پژو رو نقد نمی گیرم! از این دو سه ودیعه ای ها میگیرم! موعد تحویلشم دو ودیعه ای اردیبهشت و خرداد 91 هست! سه ودیعه ای هم تیر یا شهریور یا آبان 91 هست. احتمالا دو ودیعه ای ثبت نام کنم.نقل قول:
پژو رو نقد نمی گیرم! از این دو سه ودیعه ای ها میگیرم! موعد تحویلشم دو ودیعه ای اردیبهشت و خرداد 91 هست! سه ودیعه ای هم تیر یا شهریور یا آبان 91 هست. احتمالا دو ودیعه ای ثبت نام کنم.نقل قول:
نقل قول:
ok پس همون گزینه هایی که گفتم خوبن.میتونی انتخاب کنی
سلام
بهترین شاسی بلند موجود تو بازار ایران چیه؟
بسته به جیب شما داره دوست من . اما بهترین شاسی بلندانقل قول:
بی ام دبلیو ایکس 6
پور-ش کاین 2012
لکسوس
تویوتا لندکروز
تویوتا پرادو
و ...
به ترتیب قیمت و کیفیت ( مخصوصا کاین خدای کیفیت هست و جزو ماشین های سوپرلوکس محسوب میشه )
دوستان ایرانخودرو تحویل فوری داره؟
قصد خرید 206 صفر تیپ 5 داریم.خواستم بپرسم نمایندگی نقدی تحویل فوری داره یا نه؟!
ممنون
نقل قول:
باید به نمایندگی ها بری و بپرسی اگر امانی داشته باشن بهت میدن اگه نه که طبق قوانین فروش شرکت
30 روزه یا 45 روزه
تیپ 5 که فکر نکنم تحویل فوری داشته باشن.
کمترین موعد تحویل 15 روزس که فکر می کنم سمند باید باشه یا پژو 405
خاک تو سر ایران...:47:
اخه تا کی باید این ماشینای...شده رو تحمل کنیم،خجالت هم خوب چیزیه والا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز داره یه ماشین جدید میاد تو اروپا اونوقت تو ایران هر روز داره قیمت پراید و 405 و... میره بالا(البته تا یادم نرفته بگم که کیفیتشون هم میاد پایین)!:2:
ما ایرانیا چه قدر بدبختیم خدا میدونه!!!:41:
نقل قول:نقل قول:
رفتم پرسیدم.میگن تیپ 2 فوری تحویل داریم :41: چرا تیپ 5 نه؟
خوب دوستان راهکار بدید.تیپ 5 در حد صفر از کجا بخریم که مطمئن باشه؟ این روزا همه کلاغ رو رنگ میکنن جای قناری میفروشن :31:
دوست عزیز ایران نه و سایپا و ایرانخودرو. فرمایش شما در مورد شرکتا درست اما به فکر بالا بردن فرهنگتون باشید تا باره دیگه لنگیدن یه شرکتو به حساب کشورش تشخیص ندیدنقل قول: