. برای اینکار به یک چیب نیاز هست. همچنین سرعت اجرای برنامه های نوشته شده تو xbox فعلاً خیلی پایین هست و گفتن بعضی هاش تا 1-2 دقیقه هم واسه اجرا طول کشیده.
اها در ضمن. JTAG=BAN :31:
:10:
Advantages of this ---- :
- All the 360 expect the Xenons will be compatible.
- It's unpatchable, in fact the CB is involved so early in the console boot process that it can't be revoked
Drawbacks:
- A chip is needed.
- The boot time varies and it can take up to a few minutes to run unsigned code.
- Even in the glitch we found is pretty reliable (25% success rate per try on average), it can take up to a few minutes to boot to unsigned code
برنامه های لازم و روشش هم پخش کردن فقط باید صبر کنیم تا چند نفر تست کنن......
خب به نظر میرسه که هکرها دارن یه انقلابی میکنن :
نقل قول:
GliGli released a new ---- to boot the Xbox360 into XeLL and thus run homebrew software on your console. It's is compatible with ALL dashboard version and ALL Slim and Fat (expect Xenon, Falcon support will follow later) models and is unpatchable via software updates by Microsoft.
خیلی دوست دارم بازی های میکرو رو روی ایکس باکس بازی بکنم! :31:کد:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=735015
اینم از مزایای JTag(:31:)
-Snes/nes/genesis/n64 etc Games
-Boot Xbox360 games from an external HDD, no disc required
-Free DLC
-Custom Dashboard
-Play any video files natively, not just avi/wmv
-region free
-Works on any dashboard, including Slim hardware
نقل قول:
روشش سخت افزار خاصي نياز داره ؟! كسي تست نكرده ؟!
زودتر بياد بريم گيرز ليك شده بزنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی-دو روزه ویدئو و روشش پخش شده........
من زیاد اهل هـــک و اینا نیستم ولی توی روشش گفته cpu clock رو پایین بیاریم که اگه اینطور باشه با یه چیپ hana میشه این کارو کرد.
اگه صفحه سیاه میشه بله......البته با ماس مالی کردنم شاید درست میشه ولی من کلا میگم آپدیت کنید برای همیشه راحت شیدنقل قول:
نه اون آموزش نوشته که واسه فت هست از اون آموزش نمیشه برای اسلیم استفاده کرد..
برای فهمیدن ورژن داشبرد یه همچین مسیری رو طی کنید:
system setting-console setting-system info
اون کدی که جلوdنوشته....
آخرین ورژن13599هست من به اون لینکی که شمادادید نتونستم برم سرعتم کنده خودتون چک کنید
ترتیب هم اینه:
اول فرم ور اصل بعد داشبرد13599بعدLT+1.91بله تنها میتونید داشبرد بریزید به جز یک اثتثنا اونم اینکه باید1.9یا1.91داشته باشید اگه نداشته باشید نباید با13146یا13599آپدیت کنید...
والسلام
مشکلی بود بپرسید
روشش سخت افزار خاصي نياز داره ؟! كسي تست نكرده ؟!
زودتر بياد بريم گيرز ليك شده بزنيم :31:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
این JTag دوباره سوژه میشه برای بالا رفتن قیمت XBOX ؟ (مثل هــک شدنش 3-4 ماه پیش)
گفتم صبر کنم بعد از تابستون بگیرم مثل اینکه بازم ممکنه بره بالا، نه؟
اوه free DLC خیلی باید حال بده:31:نقل قول:
حالا منظورش از free اینه که میتونیم فایل هاشو مجانی دانلود کنیم ( که بعید میدونم ) یا اینکه یکی دیگه که DL کرده ازش بگیریم Spoof کنیم؟
در ضمن یکی دیگه از مزایاش اینه که بچه هایی که Key درایوشون رو ندارن و زدن فیرم ویر درایوشونو پاک کردن و فعلاً بی استفاده شده xbox شون میتونن با این بیان اون KEY رو از تو mainboard بخونن و دوباره درایو رو راه بندازن:31:
نقل قول:
راستش بعید میدونم. چون همه مدلها JTAG میشن نه بعضی مدل ها. واسه همین رقابتی بین مدل های مختلف مثل وقتی که فقط 9504 کپی خور میشد بقیه نمیشدن ایجاد نمیشه. اگرم بالا ببرن فروش PS3 میره بالا چون کسی xbox نمیخره دیگه میره PS3 ارزون میخره:46:
البته از این فروشنده ها هیچی بعید نیست.