دیشب حدود ساعت 2 هم واسه من قطع شده بود(کرج)
Printable View
دیشب حدود ساعت 2 هم واسه من قطع شده بود(کرج)
دوستان من الان چند روز پيش 27000 تومان ريختم به حساب ايارنسل بعد يه بسته 1 گيگ شارژ كردم ديروز ديدم كه يكدفعه قطع شد و غلامت تعجب زرد اومد رو وايرلس بعد سايت رو باز كردم نياورد كه اعتبار شما تموم شده حالا نميدونم ايارنل قطع شده يا تموم شده؟؟؟ از كجا بدونم اعتبار تموم شده يا نه؟ كجاش ميزنه؟ از كجا بدونم چند تا بسته افزايشي تو 1 ماه خريدم؟؟؟ آخه طراحي اين پنل كاري داره براشون ايتم هاي مورد نياز رو قررا بدن با محيط ساده. در ضمن تو عكس نگاه كنيد حساب من 13 هزار تومان پول توشه اگه بسته افزايشي تموم به مگه نبايد قطع بشه همينطور از پول حساب استفاده نكنه؟؟؟ الان پول شارژ ماه بعد رو استفاده كرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من با اينترنت 3 مگابيت محل كارم ميخوام يه پست بزارم 100 دفعه ريفرش كردم كلا وضع اينترنت كلي خرابه و نسبت به adsl وايمكس قطعي نداشته اين مدت
همه جاي دنيا با اينترنت 3 جي و 4 جي استفاده ميكنند و بهترين امكانات و سرعت رو دارند ما هنوز اندرخم يه كوچه هستيم و ادعاي دولت الكترونيك هم ميكنيم. ببين چيه كه وايمكس كه از دور خارج شده براي ما شده اينترنت پيشرفته با هزينه گزاف بعد ADSL كه ديگه فسيل شده هنوز استفاده ميكنيم. وقتي يه سيم كارت داشته باشي كه سرعت واقعي ارائه بده چه نيازي به اينترنت وايمكس و adsl و غيره هستش؟؟؟
سلامنقل قول:
یه سری به این جا بزن
sibesabzit.com
88310453
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
sibesabzit.comنقل قول:
88310453
اشتراک 1به 4 با سرعت بالاوقیمت های مناسب
من خودم ایرانسل داشتم ولی خیلی اذیت کرد الان اومدم مبین نت .نسبتا بهتره
مشکل ما انحصار گرایی هست وقتی که مجوز به همراه اول و ایرانسل نمیدن برای دادن سرویس 3G وقتی سرعت بالا رو به همه کسی نمیدن و باید خودمون رو بکشیم تا بتونیم بگیریم با این قیمت های بالا اما سرعت های بالا 2مگ رو به شرکت های دولتی و . . . میدن وقتی به خاطر تامین اینترنت پاک خیلی از سایت ها فی+تر هستن اما هیچ مشکلی استفاده ازشون نداره اما یه سری سایت دیگه(...) فیلتر نیستن:19:نقل قول:
bebin azizam aval ke shomare 09679نقل قول:
dovom inke kheyli munde be pusheshe mobin berese
sevom inke alan kheylia hastan ke irancell o be mobin tabdil mikonan
دوستان یکی میتونه به من بگه دلیل اینکه حدود یک هفته هست پینگ ارانسل اینقد رفته بالا بابا یه پیج نمیشه باز کرد
پینگ تا 11:30 صبح خوب است...بعد میره رو 700-900 زنگ زدم 707 اپراتور میگه جای مودم را عوض کن در حالی که سیگنال من فول است...مردم را خر فرض کردن اگه درست نشد قطعش می کنم...:2:
دوستان مبین نت 2تا ضعف بزرگ داره:
1. پوشش تهران کامل نیست.
2. تعداد BTS که گذاشته خیلی کمه و اگر از شانس شما تو منطقه ای باشید که بوزر زیاد باشه و BTS اون منطقه شلوغ باشه دیگه اونوقت هستش که پشیمون می شوید.
((ولی این نکته رو هم بگم اگر تو منطقه ای باشد که آنتن دهی خوبی داشته باشید و BTS خلوت باشه، بسیار عالی است))
براي من ديشب حدود ساعت 2 آنتن رفت و تا ساعت 3 كه بيدار بودم هم نيومد. من نميدونم يعني چي همين طور بي هوا قطع ميكنن؟ بابا ملت با اين اينرنت كار دارن براي همين هم پولشو دادن. اگه همين رو تونستن بفهمن درسته!نقل قول:
آرزو به دلمون موند يه ماه اين ايرانسل بدون قطعي باشه.
تا اطلاع ثانوی از ایرانسل وایمکس نگیرید...