دوستان منم اسیاتک رو ول کردم رفتم از مخابرات 256 با 8 گیگ حجم گرفتم که رو 4 مگ بسته دیشب هم 7 گیگ تو 5 ساعت دانلود شبانه داشتم فعلا که همه چی خوبه البته بگم من از سرویس اسیاتکم راضی بودم و کیفیتش عالی بود فقط مشکلم 27 هزار تومن پول دادن هر ماه بود
Printable View
دوستان منم اسیاتک رو ول کردم رفتم از مخابرات 256 با 8 گیگ حجم گرفتم که رو 4 مگ بسته دیشب هم 7 گیگ تو 5 ساعت دانلود شبانه داشتم فعلا که همه چی خوبه البته بگم من از سرویس اسیاتکم راضی بودم و کیفیتش عالی بود فقط مشکلم 27 هزار تومن پول دادن هر ماه بود
کلا آسیاتک خیلی افت کرده قیمت هاش بالاست و کیفیت سرویس هایی که ارائه میده خیلی ضعیفه
من اصلا توصیه نمیکنم که از آسیاتک سرویس بگیرید.
در یک اتفاق نادر من دیشب 4گیگ دان کردم
سرعت دانلود دیشب 300 بود حیف که زیادتر واسه دانلود نزاشتم
اما اینو ببینین من که چیزی ازش نفهمیدم هیچی ار ترافیکم کم نشده ولی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه چیزی...
سا.کس دیگه برای من کار نمی کنه. شما ها هم مشکل من رو دارید؟
یعنی زدنش؟؟؟ :41:
سلام....
اقا اینا همش تقصیر منه....همین که من خواستم بیام اسیاتک، سرویس همه ی شهر ها اینجوری شد!! رفتم مخابرات، سه سوته اعلام کردن هیچ رقمه ۱۲۸ به بالا به هیچ بشری نمیدن!!!!(مدیر گروه دانشگاهمون برام با دوستش که اونجا مسئوله تماس گرفت، روی اونم زمین انداختن!!).....
میخواستم ببینم ایا با وجود یه نمایندگی فروش توی شهر ما، من میتونم یه نمایندگی فروش دیگه بگیرم؟ یعنی تو شهر های دیگه، هستن که دو تا شرکت از اسیاتک نمایندگی داشته باشن؟؟؟
اخه شهر ما اسیاتکش داره گرون فروشی میکنه و ۲ مگ ۵ گیگ ۳۰ تومنی رو میده ۱۵۰ تومن:2: پیشگامان هم که اصلا ۵۱۲ به بالا نداره که سرعت واقعی میبندن....
من قبلا ۵۱۲ نامحدود داشتم و صب تا شب دانلود میکردم، حالا ۱۲۸ دارم و داره اعصابمو خورد میکنه...یه فایل ۱ گیگ رو تو یه هفته هم نمیتونم دانلود کنم...در صورتی که قبلا روزی ۴ گیگ حداقل دانلودم بود....
2مگ اهواز مرکز آزادی.دیشب یه فایل 5500مگی رو گذاشتم رو دانلود.نمیدونم چرا ساعت 9 کامپیوتر خاموش نشد:41: 1گیگ کم شد از حسابم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دیشب 4.3 گیگ دانلود کردم.
خوش بحالت
من با2مگ مرکزرجایی اهوازبیشتر1800مگ دانلودنمیکنم
قراره فردادرست بشه
خواهشا کمک کنید عجله دارم!
سلام دوستان. من شاتل دارم الان، مثلا نامحدوده ماهی 45 تومن میدم نهایت در ماه 60گیگ دانلود می کنم. بازی آنلاین هم انجام میدم که پینگ شاتل از 4.2.2.4 زیر 260 نیست هیچ وقت. یعنی اکثرا بازیم لگ و دیلی داره و تیک می زنه. حالا می خوام بعد از 2 سال که شاتل دارم! یه شرکت دیگرم امتحان کنم. من دانلودم زیاده چه سرویسی از آسیاتک بگیرم که به دردم بخوره؟ اصلا به نظرتون بیام آسیاتک؟ سرویس نامحدود cra یک مگابایت رو زده 38تومن. قیمتش که خیلی خوبه ولی آیا دانلود می شه کرد؟ سرعت و پینگش چجوره؟
ممنون از همتون!:40:
اینو گذاشتی اشک مارو در بیاری:37:نقل قول:
ماشالله اینجا همه 1مگ و 2 مگ دارن که از سرویس512 خبر نداره من که به زور 800 مگ بیشتر نمیشه دان کرد
نکنه مشکل از سرویس 512 هست شاید 1مگ بگیرم درست شه!!!:13: