امریه به کنار پذیرش شما هم در هاله ای از ابهام هست، دیر کردین متاسفانه، البته کار نشد نداره.نقل قول:
روال 2 ماه هست، هر جا هم برین میبینینن میگن دو ماه باید بمونه.نقل قول:
دوما دو ماه موندن یه طرف اینکه پذیرش نهایی بشه یه طرف.
Printable View
امریه به کنار پذیرش شما هم در هاله ای از ابهام هست، دیر کردین متاسفانه، البته کار نشد نداره.نقل قول:
روال 2 ماه هست، هر جا هم برین میبینینن میگن دو ماه باید بمونه.نقل قول:
دوما دو ماه موندن یه طرف اینکه پذیرش نهایی بشه یه طرف.
اقا یکی از اساتید جواب رفیق ما رو بده...ممنون میشمنقل قول:
قبل آموزشی باید معافیت بگیری و الا بری خدمت دگه معاف نمی تونی بگیری ! نمی تونی ! سخت است بسیار سخت
این دوستم چند مورد تعریف کرد که دوره اموزشی معافی گرفتن.... میگه مدارک پزشکی همراه خودم میبرم اونجا نشون میدم.... وسط اموزشی مرخص میشم؟؟؟؟ احتمالش چند درصده؟ دوستانی که اموزشی رفتن موردی سراغ دارن؟نقل قول:
من 3 تا رفیق داشتم و نتونستن حین خدمت بگیرن ! فقط معاف از رزم شدن !
بازم می گم میشه اما سخته
تجربه من مربوط ميشه به دو سه سال پيش، سه چهار نفر از گروهان ما همون هفته اول آموزشي اقدام كردن (يعني يه نفر از طرف بهداري اومد گفت اونايي كه فكر ميكنن مشكل دارن بيان بهداري و بعدا از اونجا معرفي كردن به دكتر و ...) دو سه روز مونده به پايان دوره آموزشي يكي شون كه ظاهرا مشكلي نداشت و مثل بقيه رژه ميرفت و ميدويد و ورزش ميكرد، معاف دائم شد، ولي دو سه نفر ديگه كه تابلو بود دارن تمارض ميكنن، يا معاف از نگهباني شدن (اگه الان بود كه همونم بهشون نميدادن) و يا گفته بودن كه سالمن و مشكلي براي ادامه خدمت ندارن.نقل قول:
الان كلا به دليل كم بودن تعداد سربازا خيلي سخت معافي ميدن اما خب به نظر من اگه يكي واقعا مشكلش جدي باشه فرقي نميكنه حين خدمت باشه يا قبل خدمت، معافش ميكنن
موفق باشيد.
دوستان من پس فردا میخوام دفترچه بفرستم و کرمانشاه هستم تعجیل بزنم به نظرتون میفتم اسفند ؟؟؟؟
میخوام اسفند برم خیلی ماه خوبیه برا اب و هوا و ...
قانون جدید باعث شده خیلی ها از سربازی فرار کنن
الان پسر یکی از فامیل های ما رفته سربازی بعد از آموزشی خودشو معرفی نکرده که غیبت بخوره ، بعدم بره تو مغازه یه مدت کار کنه بعدش هم بره سربازیش رو بخره !!!
عملا با ای قانون باعث شدن خیلی ها فرار کنن !
مشکلاتی که ایجاد کرده بیشتر از خوبیهاشه
اصلا از کجا معلوم که این قانون دائمی باشه ؟نقل قول:
البته ایشون غایب حساب نمیشن، فراری حساب میشه. روزه اول اعزام که خودتو معرفی کردی شروع خدمت هست و باید تا آخرش بری یا اگه نری فراری حساب میشی.نقل قول:
همونطور که دوستان گفتننقل قول:
اول اینکه قانون نیست، اصلا هنوز تصویب هم نشده
دوم اینکه اگه تصویب بشه برای کسانی هست که سنوات بالا غیبت دارن
سوم اینکه فامیل شما فراری هست نه غایب
چهارم اینکه معلوم نیست اگه تصویب بشه چه مدت اجرایی بشه
پنجم اینکه از مهر سال بعد برای کسانی که به غایبین کار بدن جریمه اعمال میشه و دستگیری های خونه و خیابانی شروع میشه.
