اصلا محدودیتی نداره عزیزنقل قول:
همیشه 24 ساعت سرعت اسمی سرویس رو به شما میــده
Printable View
اصلا محدودیتی نداره عزیزنقل قول:
همیشه 24 ساعت سرعت اسمی سرویس رو به شما میــده
نمایندگی اهواز کجاستتتتتت :n19:
تو سایت فن آوا برو آدرس همه نماینده هاش هسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما چطور هنوز روی لقمان هستی ؟ به من گفتن که تمام کربرا رو منتقل کردیم ولی برای اسنکه به کاربرا توضیح بدیم 1 هفته نامحدود 256 اوکی کردیم بعدش قطع میشه و منتقل میشید اونجا و هزینه جدید را باید بدید . شما برو تو سایت فن آوا تو ورود کاربرا اونجا یوزر و پس رو بزن اگه اومد که شما هم منتقل شدیدنقل قول:
دوست عزیز seetherali الان هم زنگ زدم به لقمان گفت ما نمایندگی فن آوا هستید ولی منتقل نمیشید اون شرکت روی همین لقمان میمونید ولی داریم غیر سیستم میدیم برای همین سرویس همه رو روی 256 نامحدود اوکی کردیم هر موقع درست شد مثل سابق میتونید سرویس انتخابی رو بگیرید
اره منتقل شدم ولی روی همون 256 نامحدود لقمان بودم. امروز منتقل شدم و طرح 3 گیگ 1 مگ رو فعال کردم , الان چند ساعته دارم استفاده میکنم بد نیست ولی پینگش خوب نیست توی ویندوز که میگیرمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما هم با چیز پی ان مشکل دارین ؟ من یه دو سه ماهه مشکل پیدا کردم هی چیز پی ان بعد از چند دقیقه قط میشه و باید سرور رو عوض کنید کسی میدونه چیکا کنم رفیقم پارس انلاین داره این مشکلو با چیز پی ان یکسان نداره :-|
فکر نکنم ربطی به فن اوا داشته باشهنقل قول:
من پارس انلاین دارم همین مشکلو داشتم ، از یه جا دیگه (کریو) گرفتم دیگه قعطی نداره
وإلا من از يكي دو جا گرفتم فرقي نداشته برام قطع ميشن :-|
شما سرویس 1 مگ با دانلود شبانه رو گرفتید ؟ سرعت توی روز و شبانه روی چنده ؟ لطفا تست کن بهم خبر بده اخه منم میخوام این سرویس رو بگیرم اگر خوب نیست که برم یه شرکت دیگه ممنوننقل قول: