سلام٬ خوبه ولی توی کادربندی بیشتر دقت کنید٬ ادیت هم میتونه باعث بشه عکستون تاثیرگذارتر باشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام٬ خوبه ولی توی کادربندی بیشتر دقت کنید٬ ادیت هم میتونه باعث بشه عکستون تاثیرگذارتر باشه...نقل قول:
ادیت بیشتر منظورتون کنتراست و روشنایی هستش. درسته؟نقل قول:
ادیت بیشتر منظورتون کنتراست و روشنایی هستش. درسته؟نقل قول:
مسلما اگه امسال گرفته بودید قانون یک سوم ها رو باید رعایت می کردید.:20:نقل قول:
عزیز جان اون هاله ی دور روشنایی ها (شکوفه ها) رو چطور ایجاد کردید؟ ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید.نقل قول:
اولین عکس من...
Nokia N8
تو این دو روز خیلی عکس گرفتم از دریا و غروب خورشید و ساحل دریا
ولی بزرگترین اشتباهم این بود که 3 پایه رو یادم رفته بود ببرم.هنوز دارم حسرت میخورم بابت این کار
به هر حال سعی میکنم چند تا از عکس ها رو آپلود کنم
این عکس مربوط به غروب 12 فروردین از آب های دریای کاسپین هستش
Canon PowerShot Sx40Hs
1/30
F/2.8
ISO:800
سلام٬ بله کنتراست و روشنایی در اولین قدم و موارد دیگه٬ مثلا گوشه پایین عکس یکی از شکوفهها حذف شده٬ کادر عکس محدودتر شده٬ حاله نور به دور گلها اضافه شده و...نقل قول:
واو چه دقتی! :46:نقل قول:
ابتدا با Ctrl+J یک کپی از لایه میگیرید و بعد با استفاده از filter>Blur>gaussian blur ٬ بلوری در محدوده ۷ تا ۱۱ بدهید (برای این تصویر ۱۰ بود) بعد در layer روی Blending option رو انتخاب و مدل بِلند رو از Normal به Overaly تغییر بدید و مقداری که میخواین بلند رو کم یا زیاد کنید بعد برای کاهش نور زیاد تصویر میتونید به Image>adjustment>brightness/contrust برید و برایتنس رو کم کنید (بهتره بیشتر از ۳۰ واحد کاهش نور نداشته باشید) و آمادست!
الان کدو قسمت ها زیادی و کدوم قسمت ها کمتر تو عکس؟؟!فکر کنم زمین و قسمت سبز زمین بیشتر!نقل قول:
مسلما اگه امسال گرفته بودید قانون یک سوم ها رو باید رعایت می کردید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این یک فواره آب هست عزیزم حالا بقیه عکس ها رو میزارم