من سرویس غیر حجمی تمدید کردم
سرعت تک کانکشن 90 درصد اوقات همون سرعت اسمی 4 مگ هست که خریدم
فقط عصرا حدود ساعت 5 تا 7 خیلی قطع و وصلی داره ولی بعدش stable میشه
البته طبق معمول همون حدود 10 تا 15 درصد حجم دزدی رو داره
Printable View
من سرویس غیر حجمی تمدید کردم
سرعت تک کانکشن 90 درصد اوقات همون سرعت اسمی 4 مگ هست که خریدم
فقط عصرا حدود ساعت 5 تا 7 خیلی قطع و وصلی داره ولی بعدش stable میشه
البته طبق معمول همون حدود 10 تا 15 درصد حجم دزدی رو داره
تست سرعت سرویس 3 مگابیت جمعه 4 اسفندماه 1396 ساعت 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ببخشید شما که 3 مگ دارید،پهنای خط رو روی 3 مگ بستن براتون یا روی 9 مگ؟چون قبلا شنیدم که پارس آنلاین سرویس های 3 مگ به بالا رو روی 9 مگ می بنده.
سلام ببخشید دیر جواب دادم چون تازه دیدم.بعد از اینکه سرویس های غیرحجمی ارائه میشه دیگه خط رو به اندازه سرعت اسمی باز میذارند.قبلا منهم شنیده بودم بالاتر از 4 مگ خط رو باز میذارند ولی پارس آنلاین هم الآن دیگه اندازه سرعت اسمی خط رو باز میذاره.البته من سرویس 3 مگ دارم که روی 4 مگ بستند.نقل قول:
دوستان پارسی، برای استفاده از از آیو، آیسیما، تیوا، باید حتما اشتراک خرید که ترافیک رایگان محسوب بشه؟
مثلا این ها بطور رایگان صدا سیما پخش میکنن که نیازی به خرید اشتراک ندارن، اما شک دارم قبل خرید اشتراک ترافیکو رایگان حساب کنن
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
من از فیلیمو که بدون اشتراک استفاده میکردم با سرویس حجمی، رایگان حساب میکردنقل قول:
با سرویس غیر حجمی تست نکردم
امروز تست کردمنقل قول:
بدون اشتراک (مثل تلویزیون آنلاین) از ترافیک کم میکنه
سلام . شما به صورت خودکار وقتی ثبت نام انجام بدید متوجه میشه که شما از چه سرویسی دارید استفاده میکند استفاده از هر بخشی که رایگانه براتون ترافیک مصرف نمیشه من تقریبا تمام برنامه های و فوتبال ها رو با این برنامه می بینم " آیو " ترافیک برام کم نکرده. ولی به تازگی یه بخشی اضافه شده تو لیست ترافیک های ماهیانه . فکر میکنم اون واسه مصرف این برنامه هاست از اون کم میشه ماهی 10 گیگ داشت واسه من.نقل قول:
دوستان من سرویس 3 مگابیت 6 ماهه جشنواره ای دارم
کشش خطم معمولا 5500 هست و ریت 3072
ولی بعضی ساعتا کشش خط میاد روی 2000 و ریت هم 1024
مشکل از خط منه یا از ISP?
زنگ بزنم باهاشون مطرح کنم؟
ضمنا دیشب سایت پی سی ورلد با اینترنت پارس انلاین کلا باز نمیشد ولی بقیه سایتا باز میشد
دوستان کسی همچین مشکلی رو داره با سرویس 8 مگ یا فقط مختص من هستش این سری هم مصرفم زیاد بود 8مگ گرفتم ولی حالا موندم بااین تعرفه ها بدون تنوع که کاربری خواهان سرعت بالا حجم کم هستند چیکارباید کند اینم تست 8 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاجعه