سلام به همه
اقا مهدی هدیه دوستان رو یواش یواش اماده کن که فردا اخرین روز شما خواهد بود .
ممنون
بهروز
صندلی نشین جدید فردا عصر معرفی میشه
Printable View
سلام به همه
اقا مهدی هدیه دوستان رو یواش یواش اماده کن که فردا اخرین روز شما خواهد بود .
ممنون
بهروز
صندلی نشین جدید فردا عصر معرفی میشه
امروز عربي داشتيما!!!اينم 20 ميشم...
آفرین پسر خوب!!!:10:
1- به نظرت من با رم 128 بايد چيكار كنم؟؟!!
برو یه دفعه یه گیگ بگیر!! چون 512 هم دیگه به درد نمیخوره
2-مثل اينكه ياد بچگي هات افتادي با انتخاب اين اواتار!!!؟
جدی میگی؟؟؟ خوب شاید هنوز در دوران بچگی سیر میکنم:8:
3-چرا بعضي ها زورشون مياد نمازشون بخونن؟؟؟
(میخوای مارا وارد حاشیه کنی؟؟) خوب شاید تنبلیشون میشه!! شاید اصلا اعتقاد ندارن!!
4-بهترين سايتي كه تا حالا رفتي؟
شاید فکر کنی دارم دروغ میگم ولی همین انجمن پی سی ورلد برای من بهترین انجمن (و سایت) بوده چون واقعا چیزای زیادی اینجا یاد گرفتم
سلام . چطوری داش مهدی واعظی
سلام .. ممنون!! ولی کی گفته فامیلی من واعظی هستش؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم فولدرایی که تو درایو e داری بنویس
3gp clip
CCICA
clips
damad divoone
Darinoos
Ekhrajiha
F.E.A.R
FDA
fifa
Magic
music
New Folder
PARS TRANSLATOR 2.5
ببخشید که این فولدرها هیچ ارتباطی به هم ندارن!!!(اینم از مشکلات کمبود فضای هارد هستش)
اسم 3 تا از سایتهایی که تو fav داری بنویس
p30world
pcseven
اسم ایکونایی که رو دسکتاپت داری بنویس
My Documents
My Computer
Internet Explorer
Microsoft Outlook
ACDSee 8
Adobe Reader 7.0
Babylon
Dorj Version 3.0
GOM Player
Moin Dictionary 84
Mozilla Firefox
Nero StartSmart
Quick Smile
??????????????
Yahoo! Messenger
Padideh ver.8
ParsTran25
Zekr
Miracle C Workbench
Narcis Dictionary 5
System Mechanic Professional 6
شدت عصبانیت تو درباره سوال زیر با 5 اسمایل متفاوت نشون بده
مطالعه میکنی ؟ چه کتابایی می خونی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتو راجع به آدمای زیر بنویس
دورو : از جمله کسانی هستن که من ازشون خیلی متنفر هستم
دروغگو : هیچوقت نمیشه به حرفاشون اعتماد کرد
عصبی : چه جالب دقیقا مثل خود من هستن
بی احساس : از این گونه افراد هم زیاد خوشم نمیاد
تنبل : اینم یه جورایی مثل خود منه!!!
کلماتی بگو که با پس و پیش کردنشون معنی متفات بدن
مثل : کلید سوالات و سوالات کلیدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون اینکه به پروفایلت نگاه کنی بگو تا حالا چند تا تاپیک زدی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا تو کدوم انجمن اصلا پست ندادی ؟
انجمن موسیقی-------فیلم-----ماهواره------اخبار و.....
چه سوالایی ازت بپرسن صندلی داغ میشه ؟
سوالاتی که نتونم جواب بدم!!! ولی چون کلا تعدا سوالات خیلی کمه !! تا میاد یه نموره صندلی داغ بشه دوباره یخ میکنه:13:
بهترین سوالی که ازت شده تا امروز کدوم بود ؟ سوال و کپی کن .
سوالات همه خوب بودن
با توجه به سوالاتم بگو من چند سالمه ؟
فکر کنم 16 سالت باید باشه
با توجه به آواتارم و امضام بگو شخصیت من چیجوریه ؟
بچه خوبی هستی!!! :40:
تا بعد ...:27:
منتظرم
[/QUOTE]
ممنون بهروز جاننقل قول:
هدیه کاملا امده هستش فردا میزارم
فقط میمونه این امضا که هنوز فرصت نکردم برم سراغش:13: :41:
1- !!
برو یه دفعه یه گیگ بگیر!! چون 512 هم دیگه به درد نمیخوره
[/B][/QUOTE]
پولش بده بگيرم...!!1
سلام آقا مهدی گل،
- تا حالا با 5000 تومانی خرید کردی؟ چرا 5000 تومانی؟ مگه 4000 تومانی چشه؟
- فکر میکنی این آقای boy Iran انقدر میاد تو P30 بالاخره یه روز نمی خوره به پیسی؟
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دلت برای اونی که زیر پوتینه میسوزه؟
- تو برای، آنکه ایران، خانه خوبان شود، چه خطرها کرده ای؟
- با توجه به شناخت نسبی که داری، کدوم یک از خانم های عضو پی سی رو برای همسری مناسب میدونی؟ فقط حرف اول نام کاربریش رو بگو. بقیه اش با من!
- نظرت رو راجع به اینا نگو:
Kolang
Beel
Aftabeh_shekaste- می دونستی DJ Ghorboon-Ali که نیروی انتظامی هفته پیش گرفتش، شوهر سابق DJ Kokab بود و الآن دو تا بچه یتیم داره؟
- الآن دمای صندلی چند درجه است؟
- فکر می کنی بالاخره منم یه روزی صندلی نشین میشم؟:21:
- در خبرها آمده بود، پلیس ایران یه کارگر افغانی رو از بالای ساختمون پرت کرد پایین و طرف پس از مدتی مرد. نظر خود را با یک اسمایلی بیان کن.
- به نظرت مدل موهای من چه طوریه؟ اصلاً کلاً من رو با چندتا اسمایلی توصیف کن ببینم.
- چطوره یه قانون تصویب بشه کلاً خانوما رو از رفتن به دانشگاه محروم کنه بشینن تو خونه کهنه بچه بشورن؟
- فکر می کنی 4 سال دیگه چند درصد اعضای پی سی که الآن می شناسی هنوز اینجا فعال باشن؟ آیا اون موقع اصلاً پی سی ورلدی وجود داره؟
- از 0 تا 13، به سوالای من چه نمره ای میدی؟
- فکر می کنی چه نیرویی باعث شده من ساعت 5 صبح روز جمعه بیام ازت سوال بپرسم؟
- بالاخره برات فال حافظ با کیفیت بالا بگیرم یا نه؟
خیلی مخلصیم. بابت اون قضیه هم ممنون. دمت قیژژژژژژژژژژژ
ارادتمند :11:
ای کلک به بچه مردم چیکار داری :27:نقل قول:
فکر میکنی این آقای boy Iran انقدر میاد تو P30 بالاخره یه روز نمی خوره به پیسی؟
سلام آقا مهدی گل،
- سلام بر آقا امیر گل
- تا حالا با 5000 تومانی خرید کردی؟ چرا 5000 تومانی؟ مگه 4000 تومانی چشه؟
خوب 4000 تومانی به اندازه 1000 تومان کمتر از 5000 تومانی هستش!!! خوب میدونی با 1000 تومان میشه چنتا قاقالیچه خرید؟:31:- فکر میکنی این آقای boy Iran انقدر میاد تو P30 بالاخره یه روز نمی خوره به پیسی؟
فکر کنم با سر بخوره به پیسی!!:31:- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دلت برای اونی که زیر پوتینه میسوزه؟
این بدبختو چرا اینطوری دارن میزننش؟؟؟حالا هر خلافی هم کرده فکر نکنم این طرز رفتار درست باشه:41:- تو برای، آنکه ایران، خانه خوبان شود، چه خطرها کرده ای؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:- با توجه به شناخت نسبی که داری، کدوم یک از خانم های عضو پی سی رو برای همسری مناسب میدونی؟ فقط حرف اول نام کاربریش رو بگو. بقیه اش با من!
