نقل قول:معلوم هست چی میگی ؟! 7 مگابیت ؟! قورجی 7مگابیت ؟!نقل قول:
همه 6 -7 مگابیت
میدونی بیت و بایت چیه ؟! (:
Printable View
نقل قول:معلوم هست چی میگی ؟! 7 مگابیت ؟! قورجی 7مگابیت ؟!نقل قول:
همه 6 -7 مگابیت
میدونی بیت و بایت چیه ؟! (:
ایرانسل هم شده مثل شرکت های ای دی اس ال صبح ها خوبه میرسه به عصر دیگه نصف میشه! کمبود پهنای باند احساس میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
میخام بدونم دلیلش چیه پستام پاک میشم؟ اینجا من حق پست گذاشتن ندارم؟؟؟ قضیه چیه؟ منو توجیه کنید کنید لطفا و هرچند میدونم این پستم هم پاکدمیشه
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
دیشب طی حدود 4 ساعت 131 GB دانلود شد !!! :n01:
و اینکه در بازه زمانی 5 الی 6 هم دانلود کامل ادامه دار نبوده یعنی چون دانلود تموم شده 15 دقیقه پایانی این بازه بلااستفاده بوده و اگر تا راس ساعت 6 دانلود ادامه داشت حجم کل بیشتر میشد ! دو ساعت پایانی هم اگه دانلود ادامه داشت حجم کل رو خودتون حساب کنید .
میانگین سرعت دانلود در هر ساعت ، میزان دانلود در هر ساعت هم مشخص هستش .
سلام
بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر رو استفاده کردم دقیقا هر روز روی ساعت 10:30 قطع می شد !!!!
بست شبانه گرفتم تا ساعت 8:08 دقیقه فرصت استفاده داشت یعنی تا 8 رئ قانونی مهلت داشت ولی در کمال تعجب ساعت 7:30 قطع شد !!!!!
دلیلش چیه؟؟ به نظرتون:n27:
شارژت کم باشه بسته های ساعتی آخرش قطع و وصل میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
پست هایی که پاک شده برای پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم
موفق باشید
چقدر شارژ باید باشه؟نقل قول:
چطوری میشه کاری کرد که بعد از اتمام بسته از شارژ باقیمانده استفاده نشه؟
برای گوشی و برای مودم E3372 اگه راهی هست؟
1000 تا 2000 تومن بذار باشهنقل قول:
- - - Updated - - -
باید طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنینقل قول:
سلام
مودم من 5786 ئه منطقه تهرانپارس هستیم
چطور بدونم 4G+ متصل شدم؟ سرعت هیچ فرقی با اون زمان که مودمای زاخار استفاده میکردم نداره.
تنظیماتی هم نداره که بتونم تجمیع باند انجام بدم
چطور سرعت رو بکشونم بالا :n37:
سلامنقل قول:
اگر از پوشش پلاس مطمین هستین با نرم افزار lte watch رو سیستم بریزید گزینه lte advanced انتخاب کنید البته باید ببینید مودمتون تجمیع باند داره یا نه ، ضمن اینکه میتونید باند ۷ یا ۳ انتخاب کنید ببینید تک تک کدوم سرعت و پوشش بهتری دارن.
اره بابا تجمیع باند دارهنقل قول:
امتحان میکنم
امتحان کردمنقل قول:
سلام
اگر از پوشش پلاس مطمین هستین با نرم افزار lte watch رو سیستم بریزید گزینه lte advanced انتخاب کنید البته باید ببینید مودمتون تجمیع باند داره یا نه ، ضمن اینکه میتونید باند ۷ یا ۳ انتخاب کنید ببینید تک تک کدوم سرعت و پوشش بهتری دارن.
به قسمت advance که وارد میشی هر باند رو به تفکیک اوورده مثلاً باند only band 1 یا only band 3 و ...
