من یه مودم کله قندی دارم که یه خط وایمکس بیشتر نمیده به نظرتون آنتن تقویت کننده برای این مودم هست که وصل کنم؟
Printable View
من یه مودم کله قندی دارم که یه خط وایمکس بیشتر نمیده به نظرتون آنتن تقویت کننده برای این مودم هست که وصل کنم؟
البته که هست و می تونی وصل کنی ولی من یه جا پرسیدم 30 تومن گقت که به ظرم نمی ارزید
ببین پینگت چطوره بعد ش برو بخر اگه خوب نیست برو بخر
پینگت که واسه وایمکس مبین نت خیلی عالیه! کلا مبین نت پینگش بالاست اکثر اوقات بالا 250 است!نقل قول:
فاصله 20 متری هم برای و ایرلس زیاد نیست و تاثیر چندانی هم روی پینگ نداره. فوقش 10ms
میتونی کنترل پنل مودم رو پینگ بگیری ببینی پینگت چه قدره.برای من که 15 متر فاصله داره و 2 تا دیوار بینشه 1ms بیشتر نبود!
متاسفم برای این کشور با این وضعیت اینترنتش
4 هزار تومان بیشتر می گیرن 2 گیگ هم حجم رو کم می کنه تازه سرعتت هم کم می کنن بعد می گه ضریب اشتراک 1 به 4
این هم از سرویس جدیدشون :41:
[QUOTE=teenager227;6916219]من 512 مبین نت دارم
یکساله 512 با مودم 200 تومن گرفتم.
حجم دانلود تو یه سال 20gb
شبا از 2 تا 8 صبح رایگان.
جمعه ها هم تا 2 ظهر رایگانه.
داداش مطمئنی جمعه ها هم تا 2 رایگان هست آخه منم این اکانتو دارم
جریان این ضریب اشتراک یک به چهار چیه ؟!
بعد یه سوال دیگه :
الان اگه من وایمکس داشته باشم با این مودم جیبی های جدید ، میتونم تو هر شهری که مبین نت پوشش میده استفاده کنم ؟!
سلام
من یه وایمکس مبین نت از این بسته های 200 هزار تومنی یه ساله (20 گیگ - 512) گرفتم. اوایل سرعت همونی بود که گفته بودن و حدود 60-70 کیلوبایت بود اما الان تقریبا یه هفتست سرعت پایین اومده و خیلی خوب بشه میشه 20 کیلوبایت.
علتش چیه؟ اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده.
یه سوال دیگه اینکه من شبها واسه دانلود میزارم. قبلا دیدم ساعت مبین نت مشکل داره حدودا از سه و نیم میذاشتم تا هفت و نیم. اما الان که میگید ساعتش درست شده باید چیکار کنم. یعنی از چند تا چند بزارم.
ممنون.
من مودمم رو تو چند شهر بردم هیچ جا مثل تهران سه آنتنش فول نبود
نقل قول:
ساعت مبین نت الان ظاهرا دقیقه و از 2 تا 8 دانلود رایگانه
---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------
در خیلی از کشورهای دنیا (حتی عربستان) اینترنتهایی که ما باهاشون کار میکنیم و گاهی لذت هم میبریم رایگانه و همه ی تلاش دولت و شرکتها برای توسعه ی اینترنت بین مردم هستش. اونوقت اینجا برای ما کاملا طبیعیه که شرکتها هر فصل قیمتها رو بالا ببرن و از کیفیت کاسته بشه.نقل قول:
؟ واقعاً؟ من اهواز هستم. نزدیک نادری، گاهی سه چراغه میشم، ولی معمولاً پنجتا روشنه. همین الان هم بله.نقل قول:
یکی از دوستان گفته بود درو پنجره های آلمینیومی جاذب امواج رادیویی است و سبب کاهش آنتن دهی میشه.
انگار راست میگه؛ چون هروقت من سه چراغه هستم، پنجره را که باز میکنم 4تایی میشم.
حالا میشه از همین پنجره ها بعنوان آنتن استفاده کرد؟ یعنی یک سیم از پنجره به مودم وصل کنیم.