صلاحی برای دوربین جانش را می دهد؛ خداداد: ابومسلم هم سقوط می کند
خداداد عزیزی این روزها به منتقد شماره یک فوتبال ایران و به خصوص کمیته انضباطی تبدیل شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- مدیرعامل باشگاه پیام در مصاحبه ای عنوان کرده بود که خداداد عزیزی کمر به نابودی فوتبال مشهد بسته است.او احتمالا وقتی این حرف را می زد خودش را برای پاسخ تند و تیز خداداد آماده کرده بود.خداداد عزیزی درباره پیام و مدیریتش می گوید:«اين آقای مدیر عاشق مصاحبه و دوربين است و اصلاً جانش را براي ايستادن مقابل دوربين و خبرنگار هم مي دهد.»
او در خصوص رفع حکم تعلیق پیام بدون جلب رضایت شاکیان می گوید:"اين هم از عجايب اين فوتبال است. خودم هم مانده ام چطور بدون حضور من صورت جلسه مي نويسند، سرمربي انتخاب مي کنند و بدون رضايت شاکيان در مسابقات شرکت مي کنند. به آقاي شريفي هم گفتم شما با اين مماشاتتان سال پيش 30 بازيکن را بدبخت کرديد و امسال هم مديون 35 بازيکن و خانواده هايشان خواهيد شد. آقاي شريفي گفت که با هماهنگي استانداري اين کار انجام شده است. مگر آقاي استاندار وقت مي کند که به مسايل اين تيم بپردازند که کميته انضباطي بدون توجه به رضايت طلبکاران چنين دستوري مي دهد؟ سال گذشته در بازي با راه آهن بازيکنان بينوا براي گرفتن حقوقشان اعتصاب کردند و همان شب آقاي شاکري دو تا چک سفيد امضاي خودش و همسرش را به ما داد که شما برويد بازي کنيد و اين چکها را هر موقع خواستيد ! نقد کنيد. هنوز آن دو چک سفيد امضا دست ماست و ما نجابت به خرج داديم و به حرمت موي سفيدشان نه برگشت زده ايم و نه حکم جلب شان را گرفته ايم. خدا گفته، از حق خودم مي گذرم، اما از حق الناس نمي گذرم، دوستان ما به جاي اينکه مدام از سابقه شان بگويند و مدام از اسلام و خدا حرف بزنند، حق اين بازيکنان بخت برگشته را بدهند. اصلاً نمي دانم چرا وقتي پول ندارند، اصرار به تيمداري مي کنند. من همين جا اعلام مي کنم نه به پيام علاقه اي دارم و نه از حق خودم و بچه ها مي گذرم. اجازه بدهيد براي يک بار هم که شده، يکي جلوي اينها بايستد و به آنها بفهماند که نبايد حق ديگران را خورد."
و در پایان پیش بینی خداداد از آینده ابومسلم:"من از حالا براي ابومسلم هم روزگاري مثل روزگار پيام پيش بيني مي کنم؛ چون آنجا هم اوضاع بدتر از پيام است."
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624210/%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D8%AF%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D9%88%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85-%D9%87%D9%85-%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
2009/11/14
قرارداد نيكبخت با استيل تا آخر فصل
باید تشکر ویژهای از انصاري فردداشته باشیم که باعث شد پرسپولیسیها در تیم دیگری جمع شوند. او بازیکنان ستاره و محبوب را فراری داد و کسانی را به این تیم آورده که حتی تا الان نیمکتنشین یا سکو نشین هستند و فقط فهرست پرسپولیس را پر کردهاند.
سايت گل - اولين بار در اردوي تيم جوانان بود كه عليرضا واحدي نيكبخت آينده را باور كرد. اردويي كه هم استقلالي ها دنبالش بوده اند و هم پرسپوليسي ها. يكي از دوستانش مي گويد: «خودش پرسپوليسي بود و به رغم اصرار ما كه استقلالي بوديم دوست داشت برود پرسپوليس، اما شرايط استقلال ظاهرا بهتر بود كه رفت استقلال.همان زمان نيكبخت به وسيله يك آقايي كه با تاكسي مي آمد سر تمرين ها سه بار در نمايشگاه ماشين سورتمه با علي پروين ديدار كرد، اما ما بالاخره او را برديم استقلال. چرا؟ چون هم پيشنهادشان بهتر بود و هم پول نقد مي دادند. علوي مي گويد، 12/5 ميليون استقلالي ها به ابومسلم دادند، بابت رضايتنامه و چهار ميليون هم به خود عليرضا واحدي نيكبخت. »
....نيكبخت ، اين يك نام ويژه در فوتبال ماست ، كسي كه امروز به استيل آذين پيوست.
*اقاي نيكبخت استيل آذين چندمين باشگاه حرفه اي شماست؟
من در ابومسلم ، استقلال ، الوصل و پرسپوليس بازي كردم و استيل پنجمين باشگاه منه .
* پس تراكتور چي؟
اونا كه فقط وعده و وعيد دادن ... هيچي.
*چرا رفتي استيل؟
به نظر من استيل آذين بهترين تيم ايرانه ، چه از نظر مديريت و چه از نظر امكانات .
* و بازيكن؟
بازيكنهاي خيلي خوبي داريم و به نظر من مي توانيم اين فصل شگفتي ساز باشيم.
* اما همه منتظر حضور تو در پرسپوليس بودند.
من بازيكن آزادم و پرسپوليس قانونا نمي تونست منو بگيره.البته در اين مورد عباس انصاري فرد مقصره و بايد از او بپرسيد.
*اما ظاهرا براي سازمان ليگ نامه زده بودند.
ديگر نمي شد منتظر بمونم.
* چرا قرارداد 18 ماهه بستي؟
18 ماهه نيس. تا پايان فصل قرارداد داريم بعدش به شرط توافق تمديدش مي كنيم.
* پس پرسپوليس چي؟
فعلا فكرو ذكر من استيل آذينه.
*با حميد استيلي حرف زدي؟
آره دادش ...همين امروز صبح.
*حضور علی کریمی در استیلآذین در این انتخاب چقدر نقش داشت؟
شک نکنید که نقش زیادی داشت. کریمی یکی از دلایل مهم آمدنم به استیلآذین بود.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624199/%D9%86%D9%8A%D9%83%D8%A8%D8%AE%D8%AA%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D8%A2%D8%AE%D8%B1-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2009/11/14
ايران یک - اردن صفر؛ نکو فرشته نجات قطبي
يک ضربه سر شيرجه اي از کاپيتان باتجربه تيم ملي که امروز شماره 66 را بر تن کرده بود باعث شد تا افشين قطبي که پس از حذف از جام جهاني زير فشار انتقادات بود، نفس راحتي بکشد و با خيال راحت به ادامه مسابقات فکر کند.
سايت گل- شنبه 23 آبان 88 - ورزشگاه ازادي تهران- مرحله مقدماتي جام ملتهاي 2011 آسيا
داور: يوئيچي نيشي مورا(ژاپن)
کارت زرد: عامر ديب(اردن)
کارت قرمز: محمود شلبايه(74) از اردن
تماشاگر: 15هزار نفر
گل: جواد نکونام(73)
ايران: مهدي رحمتي، خسرو حيدري(87- حسين کعبي)، هادي عقيلي، محمد نصرتي، احسان حاج صفي، جواد نکونام(کاپيتان)، اندو تيموريان، پژمان نوري(46- محمدرضا خلعتبري)، مهرزاد معدنچي، مسعود شجاعي(65- فرهاد مجيدي)، کريم انصاري فرد
سرمربي: افشين قطبي
اردن: عامر صباح، بسيم فتحي، بها عبدالرحمان، حاتم عاقل، محمد جمال،خالد عبدالله(62- قصي محمد)، بشار بني ياسين، حسونه شيخ(86- سعید جمال)، عامر ديب(81- مويد سليمان)، اناس بني ياسين، محمود شلبايه
سرمربي: عدنان حمد
نگاه کلي:يک ضربه سر شيرجه اي از کاپيتان باتجربه تيم ملي که امروز شماره 66 را بر تن کرده بود باعث شد تا افشين قطبي که پس از حذف از جام جهاني زير فشار انتقادات بود، نفس راحتي بکشد و با خيال راحت به ادامه مسابقات فکر کند. افشين قطبي تيم ملي را با 4 تغيير نسبت به بازي دوستانه مقابل ايسلند به مصاف اردن فرستاد. حضور خسرو حيدري در دفاع راست، کريم انصاري فرد در خط حمله و مسعود شجاعي و جواد نکونام چهار تغيير تيم ملي نسبت به بازي قبلي بود. دو تيم در نيمه اول بازي متعادلي ارائه کردند و بهترين فرصت گل نيز نصيب اردن شد که عامر ديب مهاجم اين تيم نتوانست از فرصت استفاده کند، در حالي که موقعيت گل انچناني نصيب تيم ملي نشد. اما در نيمه دوم ورق برگشت و با دو تعويضي که قطبي انجام داد، ايران بازي را در اختيار گرفت و موقعيت هاي گل فراواني را روي دروازه اردن خلق کرد که به جز يک گل، ضربه نکونام از روي خط برگشت داده شد و شوت زيباي اندو نيز با دفع عجيب و غريب دروازه بان اردن همراه شد. همچنين در دقايق پاياني ضربه انصاري فرد با برخورد به تير دروازه گل نشد. ايران با اين پيروزي 7 امتيازي شد و در صدر گروه پنجم مقدماتي جام ملتهاي آسيا قرار گرفت.
شرح گل:
1- صفر: ارسال بلند اندو تيموريان از جناح چپ روي دروازه اردن با ضربه سر شيرجه اي جواد نکونام همراه شد تا تک گل بازي بدين صورت به ثمر برسد.
بهترين بازيکن: جواد نکونام مثل هميشه بازي خوبي ارائه داد و با يک ضربه سر شيرجه اي تک گل پيروزي بخش تيم ملي را به ثمر رساند. همچنين اندو تيموريان نيز خوب بازي کرد و علاوه بر پاس گلي که داد، شوت زيبايش با بدشانسي گل نشد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624724/%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-1-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D9%86%DA%A9%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%B7%D8%A8%D9%8A
2009/11/14
قطبی: فضای ورزشگاه مثبت و پر انرژی بود
سايت گل- افشين قطبي بعد از برد يك بر صفر برابر اردن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از تمام تماشاگراني كه به ورزشگاه آمده بودند تشكر ميكنم. امروز آنها يار دوازدهم ما بودند و فضايي مثبت و پر انرژي و ايراني در ورزشگاه به وجود آورده بودند. ما امروز پيروز شديم و براي پيشرفت بيشتر بايد قدمهاي بزرگتري برداريم.
وي ادامه داد: از نحوه بازي تيم ملي در نيمه اول راضي نيستم. اردن بسيار بسته بازي ميكرد ضمن اينكه تيم ما هم كند بود و سرعت لازم را در اين نيمه نداشت. سرمربي تيم ملي در مورد نيمه دوم مسابقه گفت: در اين نيمه بازيكنان بسيار پر انرژي و با سرعت بازي كردند اما بازيكنان بايد ياد بگيرند در شرايط سخت نيز تمركز داشته باشند. ما در تمرينات اشكالات را برطرف خواهيم كرد. امروز گل زيبايي به ثمر رسانديم. اين دومين برد پياپي ايران بود و اميدوارم بردهاي بيشتري به دست بياوريم.
وي در مورد نيمكت نشيني خلعتبري و برهاني عنوان كرد: ميدانستم اردن بسته بازي ميكند و به همين دليل از انصاري فرد استفاده كردم كه ميتوانست دفاع حريف را بشكافد. من به جوانان ميدان ميدهم زيرا نگاهم به آينده است و فقط شرايط كنوني را در نظر نميگيرم. با ميدان دادن به جوانان ساير بازيكنان جوان نيز با انگيزه ميشوند.
قطبي در مورد تعويضهايش گفت: پژمان نوري نتوانست وظيفهاش را به خوبي انجام دهد و به همين دليل تعويضش كردم. بازيكنان ايراني هنوز احساسي بازي ميكنند آنها بايد حرفهاي تر شوند. وي افزود: بازيهاي بين المللي تغيير كرده است و ديگر نميتوان اردن را پيش از مسابقه بازنده دانست آنها براي ارايه بازي بسته به ميدان آمده بودند.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624785/%D9%82%D8%B7%D8%A8%DB%8C-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2009/11/14
اطلاعيه باشگاه پرسپوليس درباره نيکبخت واحدي
براساس بیانیه باشگاه پرسپولیس، این باشگاه به دلیل پر بودن لیست بازیکنانش امکان جذب نیکبخت واحدی را نداشته است.
سايت گل- باشگاه پرسپوليس در واکنش به انتقال عليرضا نيكبخت واحدي بازيکن سابق سرخپوشان به تيم استيل اذين بيانيه اي صادر کرد :
"باشگاه پرسپوليس بنابر قوانين جاري سازمان ليگ تنها مي تواند يكي از بازيكنان خود را با يكي از بازيكنان شاغل در ليگ برتر جابجا كند كه با توجه به بازيكن آزاد اعلام شدن آقاي نيكبخت واحدي عملا امكان جذب اين بازيكن وجود نداشت. پيش تر و بر اساس استعلام باشگاه پرسپوليس از سازمان ليگ، از سوي اين سازمان اعلام شده بود قرارداد نيكبخت واحدي با باشگاه تراكتورسازي فسخ شده است و اين بازيكن، آزاد محسوب مي شود. گفتني است با توجه به پر شدن ليست تيم فوتبال پرسپوليس در ابتداي فصل، اين باشگاه امكان جذب بازيكن آزاد را تا پايان فصل ندارد. "
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624782/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%86%D9%8A%DA%A9%D8%A8%D8%AE%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%8A
2009/11/14