و آخر اینکه قبول دار به دلیل بازار گرم شایعات در خدمت افراد اطلاعات درستی نمی گیرن.
نیروی انتظامی بیوفتی سرویس می شی تو اسفند !نقل قول:
ماموریت می خوره کل سرباز های آکوزشی رو می فرستن تو جاده ها ، مخصوصا شمال و ......
اما سپاه و ارتش خوبه
ارتش بنظر من از همه ارگان ها بهتره .
ظاهرا شما ارتش خدمت نکردید!نقل قول:
سختی ارتش رو از من بپرسید که 19 ماه در ارتش بودم و در گروه 33 توپخانه پرندک خدمت کردم:n30::n28::n29:
نقل قول:نقل قول:
دوستان در مورد این پادگان کسی اطلاعاتی نداره؟
راستی الان ایشان صبحگاه و رژه رو هم داره؟
دقیقا مدت اموزشیش چند روزه؟تعداد روز دقیق
موبایل میزارن ببره؟
بعد از اینکه وسایلشرو بهش دادن میفرستنش خونه یا نگهش میدارن؟
وسایل مورد نیازش رو که باید ببره از همون پست اول ببینم؟
درود
دوستان من میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم . ولی اطرافیان بعضیا میگن نکن . هیچجا کار گیرت نیماد و از این جور حرفا .
میخوام برای این مشکل اقدام کنم : بخش چهارم: بيماريهاي داخلي مغز و اعصاب بند 11 (البته حدودا 1 سالی هست که تشنجی نداشتم .)
مشکل دیگه ای هم دارم که مربوط میشده به معده . زخم دوازدهه .
به نظرتون چه کنم ؟ معافی بگیرم یا برم خدمت ؟
بعد اگه معاف از رزم بشم چی میشه ؟ اونجوری چه بلایی سرم میاد ؟
شما چون ناجا خدمت نکردین و سخت ندیدین فکر میکنین سخته.نقل قول:
دقیقا این موردی که دوستمون اشاره کردند غیر از آموزشی های اسفند روی آموزشهای دی (مثل خودم) صدق میکنه که معمولا تقسیم نمیشن و کمکی میدن جاهای مختلف من جمله پلیس راه و جاده ها و...
خطرهای کلی خدمت در ناجا بماند که مثلا چند روز قبل در سرقت مسلحانه یه سرباز وظیفه که تو گشت بود هم کشته شد.
پادگان را قبلا گفتم دوستان باید توضیج بدن.نقل قول:
اصلا مگه آموزش و در کل پادگان را میشه بدون رژه و صبحگاه در نظر گرفت؟
قانونا 60 روزه، مرخصی که داده میشه به گفته خودشون لطف هست که حالا مونده چند روز بدن.
خیر بردن موبایل و... جرم هست و بازداشت و اضافه خدمت داره در ضمن باید خدمت برادران بازرسی و حفا هم بره.
نسبت به دوره و پادگان فرق میکنه، شاید بعد دادن وسایل نفرستن خونه. (اگه دقت کنید این دوره دی اکثرا نفرستادن)
بله
دوست عزیز ما که نمی تونیم به جای شما تصمیم بگیریم معافیت پزشکی بگیرین یانه، شما باید شرایط خودت را در نظر بگیرین.نقل قول:
ولی این را میشه گفت که الان کار آنچنانی وجود نداره علی الخصوص از نوع دولتی! ولی در صورتی که وجود داشته باشه دولتی و یا خصوصی معتبر کلا معافیت پزشکی را نمیگیرن.
معاف از رزم هم تفاوت خاصی نداره، شاید بعضی جاها پست ندین، بعضی جاها پست با اسلحه ندی، بعضی جاها کارهای خدماتی بدن و...
نسبت به جا، یگان و درجه و شرایط متفاوت هست.
سلام دوستان.
یه چند تا سوال.
دانشجوی کارشناسی بعد فارغ التحصیلی چقدر فرصت داره تا غیبت نخوره؟
بر اساس سن هم هست یا صرفا زمان فارغ التحصیلی مطرحه؟
اگه کنکور ارشد بدم فاصله بین کنکور و نتایجش چطوره؟ بخوام پشت کنکور ارشد بمونم چی؟
ممنون
دوست عزیز اینجوری قطعی نظر ندید. چون ممکنه برخلاف گفته شما هم اتفاق بیفته. همچنانکه من آموزشیم تو نیروی انتظامی تو اسفندماه 91 بود اون سال تو عید از پادگان ما هیچکس ماموریت نرفت و به سربازها به صورت دو نیمه 7 روزه مرخصی داده شد.نقل قول:
خدمت تو نیروی انتظامی گرچه سخت هست ولی حداقل آدم این احساسو نداره که کارای الکی میکنه.
چنیسن سال شبها شما راحت تو خونه میخوابیدید و سرباز های نیروی انتظامی گشت میزدن و امنیت رو تامین میکردن حالا اگر خدمت شما تو نیروی انتظامی بیوفته میتونید یک خدمت واقعی داشته باشید. ارتش هم جای مفیدی هست اما سپاه......
یکسال پس از آخرین نمره ثبت شده در کارنامه فرصت دارین.نقل قول:
دی ماه ها معمولا به طو کامل ولی اسفند ماهها اونی که من دیدم دیپلم و به پایین معمولا به ماموریت فرستاده میشن.نقل قول:
در مورد بخش دوم کاملا موافق هستم به اضافه اینکه خدمت در ناجا دید آدم را باز میکنه و تجربیات فرد را بالا میبره، با اینکه فضای ناجا زیاد فضای خوبی نیست ولی به هر حال زحمت میکشین و امنیت را تامین میکنند، یه زمانی اونها پست دادن ما خوابیدیم، یه زمانی ما پست دادیم دیگران خوابیدن، حالا هم دیگران پست میدن و ما راحت می خوابیم.
من فقط توصیه ای که دارم اینه که اگه کسی سرباز ناجا و رسته انتظامی و مرزبانی و یگان ویژه شد، حواسش جمع باشه و بدونه با سربازای دیگه فرق داره و شاید اشتباهش به قیمت جونش باشه.
همچنین قبلا هم گفتم سرباز ناجا بر خلاف سایر سربازها ضابط قضایی نیز هست و در فضای خارج یگان و مرخصی و... توجه بیشتری روش هست و آزادی سربازای دیگه را نداره.
ای بابا .نقل قول:
عمری 3-6 پست دادیم . 24-24 مرفوک بودیم .
چه شب هایی که آماده باش می خورد وی رفتیم تا صبح تو خیابون ها وا میستادیم عین چوب خشک .
انتخابات کجا بودی ؟ عید رو کجا بودی ؟ چهار شنبه سوری کجا بودی ؟ 22 بهمن و .. .. این را بگو تا بهت بگم نیروی انتظامی یعنی چی ؟
همین که یه جا تجمع می شد سریع آماده باش . جای من بودی چی می گفتی . ارتش یعنی عشق و حال
ارتش خوبیش به اینه که مثل اداری هاست ( بغیر از پستی هاش ) صبح تا ظهر ! با مردم درگیر نیستی و ....
19 ماه تو کلانتری 160 خزانه خدمت کردم . 99% ماموریت می خورن .نقل قول:
صبح تا شب متهم ببر دادسرا بعد شب بیا تا صبح 2-4 برو پاس پیاده . این یعنی خدمت !!!!
یک سال پس از تسویه حساب کامل با دانشگاه .نقل قول:
کنکور که دادی برو خدمت تا نتایج بیاد و بری دانشگاه یه 7 ماهی از خدمت گذشته و کلی جلو میافتی .
دوستان ، سال بعد یعنی 94 هم بعد از اینکه این تب و تاب 21 ماه خدمت هم تموم شد . به نظرتون کسانی که 94 میرن خیلی خوش به حالشون نیست ؟ چون دیگه انقدر سرباز زیاد دارن مرخصی ، نگهبانی کمتر و .. هم دارن .
مگه دوباره میشه 18 ماه ؟نقل قول:
اقا یه سوال دیگه (-:
سرباز میبری دادسرا فرار کنه مثلا یارو غولی باشه واسه خودش فرار کنه تو باید جرمشی بکشی تا پیدا شه ؟؟؟
کلا کسایی که مجرم میبرن چه جور تو راه برخورد کنن با مجرمه بهتره خشک و جدی ؟
فرار کنه جرمش رو می کشی . اضافه خدمت هم می خوری . زندان هم میافتی ( بسته به جرمش )نقل قول:
توی راه نباید تحریک کنی که فرار کنه . هر چی گفت باید بگی بابا 3 تا مثل تو رو بردم پیشه قاضی آزاد شدن . تو که کاری نکردی .
قاضی هم هر چی دستور داد نباید بگی چی گفته . باید بگی یه کاغذ تو کلانتری امضاء کنی آزاد می شی . کلا باید خرش کنی . . . . .
نه منظورم این بود که الان همه میخوان قبل ازسال 94 بفرستن که 21 ماه خدمت کنن جای 24 ماه .نقل قول:
وقتی سال 94 بشه خیلی سرباز هستن که جذب شدن ، بنابر این چون سرباز زیاده دیگه نگهبانی کمتر ، مرخصی بیشتر میخوره ...:n01:
چیزی که زیاده سرباز .. . .نقل قول:
اینکه با کارشناسی برم خدمت یا ارشد ، فرقی به حالم میکنه؟نقل قول:
راستی شنیده بودم، دانشجو هایی که معدلشون بالا باشه واسه خدمت یه امتیازاتی دارن (هر چند که خیلی نتونتسم قبولش کنم) شایعه است؟ یا احیاناً واقعیت داره؟
ارشد بهتره . میافتی ستاد . و کلی راحت تری . الان بین سرباز صفر و لیسانس فرقی نمی زارن . بعضی جاهانقل قول:
معدل رو بقول دوستمون بزار دره کوزه آبشو بخور :دی
یعنی یکی باید این ها را بکشه بدونه یعنی چی...نقل قول:
+ 13 به در، عاشورا، مسابقات فوتبال و....
بله دوستمون توضیح دادن، زندان میری، اضافه هم میخوری و...نقل قول:
به همین دلیل میگم سرباز انتظامی همیشه باید حواسش جمع باشه.
این که چه باید کرد خودش درس 2-3 ساعت هست و تجربه....
اینطور نیست که کسی ارشد باشه حتما ستاد باشه و راحت باشه.نقل قول:
تعداد زیادی ارشد داشتیم و داریم که تو خیابون یا راهور هست یا داره پاس پیاده میده! تو کلانتری خدمت میکنه، ماشین تحویل گرفته و...
در کل برای ناجا میشه این را گفت بالاتر از دیپلم زیاد تفاوت فاحشی ندارن، بیشتر موقعیت طرف هست که می تونه شرایط خدمت را بهتر کنه.
یکی از آشناهامون داره دکترا میخونه ، تکلیف دکترا برای خدمت به چه شکله؟نقل قول:
یعنی اونم مثل کارشناسی میمونه؟؟؟!!!!!!!
هیچ فرقی ندارن؟؟؟
آخه اون دوستم فکر می کنه ناجا عشق و حاله :دینقل قول:
هر روزش استرس متهم می کشیم و ....
دکترا بحثش جداس . اونا دیگه آقایی می کنن .نقل قول:
رشته ای که خوندی چیه ؟
من که دکترا نیستم بابا...نقل قول:
کارشناسی هستم رشته کامپیوتر....
تو آموزشی فرقی بین مدرک ها هست؟ یا اونجا شرایط برای همه یکسانه؟
کسانی که پزشک و دندان پزشک و... هستن تو بهداری ها و بیمارستان های ناجا میرن، مثلا دامپزشک داشتیم افتاد مواد مخدر تهران و...نقل قول:
ولی در کل خدمتشون عملیاتی نیست و خیلی بهتره. (البته فعلا که تعداد کمه)
خیر، آموزش فوق دیپلم تا دکترا با هم هست.نقل قول:
سال 89 عاشورا تاسوعا به مدت 4 شب متوالی نگهبان بودم اونم تو پادگانی که نصف سربازا مرخصی رفته بودن و این نصفه باقی مونده دیزل پست شده بودن،اونم پستی که فقط سرما و تاریکی بودش از سر پست هم که بر می گشتم جارو و تی انتظارم رو می کشید،تا حالا شده از ساعت 5 غروب تا 12 شب آسایشگاه رو بشوری و 12 تا 3 هم بری سر پست از اون طرف هم راس ساعت 5 بیدار بشی و بعد از 10 ساعت کار اداری باز وقتی بر گردی آسایشگاه یه جارو بدن دستت و بعد نظافت هم سر نیزه بگیری و بری سر پست!؟؟؟؟؟نقل قول:
ای بابا .
عمری 3-6 پست دادیم . 24-24 مرفوک بودیم .
چه شب هایی که آماده باش می خورد وی رفتیم تا صبح تو خیابون ها وا میستادیم عین چوب خشک .
انتخابات کجا بودی ؟ عید رو کجا بودی ؟ چهار شنبه سوری کجا بودی ؟ 22 بهمن و .. .. این را بگو تا بهت بگم نیروی انتظامی یعنی چی ؟
همین که یه جا تجمع می شد سریع آماده باش . جای من بودی چی می گفتی . ارتش یعنی عشق و حال
ارتش خوبیش به اینه که مثل اداری هاست ( بغیر از پستی هاش ) صبح تا ظهر ! با مردم درگیر نیستی و ....
در ناجا خدمت نکردم ولی از هفته آینده به عنوان پلیس افتخاری در آگاهی مشغول میشم،اون وقت بهتر می تونم با شما در مورد سختی خدمت در ناجا یا ارتش صحبت کنم:n25:نقل قول:
شما چون ناجا خدمت نکردین و سخت ندیدین فکر میکنین سخته.
دقیقا این موردی که دوستمون اشاره کردند غیر از آموزشی های اسفند روی آموزشهای دی (مثل خودم) صدق میکنه که معمولا تقسیم نمیشن و کمکی میدن جاهای مختلف من جمله پلیس راه و جاده ها و...
خطرهای کلی خدمت در ناجا بماند که مثلا چند روز قبل در سرقت مسلحانه یه سرباز وظیفه که تو گشت بود هم کشته شد.
چون تجربه جفتش رو دارم اون موقع:n24:
فک نکنم از آگاهی یگان سختتری هم وجود داشته باشه تو ناجا:n36:
اگه هست بگید من برم همون جا به مردم شریف شهر و کشورم خدمت کنم:n06:
خسته نباشی برادر اون 4 5 روز هم می گفتی من میودم جات .نقل قول:
از آگاهی سخت تر راهور بعد کلانتری بعد مرزبانی هستش .
اوه مای گاد :n19:
حالا اگه طرف اعدامی باشه چی اعدام میشی ؟؟؟ :n30::n02:
یه دوره دفاع شخصی برم پس :n10::n25:
از 19 بهمن 89 تا 19 خرداد 91 هر شب پست دادم به غیر از چهل رو استحقاقی و چند روز ديگهنقل قول:
:دی
یه بار 76 ساعت سر یه پستی بودم دیی
البته مثل من زیاده به نظرم هرجایی سختی خودش رو داره ... نمیشه کلی گفت
درود.
ماکسیموم چقدر طول میکشه تا این کارت پایان خدمت بیاد؟
برا پیگیری باید بریم نظام وظیفه یا +10 ؟