دوستان میشه در باره اصطلاح hi fi و mini hifi یه توضیح مختصر بدین ؟
Printable View
دوستان میشه در باره اصطلاح hi fi و mini hifi یه توضیح مختصر بدین ؟
با هاش کار کردم گیرنده بدی نیست اینکه میگن سرعت تعویض کاتال هاش خیلی سریع، نه اینطوری نیست معمولی و مثل بقیه گیرنده هاست ، ولی به نطر من شما که داری هزینه میکنی یه جنسی بخر که خدماتش هم خوب باشه. ایکس ویژن مدل 343 گیرنده خوبیه و گارانتی مادیران هم هست. البته دنای هم گارانتی داره ولی شرکتیه !!!نقل قول:
hifi مخفف کلمهنقل قول:High fidelity هست که به معنی وفاداری زیاد به سورس اصلی هستش.یعنی یه سیستم hifi بستگی به تواناییش خصوصیات سیگنال اصلی رو حفظ می کنه.:20:
مینی های فای هم یعنی نصف تعریف بالا:31:
HITBOY گرامی ،نقل قول:
من خودم گیرنده دیجیتال دنای دارم و واقعا به دلیل مشکلاتش کلافه ام کرده ، شما خودت میتونی تو همین پی سی ورد یه سرچ کنی ( بزن مشکل گیرنده دنای ) ببین چندتا پست برات میاره . تو اون فاصله زمانی به دلیل آشنا نبودنم با X.VISION رفتم دنای خریدم . که با همون هزینه میتونستم یکی از مدل های X.vision رو بخرم.
سلام.
سینمای خانگی سونی تو رنج قیمت 600 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید؟ چه امکاناتی داره ؟ ورودی خروجی ها ؟ چه فرمت های رو ساپورت میکنه ؟ هر سینمای خانگی یک عدد ساب ووفر داره اگر بخواین 2تا ساب ووفر داشته باشه امکانش هست؟
ممنون
من خودم سه ماهی هست گیرنده Lumexy LE-1009 دارم کلا ازش راضیم. امکاناتش خیلی خوبه گیرنده اش توی تهران با آنتن رومیزی هم جواب داده. اما مشکلی که داره و تو تاپیکشم گفتم صداشه.
صدا نسبت به تلویزیون معمولی (آنالوگ بدون گیرنده دیجیتال) یه مقدار فرق داره و کیفیتش پایینتره و به نظرم تا حدی بمه ولی نه خیلی. البته من با کابل معمولی امتحان کردم نه HDMI.
می خواستم بدونم دوستان می تونن یه مقایسه ای بکنن صدای گیرندشونو با صدای تلویزیون معمولی و نتیجه رو بگن؟ (اگه هر دو روی یک کانال باشن تفاوت کاملا معلومه)
ممنون :)
رفیق توی این قیمت فکر کنم dav-sz1000w سونی خوب باشه . اکثر فورمت های صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه . ورودی خروجی بستگی به کاری که میخوایی انجاب بدی داره ولی تعدادش خیلی کمه . فک نمیکنم بتونی ساب رو اضافه کنی چون از نزدیک این سیستم رو ندیدم ولی شاید هم بتونی .نقل قول:
سلام دوستان بلاخره ما هم مجبور شدیم به اجبار به خاطر جمع آوری ماهواره و جریمه 800 تومانی جز خریداران گیرنده دیجیتال بشیم.
من سه مدل انتخاب کردم اگه ممکن هست دوستان نظر خودشون رو بگن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اينم از سيستم من
البته فعلاً همينجوری سر پا کردم و به مرور جای بلندگو ها رو ست ميکنم
آی کلاس که یه مدل تقلبی است و ارتباطی با گیرنده ستلایت ندارهنقل قول:
فراسو هم به خوبی اکس ویژن نیست! از بین سه شما اکس ویژن بهترین است.
فقط یک نکته و آن این که برای تماشای فیلم از روی فلش، تمامی فرمت های صوتی پشتیبانی نمی شه و بایستی تبدیل کرد.