آقا تنظیماتی هست که بگه با وصل شدن سیستم به اینترنت، مسنجر خودکار اجرا و یا ساین آن بشه ؟
Printable View
آقا تنظیماتی هست که بگه با وصل شدن سیستم به اینترنت، مسنجر خودکار اجرا و یا ساین آن بشه ؟
نقل قول:
یاهو مسنجر وقتی تو system try باشه و شما هم تیک گزینه Sign in to yahoo messenger automatically رو بزنید فکر میکنم کفایت کنه
برنامه یا پلاگ اینی هست که با اون بشه تعیین کرد اگر یک دقیقه بعد از اومدن پیام جوابی داده نشه به طور خودکار یک پیام به طرف ارسال کنه ؟
نقل قول:
یکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته روی ورژن های جدید یاهو مسنجر تست نشده که جواب میده یا نه چون خود نرم افزار مربوط میشه به سال 2005
آره، من ورژن آخر رو دارم. روی گزینه configure که کلیک میکنم چیزی باز نمیشه و برنامه هم هنگ میکنه.نقل قول:
راه دیگه ای نیست ؟
برنامه های دیگه ای هم دیدم که البته فقط پاسخ خودکار میدند، یعنی باید برنامه رو فعال کنی از اون لحظه به بعد، پیام ها خودکار جواب داده میشند.
من قابلیتی رو میخوام که اگر یک دفعه از سر سیستم بلند شدیم و یادمون رفت یا نشد که برگردیم، به اون برنامه بسپریم که مثلا اگر پیامی تا مثلا 3 دقیقه جواب داده نشد خودش یک پیغام بفرسته تا طرف بی جواب نمونه.
من فک میکردم تو این سایت با این همه ادعا و هیاهو به سوال اعضاش جواب میده . نمیدونستم که فقط یه چت روم واسه "ناظر انجمن " و " اعضای فعال !!!" هست.
واقعا" متاسفم واسه خودم که راجع به این سایت جور دیگه فک میکردم.:41:
بای
اینجا سایت نیست، انجمن هست و کسی موظف به پاسخگویی نیست و خود کاربر های سایت هستند که به هم جواب میدند و اگر سوالی جواب داده نشه به این خاطر بوده که کسی جوابی براش نداشته.نقل قول:
ضمنا جزو بهترین انجمن های ایران هم هست به لحاظ تعداد کاربر های اکتیو.
سلام
من یاهوم 8.1 هست و نصبش کردم منتها یه مشکلی هست اینکه هر موقع وارد چت روم میشم یه دفعه یاهو هنگ می کنه و پیغام end task میاد و مجبور میشم کلا ببندم برنامه رو
مشکل از چیه؟
ورژن های بالاتر رو نصب کردم این مشکل وجود نداشت.
با ایدیهای دیگه هم امتحان کردم همینطور بود.
ویندوزمم سون سرویس پک 1 هست.
دوستان جدیدا به مشکل عجیبی برخوردم که تقاضا دارم من رو از راهنماییتون بی نصیب نزارین (ممنون) :
روی لب تاب ویندوز xp و vista دارم قبلا مشکلی نبود اما حالا بعد از 3 ماه اومدم برم چت روم که دیدم توی xp وارد یاهو مسنجر میشم اما به هرکی میخوام pm بدم روی send که میزنم چیزی برای نمیره !!! سفیده !! ضمنا وارد رومها هم نمیتونم بشم ! چندتا ورژن مختلف یاهو رو نصب کردم اما درست نشد تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم !!
توی ویندوز ویستا هم این مشکل وجود نداره اما مشکلی که هست اینه که تا کسی توی add list نباشه pm هام به دستش نمیرسه و حتما باید طرف رو اول add کرد تا باش چت کرد !!
خواااااهشا اگه میدونید این 2 تا مشکل رو کمک کنید حل بشه یه دنیا ممنون