ها؟؟؟ چی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- نظرت رو راجع به اینا نگو:
Kolang
Beel
Aftabeh_shekaste
من فقط جناب کلنگ را تا به حال ملاقات کردم!!! خیلی هم بهشون زحمت دادم و ایشون هم خیلی به بنده در زمینه موبایل کمک کردن دستشون ، خامه شکلاتی ایشالا:31: )هرچند که گفتی نظر نگو ولی دلم نیومد چیزی نگم)
- می دونستی DJ Ghorboon-Ali که نیروی انتظامی هفته پیش گرفتش، شوهر سابق DJ Kokab بود و الآن دو تا بچه یتیم داره؟
من اصلا اینی که گفتی را نمیشناسم چه برسه بخوام خبراشو دنبال کنم:41: :31:- الآن دمای صندلی چند درجه است؟
فکر کنم 43.67 !!!!درجه سانتیگراد:31:- فکر می کنی بالاخره منم یه روزی صندلی نشین میشم؟:21:
شما بنشین!! مطمئن باش حتما از خجالتت در میام!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- در خبرها آمده بود، پلیس ایران یه کارگر افغانی رو از بالای ساختمون پرت کرد پایین و طرف پس از مدتی مرد. نظر خود را با یک اسمایلی بیان کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- به نظرت مدل موهای من چه طوریه؟ اصلاً کلاً من رو با چندتا اسمایلی توصیف کن ببینم.
موهات خیلی بلنده!!!(مدل دم اسبی بستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- چطوره یه قانون تصویب بشه کلاً خانوما رو از رفتن به دانشگاه محروم کنه بشینن تو خونه کهنه بچه بشورن؟
نه زیاد خوب نیست!! بالاخره رشتههایی هستش که بیشتر به درد خانوما میخوره و اونا تو اوون رشتهها موفقتر هستن!! به نظر من یه قانون بشه که رشتههای آقایون و خانوما از هم جدا بشن!!مثلا یه خانوم رشتهای مثل مکانیک به چه دردش میخوره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- فکر می کنی 4 سال دیگه چند درصد اعضای پی سی که الآن می شناسی هنوز اینجا فعال باشن؟ آیا اون موقع اصلاً پی سی ورلدی وجود داره؟
تا چهار سال دیگه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نمیکنم بیشتر از 2-3 نفر بیشتر بمونن!!(اصلا معلوم نیست که من باشم یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- از 0 تا 13، به سوالای من چه نمره ای میدی؟
7.25 (قبول شدی دیگه بسته!:21: )- فکر می کنی چه نیرویی باعث شده من ساعت 5 صبح روز جمعه بیام ازت سوال بپرسم؟
لابد منو خیلی دوست داری دیگه:10:- بالاخره برات فال حافظ با کیفیت بالا بگیرم یا نه؟
حتما بگیر !!این سعید که سرش شلوغه فکر نکنم اصلا فرصت کنه بیاد اینجا:41:
خیلی مخلصیم. بابت اون قضیه هم ممنون. دمت قیژژژژژژژژژژژ
خواهش میکنیم عزیز!! دم شا هم ویژژژژژژژژژژژژژژژ:31:
ارادتمند :11:
ما بیشتر:31: :11:
ما نمیتونیم یه دقیقه پشت سرت غیبت کنیم؟؟؟؟؟:31:نقل قول:
جون داداش مهدی سرعت عمل رو میبینی :27:نقل قول:
پرو بازی در 3 ثانیه :27: