ممنون از پاسختون کامل و جامع بودنقل قول:
فقط ذکر یک نکنه رو مهم میدونم اونم اینکه در رابطه با این مشکل اگر ایران رو مستثتی کنیم در دیگر کشورها، اغلب کابران تا زمانیکه تلوزیون گارانتی داشته براشون برد رو سریعا عوض کردند و بعد از اتمام گاارنتی دیگه کاربر مونده و خودش! اگه سرچ کرده باشید بازار برد استوک برای این سری ها در خارج داغه داغه! حتی آموزش تعویض بردهای 3گانه پلاسماهای پاناسونیک ازین تاپیک به اون تاپیک ازین سایت به اون سایت دست به دست میشه!
در خارج یه عده توی مدت زمان گارانتیشون بنا به مصرف کمشون(ساعت کارکرد) دچار این مشکل نمیشند که تعدادشون هم کم نیست پس علت فشار نیاوردن بر این کمپانی میتونه همین باشه چون بعد از اتمام گارانتی دیگه همه چیز از جیب مشتری هست...و کمپانی هم دیگه خیلی راحت زیر بار نمیره
در یه مورد که نقل کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید پست 5262، طرف Vt50 داشته که هیچ جوره درست نشده و آخر سر گارانتی یدونه VT60 بهش داده، حالا این VT60 هم که مدل 2013 است ظاهرا مشکل داره، لکه های رنگی! آخرین موردی که نقل کرده بودم چند صفحه قبل این بود:
I am from Italy and I'm in the same situation: 50VT60 with 1300 hours with red tint (or "blob") in the middle of the screen (and barely green on sides) clearly visible in EPG and update screen.
Honestly speaking during normal content is barely visible but I know it's there and if I look for it, I can often find it.
Already called a Panasonic CAT but the "technician" come out to my home was not even able to see the "red blob" during the update screen
اون Same situation حکایت اون تاپیکه که همه دچار این مشکل شدند...
به هر حال خبر خوبی بود اینکه تولید پلاسماهای پاناسونیک متوقف شد. من خودم VT30 دارم و تصویرش رو با هیچی عوض نمیکنم اما همین تلوزیون 2هفته خونه منو سوت و کور و اعصابم رو بهم ریخت و 500 خرده ای هم خرج روی دستم گذاشت و کلی رفت آمد بین شهر محل سکونتم و مرکز استان ! تلوزیونی که به اعتبار برندش و بنچ مارکهاش، زمان ارزانی دلار حدود 3میلیون بابتش پول دادم....
من فکر میکنم بازار رقابت و ارائه کیفیت برتر تصویر و زمان محدود برای عقب نیوفتادن از رقبا باعث شده یه سری مسائل از جمله مهندسی دقیق و تست های سنگین و حساب شده قبل از ریلیز فدای جلو بودن در بازار شه...