شاید نویز خطتون بالاست.نقل قول:
اونجوری نیست که کابل برق باعث قطعی بشه.
مخابرات 128 نامحدود میده 10000 تومان.نقل قول:
Printable View
شاید نویز خطتون بالاست.نقل قول:
اونجوری نیست که کابل برق باعث قطعی بشه.
مخابرات 128 نامحدود میده 10000 تومان.نقل قول:
1- بهش بگو وقتی تو اینترنت هستش ، یه زنگ بزنه شاتل ، میزان نویز خطش رو از پشتیبانی بپرسه. ببینیم چقدر نویر داره؟نقل قول:
2- شاید مشکل از مودمه . ببین میتونه چند روزی با یه مودم دیگه تست کنه؟
فکر کنم لینک شما مشکل داره:10:نقل قول:
سالمه ، 1نفر هم DL کرده!نقل قول:
مگه بال داشت که بپره؟نقل قول:
دیگه کار شما نیست یا باید بفرستی گارانتی یا باید یک مودم دیگه بگیری.
Firmware چیه ؟
ممنون !!
سلام
من مودم ZTE ZXDSL 831 دارم و می خوام یک کانکشن بسازم که همیشه ON باشه و می خوام MTU مدمم رو هم ببرم بالای 1400 چون برای xbox live لازم دارم اگه کسی تونست کمک کنه و بگه باید چیکار کنم(دقیق و مرحله به مرحله)
ممنون
در کل مرسینقل قول:
گارانتی که نداره...پس میریم تو کار یه مورم دیگه
آی شاتل بمیری که یه مودم گذاشتی رو دست ما
سلام
نقل قول:به شاتل بدبخت چی کار داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به ورژن مودم دقت کردین که V3 هستش یا V4 یا V5 ؟ اگه ورژن مودم با Firmware یکسان نباشه این طوری میشه و غالباٌ مودم مرخص !!!
البته یکی از دوستان همین مشکل واسش پیش اومد (چند صفحه قبل تر) و بجای ورژن 1 ورژن 5 رو نصب کرده بودن. با این تفاوت مه مودم بالا اومده بود و به نت هم وصل شده بود و تنها تو تنظیمات بجای مدل 8811 یه مدل دیگه نوشته شده. من واسه ایشون یه ایمیل به TP-LINK زدم که راه جوابشون رو تو پست زیر می تونی ببینی.
.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4782502&postcount=6708
-------------
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی محسن جان.نقل قول:
-------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
نرم افزار داخلی مودم (مثل ویندوز در کامپیوترها) که هر چند وقت یکبار سازنده ها باگ ها و مشکلاتشون رو رفع میکنن و ورژن های جدید رو رو سایتشون میذارن.نقل قول:
فقط خواهشاٌ دقت کنید که Firmware مربوط به مودم خودتون رو دانلود و نصب کنید. بسیاری از مدل ها در چند ورژن ارائه شدن که Firmwareهاشون باهم فرق میکنه
منظورتون ماهي 100 هزار تومننقل قول:
مگه اينجا در مورد ADSL صحبت نمي كنيد اسمشم خريد مودم نصب مودو .. :11:نقل قول:
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی محسن جان. :21: