سلامنقل قول:
اره
من خیلی وقته باا شاتل محدود نشدم خیلی وقته چون دانلود نمی کنم و بیشتر وب گردی هست اما میانگین مصرف ماهیانه ام 60 تا70 گیگه
Printable View
سلامنقل قول:
اره
من خیلی وقته باا شاتل محدود نشدم خیلی وقته چون دانلود نمی کنم و بیشتر وب گردی هست اما میانگین مصرف ماهیانه ام 60 تا70 گیگه
اونجوری که بنظر می رسه این جشنواره نوروزی و 5 ترا یه کلاهبرداری کامله. بعد از 15 گیگ دانلود طی سه روز سرعت بهk 40 تا k 60 کاهش پیدا کرده. :n09:.
نقل قول:
پس چرا برای ما و بقیه برو بچه ها نشده :n18: در این 4 روزی که از طرح عید می گذره حدود 400 گیگ دانلود داشتم :n10:
شما احتمالا طرح شبانه هم علاوه بر طرح عید داری و توی اون ساعت دانلود کردی و یا از سروری دانلود کردی که سرعت فول نمی داده
با کلی کلنجار رفتن با پشتیبانی و ریست کردن خط وضعیت دانلود داخلی تقریبا درست شد. البته فعلانقل قول:
شما که 400 تا دانلود داشتی دو تا لینک محبت می کنی از سرور خارجی تا ما هم تست بزنیم ببینیم وضعیت چطوره؟
سلام
دوستان یه سوال این سرعت دانلود حدودا 450 است و سرویس Eco1024 است حالا خواستم بدونم راهی است که سرعت بره بالا تر یعنی باید سرویس را تغییر بدهیم ؟ چه سرویسی خریداری کنیم که سرعت دانلود حداقل 1500 باشه ممنون
تا جایی که من میدونم شاتل همه سرویس ها رو روی ۱۶ مگ مینده، شما احتمالا خطت بیشتر از این سرعت رو نمیکشه و با تغییر سرویس تفاوتی ایجاد نمیشه.نقل قول:
یکی دو روز کم مصرف بشونقل قول:
سلام و سال نوی دوستان مبارک :n16:
برای تغییر سرویس اکو به آرت حتما باید حضوری مراجعه کنیم؟ چون از داخل پنل امکان تغییرش نیست.
شما ب بخش فروش زنگ بزنی برات اوکی می کنننقل قول:
با تماس تلفنی به پشتیبانینقل قول: