این امکان برای سیستم هایی هست که سیستم وایرلس رو پشتیبانی می کنند و اگر پشتیبانی نکنند راهی نیست.نقل قول:
Printable View
این امکان برای سیستم هایی هست که سیستم وایرلس رو پشتیبانی می کنند و اگر پشتیبانی نکنند راهی نیست.نقل قول:
یه همچین رابطی هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها اینکه اینجا هم پیدا بشه یا نه نمی دونم چون دنبالش نبودم.
با اجازه اقای رایاننقل قول:
نه رفیق نمیتونی دیجیتال بگیری .
رادیو هستن ایشون اگه نزنی وقتی روی tuner بری( همون رادیو ) این شکلی میشی :44: چون صدایی نمیاد .
راجب این دقیق نمیدونم ولی عموی من از همین ساب داره وکنار tv با فاصله حدودا 50 سانتی گذاشته الان یه 6-7 ماهی هست داره و تاحالا مشکلی نداشته . البته ایشون با صدای کم موزیک گوش میده ولی توی صدای زیاد نمیدونم چه تاثیری داشته باشه .
موفق باشید .
?????????????????????????????????نقل قول:
رفیق این برای من هم سوال بود و پرسیدم و اقای رایان گفت نسبت به شرایت خونه باید تست کنی تا به بهترین حالت برسی .نقل قول:
CROSSOVER یعنی چه فرکانسی وارد ساب بشه یعنی اگه شما 100 هرتز رو تعین کنید ساب شما فرکانسهای کمتر از 100 هرتز رو پخش میکنه .
BYPASS برای وقتی هست که شما فرکانس CROSSOVER رو از روی امپلی فایرتون تنظیم میکنید و مثلا خروجی LFE رو 120 هرتز قرار میدید دستگاه تمام فرکانس های کمتر از 120 رو به ساب میفرسته در این حالت لزومی نداره ساب خودش ورودی رو چک کنه و کاری روش انجام بده و سیگنال رو مستقیم به تقویت کننده ساب میفرسته .
PHASE در ساب به این معنی هستش که صدای بم اسپیکر ها هماهنگ با صدای ساب باشه به عبارتی وقتی ساب داره هوا رو به سمت بیرون میده بقیه بلندگو ها هم در همین فاز باشن یا به قولی باس کش دار و گیج نباشه . باید درجه های مختلف رو با یک تست بیس چک کنید تا بتونید دستی تنظیمش کنید .
تنظیم اتوما تیک سیستم ها ی پایونیر و یاماها خودشون تنظیم نبودن فاز رو گزارش میدن . وقتی با میکروفون خودش تنظیم میکنید اگه ساب هاتون خارج از فاز باشن اخطار میده .
من با دوستمون موافقم باید تست کنید تا متوجه بشید ولی باید اصول اولیه ساده رو بدونید .
سلامت باشید
با سلام . یه سینمای خانگی خوب با بودجه300-350 معرفی کنید
این توی این قیمت خوبه :نقل قول:
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد با این مشخصات و با این قیمت آیا از لحاظ کیفی قابل رقابت با مدلهای مطرح دیگه هست؟ Denay ----T STB427HD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
Denay ----T STB427HDچطوره؟