دوست گلم ما چیزی به عنوان اصل یا فرع نداریم که !!!نقل قول:
همه رو چین میزنه !!
دوست گلم ما چیزی به عنوان اصل یا فرع نداریم که !!!نقل قول:
همه رو چین میزنه !!
دوستان كسي ميدونه بجز چين ديگه توي كجا توليد ميشه? يعني واسه اروپا و آمريكا هم چين ميزنه?
دوست عزیز میشه بگی شما از کجا قیمت گرفتی؟؟؟ بعد این قیمت ها برای برد جاسپر بود یا نه؟نقل قول:
واسه تمام نقاطی که سفارش میشه رو فقط چین تولید میکنه .نقل قول:
چون عزیز دل برادر اگه قرار باشه دستگاه با چند کیفیت مختلف تولید بشه که خیلی به ضرر ماکروسافت خواهد بود.
الان در حال حاظر کارخانه ی تولیدات اکثر شرکتها ی الکترونیکی با نظارت خود مهندسین شرکت در چین در حال فعالیت هستند.
به احتما خیلی زیاد قیمت 350 تومن برای Elite مربوط به بورد Falcon میشه و قیمت 430 تومن مربوط به جاسپر که واقعا گرونه حالا هر رنگی که میخواد باشه !!!نقل قول:
Elite یعنی مشکی!!
سلام دوستان
دیدم کم کم قیمت پرمیوم جاسپر داره میره بالا ! تصمیم گرفتم امروز یک پرمیمو جاسپر از فتحی گرفتم که با تی باکس برام میفرسته که ان شالله به گفته خودش فردا دستم میرسه!
ممنون از همه ی دوستان عزیز از جمله samgun عزیز
این مجید شامی هم که مشخص نیست کی بخواد پولمون رو بده!
ان شاالله فردا سوال هایی که واسم پیش اومد رو ازتون میپرسم!
خیلی ممنون
مبارکت باشه .
ایشالا حالشو ببری !!!
ما در خدمتیم هر سوالی داشتی بیا :46:
منم با تحقیقاتی که کردم تصمیم گرفتم پرمیوم جاسپر رو بگیرم با اینگه پول الیت رو دارم که بخرم ولی میگن پریموم جاسپر کمتر سه چراغه میشه اگه کسی هست که در این زمینه راهنمایی کنه لطفا بگه. یه سوال \ پریموم 120gb وجود داره؟
دوستان عزیز کسی نیست که بتونه به من کمک کنه؟
وقتی آپدیتش کردم، ریستارت که کرد، وقتی بالا اومد تصویرش هاله داشت، به قولی دوخطی شد. پس قاعدتا مشکل کابل نیست چون تا قبلش درست بود. در ضمن من از مانیتورم که samsung nwx1943 هست استفاده می کنم.نقل قول:
عزیزان من دیروز کنسولم رو خریدم و دیشب هم آپدیتش رو نصب کردم، ولی بعد از آپدیت تصویرش یه مقدار هاله داره، چه تو داشبورد چه تو بازی. مشکل از کجاست؟ راهی هست که به ورژن قبلی برش گردونم؟
اینطوری که دوستان گفتن به ورژن قبل که نمی شه برگردوند، همین ورژن رو ری اینستال کنم مشکلی پیش نمیاد؟ شاید درست شد...
ای داده بی داد از دست شما !!!نقل قول:
صفحه ی اول رو یک بار بخونید بعد !!!!
Arcade .Perimium.Elite فقط مدل های مختلف Xbox 360 هست که در رنگ ولوازم جانبی فرق دارن. مادربورد همگی از یک ساختمان است.یعنی مادربورد Jasper در هر 3 مدل یکسان هست.
پست اول رو کامل بخونید !!
شم Reinstall رو بکن ولی داشبورد ربطی به هاله ی بوجود نداره !!نقل قول:
مشکل از کابل Video دستگاه شماست !!!
از چه کابلی برای تصویر استفاده میکیند ؟؟؟ HDMI یا VGA