نقل قول:به جمع سوخته دلان و سوخته برد(board)آن پاناسونیک خوش آمدید.نقل قول:
این شتریه که در خونه همه پانا(!) داران نشسته.
اگه تلوزینتون گارانتی داره که هیچ سریعا ببرید گارانتی و باقی کارها...
اگه نداره همونطور که جناب رایان عزیز گفتند حدود 400 تا 500 خرجتون هست، البته همین کار رو نمایندگی محترم موجود در لیست بانیان در صورت نداشتن گارانتی با 700 تومن براتون انجام میده!
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم گفتند گسترده نیست، مهرداد جان میزان خرابی پاناسونیک خصوصا در این مدل فاجعه هست، شما اینجا شاید 10% پاناسونیک داران کشور رو هم عضو نداشته باشی، من به تعمیرگاهای پاناسونیک مراجعه کردم به تعمیرگاهای جنرال(همه مدل تی وی) هم مراجعه کردم ، آمار خرابی پاناسونیک (پلاسما) در حد فاجعه هست.روزی که تلوزیون من سوخت به یه تعمیرگاه مجاز که ظاهرا نمایندگی سونی بود اما همه برندی رو تعمیر میکرد مراجعه کردم 3تا پلاسمای پاناسونیک قبل من توی نوبت بود! طرف دیگه حفظ بود، تا دید گفت 7 چراغ چشمک زن به به...
دوستان اگه کارکرد تلوزیونشون رو به ساعت بگند جهت تسکین درد و آرامش قلب شاید بد نباشه، کارکرد تلوزیون من تا این ساعت حدود 11700 ساعته:n10: من موقع سوختن کارکرد رو متاسفانه نگاه نکردم اما با توجه به زمانش (حدود 7 ماه پیش) و میزان استفادم در روز که این 7 ماه شدیدا تی وی روشن هست و در روز میانگین حدود 15 ساعت میشه تقریبا ساعت کارکرد در زمان سوخت 8500 بدست میاد.