گزینه ای مثل band3+band7 نداره درسته؟
باید تک تک امتحان کنم باندها رو؟
مشکل افت سرعت ها رفع شد ؟
گزینه advanced همون پلاسه اگر دکل که بهش وصل میشتن تجمیع بشه پلاس فعال میشه، شما باندها تکی امتحان کن هر کدوم بهتر بود رو همون بزار الان دوستانی هستن که پلاس سرعتش کتره تا باند تکی!نقل قول:
زیاد فرقی نکرده کمبود پهنای باند داره صبح خوبه اما بعدش میاد پایین سرعت بازم خودتون تو محلتون امتحان کنید.نقل قول:
رشت - بیمارستان آریا
جدیدا شبانه سه ساعته میگیرم.
مثلا ساعت سه صبح طرح رو فعال میکنم . تو قسمت اپ ایرانسل من میزنه ساعت 2 تا 5 صبح .
درحالیه باید بشه سه تا 6 صبح .
این پیغام الکیه یا ؟؟؟؟
حذف لطفا..
سلام دوستان
هرچی سعی می کنم نمی تونم طرح 5 گیگی (6 تا 12 ظهر) هفتگی رو نه از سایت ایرانسل و نه از برنامه ایرانسل من بگیرم
این طرح اش کلا مشکل داره یا مشکل از طرف من هست؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سرعت برای من اوکی شد. هفته قبل سرعت از 4 مگابایت بیشتر نمیرفت
مودم e3372. ساعت 5 صبح
.نقل قول:
خریدم بسته رو مشکلی نداشت
سلام اره صبحا اوضاع بهتره. البته مشهد این چند وقته خیلی بهتر از تهران بودهنقل قول:
این سرعت رو چه باندیه؟
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت #پوشش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفتن:
گوریه (خوزستان)، شریفیه (سمنان)، بیدستان (البرز)
آبیبيگلو، لاهرود (اردبیل)، چادگان (اصفهان)، رضوانشهر (گیلان)، امامحسن (بوشهر)، قطبآباد و خانه زنيان (فارس)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دسترسی پیدا کردن:
تنکمان (البرز)
دستگرد (اصفهان) و دبيران (فارس)
نقشه TD رو از سایت ایرانسل ببنید .نقل قول:
فعلا شرق تهران که درست حسابی پوشش نداره
منطقه ما که اصلاااااً
سلام
به نظر من هم امروز سرعتا وپینگا خیلی بهتر داره جواب میده واقعا ایرانسل با تمام اذیتایی که داره ولی جای تشکر داره کی فکرش رو میکرد در عرض کمتر از ۲سال جوری بشه کاربرای خانگی صحبت از سرعتای چند ده مگی کنن وتازه بگن مال من خرابه کاش دوستانی که یکم قدیمی ترن بیان و توضیح بدن که روزگاری نه چندان دور برای سرعت بالای ۱۲۸کیلو مجوز میخواستن وتازه همون سرعت شر میشد بین ۸نفر و با قیمتای گیگی۵تومن وحجم اضافه هر گیگ ۸تومن شبا وقتی میگذاشتیم روی دانلود رایگان مبین نت تا صبح نهایت ۲۰۰تا۳۰۰مگ گیرمون میومد از بس ترافیک بود وسرعتا کم البته من ۵۱۲مبین نت داشتم خدا وکیلی ایرانسل نت ایران رو متحول کرد وتبدیل شده به یه غول دیتا حالا نمیدونم رتبه اش در کل منطقه یا جهان چیه وچطوره ولی بعید میدونم تو منطقه ما رقیبی داشته باشه
دکل های gsm قدیمی ان خب فرکانس 900 بودن الان همونو اپدیت میکنن دیگ نمیگن باو تجهیزات جدید انتن دهی ضیف تری دارند باید سایت جدید زده شهنقل قول:
بعد هزینه بر هم هست هر سایت علاوه بر هزینه تامین پهنای باند هم هست
امیدوارم ک بهتر شه وضعیتت
رفیق گذشته ها گذشتهنقل قول:
باید تو لحظه زندگی کرد بقول پپسی
رقیب هم داره ک نمیخوام اسم ببرم ولی کت 9 ترکسل و اریدو قطر نگم دیگ برات چیکا نمیکنن واسه ملتشون
دوست عزیز حرف شما کاملا متین ولی همه چیز که فقط سرعت نیست وقتی تویه کشوری مثل ایران با وجود زیر ساختها ی ضعیف ووجود اون همه فشار مبنی بر محدودیت ارائه سرعت واز همه مهمتر جمعیت ۸۰میلیونی ایران یکه وتنها تامین پهنای باند کردن به نظر من که کار بزرگیه حالا تو کشورهایی که شما مثال زدید ایا هیچ اپراتور دیگه ای نیست ایا زیر ساختها شون مثل ما اینقدر ضعیفه ایا وایا های دیگهنقل قول:
البته نگاه به جلو داشتن اصل پیشرفته ولی منظور بنده تفاوتی در این حد دراین مدت تقریبا کوتاه بود والا اون که شما میفرمایید که کاملا صحیحه
چند روزه سرعت شبا در حد 1 مگابیت هست تا صبح بزور 10 گیگ دانلود میشه
تا چند وقت پیش خوب بود الاننمیدونم دوباره چش شده
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم توی دانلود اینه که سرعت اولش خوبه بعد از چند دقیقه خیلی افت میکنه و بعد گوشی رو خاموش روشن میکنم دوباره سرعت خوب میشه . مثلا سرعت خوب که میگم در حد 2 مگابایت و وقتی افت میکنه میاد روی 300 اینطورا و گاهی هم از فورجی پلاس تبدیل میشه به H s که بلافاصله بعد از ریستارت دوباره همون 4G+ میشه.
مشکل از گوشیمه؟
A5 2016
من مشهد هستم و همین سرعت دانلود رو ثابت دارم . امیدوارم همینطور ثابت بمونه و افت نکنه .نقل قول:
باند سه بدون تفسیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست در ساعت 12.04 دقیقه
تفسیر: به نظر می رسه تا 12 ظهر بار روی شبکه زیاده و از طرفی لینکهای ایرانسل هم پوشانی زیادی دارن و این مساله به دکلی که وصل میشید به تنهایی ارتباط نداره و دکلها از لینکهای همدیگر در منطقه وسیعتری استفاده می کنند و شیر هستن . این برداشت منه و نمی دونم چقدر دوستان فنی تایید می کنند.
دوستان ممنون میشم همیشه مکانی رو که در موردش بحث میکنید رو بنویسید . سپاسنقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان ممنون میشم همیشه مکانی رو که در موردش بحث میکنید رو بنویسید . سپاسنقل قول:
تست در شهر قم استنقل قول:
منطقه ما تحت پوشش td هست و گوشی هم قابلیت 4g+ داره اون باند های ایرانسل فعال هست روش (mi5) ولی وصل نمیشه به 4g+ . راه حل خاصی داره ؟
من هم mi5 دارم و به فورجی پلاس تا به حال وصل نشدمنقل قول:
البته من تو منطقه تحت td نیستم
الان دارم می رم جایی که td داره
تست می کنم
میشه بگید از کجا می فهمید که به پلاس وصل هست یا نیست؟ علامتش چیه؟نقل قول:
شما کدوم شهر هستید؟ آیا مطمئنید که توی گوشی شما باید علامت + بیاد . یه سری از گوشی ها برای 4 جی و 4جی پلاس فقط آیکون 4g یا lte دارن و نمیشه فهمید که پلاس هست یا نهنقل قول:
من اسکرین شات هایی از این گوشی دیدم که پلاس بودنقل قول:
حالا خودم باید دقیقا تست کنم ببینم چه خبره